Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеииииибаф мааааа му, честно, ти уби коча с лопатата - 204 не е истина просто
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеидея си нямам ,как ще пътува
сигурно е се е съобразила
с приятелката си
щото преди беше с друга
и не е за разправянеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Много хубаво му палите фитилите на човека, но съм сигурен, че не сте наемали скоро апартамент и то септември месец. Мои близки скоро търсиха и е някакъв кошмар. Фалшиви обяви, мизерия, мебели от времето на баба ви. Наемите изобщо не зависят от Лозенец , Бъкстон или който е да е квартал с изключение на Младост и Студентски град. Хубави апартаменти, ремонтирани с нови мебели почти няма или ако има няма да ви хареса цената. Човек прави компромис с нещо винаги. Добра локация/ близо до месторабота, училище/-мизерия или прекалено висока. цена. Добър апартамент- не толкова добра локация........ снона цена.
Децата много добре са се ориентирали, ако пък не им е толкова удобно винаги могат да търсят нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение204Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи де да знам сега как е, но навремето тръгваше от Подвис и стигаше до Ааааспарухуу
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЛеле, кога десятката е ходила до Аспарухово?!
Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
сигурно е се е съобразила
с приятелката си
щото преди беше с друга
и не е за разправянеhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНавремето във Варна живеех в Цветния, а учех в Аспарухово. Затътрях се как да е до първата спирка на 10-ката сядах, заспивах и при възможност се събуждах чак в Аспарухово
Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАко е близо до 204 и оттам го хваща от първите спирки, даже ще може да сяда, супер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение204
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеМожеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
Майтапът на страна, но аз гледката към Витоша и целогодишното слънце с нищо не ги заменям Като почнат зимните мъгли съм си най-добре в района Верно, нищо не мога да кажа за транспорта, може и да е тегаво. Нямаме си и чалготеки. За 100 кинта наем едва ли е голям проблем. Проблем по-скоро е липсата на централно парно. Квото и да се говори, продължава да е най-евтин този вид отопление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениезначи общо взето
е надценен
тя сега ще е в Стопанския ф-т
може би е трябвало по-рано да търсят
Но до центъра в никакъв случай няма да стига по-бързо отколкото досега, а според сайта на СУ Стопанския факултет е на Четвърти километър. Обаче щом са си го харесали... Можеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениезначи общо взето
е надценен
тя сега ще е в Стопанския ф-т
може би е трябвало по-рано да търсят
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар