IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
    , първо ще отебат да плащат всекакви наеми, второ ще ги изтърбушат и трето ни полиция, ни армия ще е в състояние после да ги изгони
    … те тука са най многото въпросителни я … [/QUOTE]
    Спокойно, Досадник е обикновен ксенофоб с жълто около зурлата.
    Нашите братя от Сирия трябва да ги посрещаме с отворени обятия. Все пак само до преди 120 години са били наши сънародници и пак ще бъдат!
    Имат си тартори като Башар Ал Асад, които се грижат всеки да дава своя дан в наемите.
    Най-лесно ми е с адресните регистрации на бежанците. Супер облекчена процедура!

Коментар

...определено щях да се замисля ако ги имаше и при нас тез, явно по София най са налазили … тука няма
      Няма начин да няма и при вас. Ако се стигне до подписване на договор, съветвам да се подпише с човека, който ги посреща в България - те обикновено имат по някой познат, който ги поема, обиквено дългосрочно пребиваващ или дори с гражданство.
      А ако дойде някой бежанец с много пари, хубаво си помислете как по време на война е сколасал да продаде каквото и да е и да мине през цяла Турция с пачките.

Коментар

… те тука са най многото въпросителни я …
        Ми разходи се до виетнамските общежития в Красна Поляна и ще си отговориш бързо бързо на въпросителните

Коментар

• , първо ще отебат да плащат всекакви наеми, второ ще ги изтърбушат и трето ни полиция, ни армия ще е в състояние после да ги изгони [/QUOTE]

… те тука са най многото въпросителни я …

Коментар

… сметката е не лоша, по 200 кинта на стая си е сделка, не е ясно само за какъв ремонт ще е апартамента след тях, инак имам и аз един подходящ за подобна цел, стар двустаен-преработен на тристаен в блок, с един и същ наемател от вече 4 години …. на 350 кинта си кюта човека, но определено щях да се замисля ако ги имаше и при нас тез, явно по София най са налазили … тука няма
            Остави го тоя бе, виж че нема връзка с главния Нали като се набута едно кутило сирийци в бараките му /ако въобще ги има, а не са плод на въображението му/ , първо ще отебат да плащат всекакви наеми, второ ще ги изтърбушат и трето ни полиция, ни армия ще е в състояние после да ги изгони

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Ти имаш големи стаи, сигур халета
              Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
              Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
              От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!
              … сметката е не лоша, по 200 кинта на стая си е сделка, не е ясно само за какъв ремонт ще е апартамента след тях, инак имам и аз един подходящ за подобна цел, стар двустаен-преработен на тристаен в блок, с един и същ наемател от вече 4 години …. на 350 кинта си кюта човека, но определено щях да се замисля ако ги имаше и при нас тез, явно по София най са налазили … тука няма

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Май тая вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата, щото почна да ги плещиш като дохтура
                Кое точно не ти хареса и т.н...........?

Коментар

Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
                  Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
                  От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!
                  Май тая вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата, щото почна да ги плещиш като дохтура

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Дай ги на сам бре Имам стаи по 1000 квадрата

Коментар

Имам проблем със сирийските ми наематели. Както ви бях писал лятото, по 100лв. на стая дадох на общо 6 сирийци. Сега ме натискат да си вкарат неограничено количество в същите стаи за по общо 200лв. на стая! Чудя се......
                      Дай ги на сам бре Имам стаи по 1000 квадрата

Коментар

• Имам проблем със сирийските ми наематели. Както ви бях писал лятото, по 100лв. на стая дадох на общо 6 сирийци. Сега ме натискат да си вкарат неограничено количество в същите стаи за по общо 200лв. на стая! Чудя се......

Коментар

• Голям Шоплук[редактиране]Големият Шоплук обхваща земите на запад от долното течение на Искър, минавайки през Врачанско, Монтанско, Ломско, Видинско, продължава на юг през Пернишко, Софийското поле(в самия град София диалектът е изчезнал), Ботевградско, Пазарджишко(частично), Самоковско, Радомирско, Дупнишко, Кюстендилско, след което преминава в Република Македония и обхваща Паланечко, Кумановско, после се отправя на север по река Южна Морава в днешна Сърбия и обхваща Вранско, Лесковско, Пиротско, Нишко (Поморавието), Гургусовско, Зайчарско (Тимошко). Големият Шоплук обхваща всички места от Малкия Шоплук.

В Радомирско специално са наричали Мраканско или мракани тази част от шопите!

Коментар

Батко Пешо, по паралела Шоплука се простира от Копривщица до Ниш!
                            Лордев е само до Ниш ли?По добре до Виена.Радомир няма нищо общо с шопите.А диалекта е много готин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Е па откога у Радомир живеят шопи????!!!!!!!
                              Батко Пешо, по паралела Шоплука се простира от Копривщица до Ниш!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                ФФ има и други специалности
                                Знам че има и други специалности но тази е най готината пък и имам близки хора там

Коментар

Working...
                                X