IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Малкият е станал факир на градския транспорт. Прави някакви комбинации, за които аз изобщо не бих се сетил С 20 кинта карта обикаля като изоглавен. Та той ме светна за 204, аз не го знаех къде ходи
    60 кинта 3месеца всички линии-студентска,сигурно и ученическа
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ииииибаф мааааа му, честно, ти уби коча с лопатата - 204 не е истина просто
      Малкият е станал факир на градския транспорт. Прави някакви комбинации, за които аз изобщо не бих се сетил С 20 кинта карта обикаля като изоглавен. Та той ме светна за 204, аз не го знаех къде ходи

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        идея си нямам ,как ще пътува
        сигурно е се е съобразила
        с приятелката си
        щото преди беше с друга
        и не е за разправяне
        абе не знам, но не е далавера за нея, освен ако няма приятел от района Много, ама много й е далече, реално е другияt край на София, което принципно не е проблем, ама за 600 кинта Как да ти кажа - цена/качество е тотална преебавка, щото ще има и доволно много транспортни разходи (освен за ходенето до училище) - дискотеките са й доста далеч от бъкстоня Но това ми е последното включване по темата, ако не ме запиташ нещо де (все пак си френдче) - в края на краищата тя ще си живее та, а ти ще си плащаш, не аз
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много хубаво му палите фитилите на човека, но съм сигурен, че не сте наемали скоро апартамент и то септември месец. Мои близки скоро търсиха и е някакъв кошмар. Фалшиви обяви, мизерия, мебели от времето на баба ви. Наемите изобщо не зависят от Лозенец , Бъкстон или който е да е квартал с изключение на Младост и Студентски град. Хубави апартаменти, ремонтирани с нови мебели почти няма или ако има няма да ви хареса цената. Човек прави компромис с нещо винаги. Добра локация/ близо до месторабота, училище/-мизерия или прекалено висока. цена. Добър апартамент- не толкова добра локация........ снона цена.
          Децата много добре са се ориентирали, ако пък не им е толкова удобно винаги могат да търсят нещо друго.

Коментар

204
            ииииибаф мааааа му, честно, ти уби коча с лопатата - 204 не е истина просто Но си е реална алтернатива де - има-няма за час, час и нещо в час пик ще стигне Бях забравил за мола на България - да, за там е ок, ако приятелката и бачка там, ама за нея е дивна преебавка. Гео Милев (в краен случай Редута, но около парка) или Изток - това са и перфектните алтернативи, а и са в пъти по хубави от Бъкстон и брат му
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми де да знам сега как е, но навремето тръгваше от Подвис и стигаше до Ааааспарухуу
              Ти да видиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Леле, кога десятката е ходила до Аспарухово?!
                Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.
                Ми де да знам сега как е, но навремето тръгваше от Подвис и стигаше до Ааааспарухуу

Коментар

аз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
                  идея си нямам ,как ще пътува
                  сигурно е се е съобразила
                  с приятелката си
                  щото преди беше с друга
                  и не е за разправяне
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

Навремето във Варна живеех в Цветния, а учех в Аспарухово. Затътрях се как да е до първата спирка на 10-ката сядах, заспивах и при възможност се събуждах чак в Аспарухово
                    Леле, кога десятката е ходила до Аспарухово?!
                    Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.

Коментар

Ако е близо до 204 и оттам го хваща от първите спирки, даже ще може да сяда, супер
                      Навремето във Варна живеех в Цветния, а учех в Аспарухово. Затътрях се как да е до първата спирка на 10-ката сядах, заспивах и при възможност се събуждах чак в Аспарухово

Коментар

204
                        Ако е близо до 204 и оттам го хваща от първите спирки, даже ще може да сяда, супер

Коментар

Можеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.
                          204

Коментар

аз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
                            Мое пък да бачка в България мол
                            Майтапът на страна, но аз гледката към Витоша и целогодишното слънце с нищо не ги заменям Като почнат зимните мъгли съм си най-добре в района Верно, нищо не мога да кажа за транспорта, може и да е тегаво. Нямаме си и чалготеки. За 100 кинта наем едва ли е голям проблем. Проблем по-скоро е липсата на централно парно. Квото и да се говори, продължава да е най-евтин този вид отопление.

Коментар

значи общо взето
                              е надценен
                              тя сега ще е в Стопанския ф-т
                              може би е трябвало по-рано да търсят
                              За хора, които работят в мола на България или във Фонд Земеделие или нещо друго наоколо, няма да е надценен - това са три спални с дневни помещения, обзаведени и т.н.
                              Но до центъра в никакъв случай няма да стига по-бързо отколкото досега, а според сайта на СУ Стопанския факултет е на Четвърти километър. Обаче щом са си го харесали... Можеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.

Коментар

значи общо взето
                                е надценен
                                тя сега ще е в Стопанския ф-т
                                може би е трябвало по-рано да търсят

Коментар

Working...
                                X