IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    204
    ииииибаф мааааа му, честно, ти уби коча с лопатата - 204 не е истина просто Но си е реална алтернатива де - има-няма за час, час и нещо в час пик ще стигне Бях забравил за мола на България - да, за там е ок, ако приятелката и бачка там, ама за нея е дивна преебавка. Гео Милев (в краен случай Редута, но около парка) или Изток - това са и перфектните алтернативи, а и са в пъти по хубави от Бъкстон и брат му
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми де да знам сега как е, но навремето тръгваше от Подвис и стигаше до Ааааспарухуу
      Ти да видиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        Леле, кога десятката е ходила до Аспарухово?!
        Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.
        Ми де да знам сега как е, но навремето тръгваше от Подвис и стигаше до Ааааспарухуу

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          аз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
          идея си нямам ,как ще пътува
          сигурно е се е съобразила
          с приятелката си
          щото преди беше с друга
          и не е за разправяне
          http://milom.blog.bg/

Коментар

Навремето във Варна живеех в Цветния, а учех в Аспарухово. Затътрях се как да е до първата спирка на 10-ката сядах, заспивах и при възможност се събуждах чак в Аспарухово
            Леле, кога десятката е ходила до Аспарухово?!
            Видя се то, че не знам автобусите в София, но и във Варна да не ги знам, чак ме хваща срам.

Коментар

Ако е близо до 204 и оттам го хваща от първите спирки, даже ще може да сяда, супер
              Навремето във Варна живеех в Цветния, а учех в Аспарухово. Затътрях се как да е до първата спирка на 10-ката сядах, заспивах и при възможност се събуждах чак в Аспарухово

Коментар

204
                Ако е близо до 204 и оттам го хваща от първите спирки, даже ще може да сяда, супер

Коментар

Можеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.
                  204

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    аз пак, без да ме питат, да си кажа, че за тези пари, спокойно може да се намери нещо много, много по-хубаво. Мога да ти вкарам и муха в главата в една посока (поне аз така редовно муфтех нашите за пари за учебници, носейки им една тухла, дето беше към 70 кинта и обяснявах, че всикчите ми учебници са такива), ама да не забивам. Колега живее на Хубавка, което на 10 мин от базата на 4-ти км, ако правилно съм рабзрал къде е дъщеря ти, и плаща 400 кинта за обзаведен 2-стаен, който е много приличен (дажи има климатик) и му лиспва само Тв-то от уредите. Та в Гео Милев има доста добри неща, може да се намери нещо и в Изток. 600 кинта са пари дори и в София, така че, без да искам да давам акъл, макр точно това да правя, все пак дали не е редно да си намери друга квартира? Приятелката й, в който и мол да бачка (че не я знам, но май и тя е фактор), все ще й е комуникативно от там - Дъ Мол е на 5 мин с автобус, Сердика е на 5 мин с трамвай, Мол ъф София е на 10 мин с метрото (а до там са 150на мин от Гео Милев и 5 мин от Изток пеша), парадайс е единствения малко по-откъснат, но и до там има автобуси 9примерно 120 от Румънското). така че нещо не е баш наред, но ти си знаеш, аз само си бутам гагата където не ми е работата
                    Мое пък да бачка в България мол
                    Майтапът на страна, но аз гледката към Витоша и целогодишното слънце с нищо не ги заменям Като почнат зимните мъгли съм си най-добре в района Верно, нищо не мога да кажа за транспорта, може и да е тегаво. Нямаме си и чалготеки. За 100 кинта наем едва ли е голям проблем. Проблем по-скоро е липсата на централно парно. Квото и да се говори, продължава да е най-евтин този вид отопление.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      значи общо взето
                      е надценен
                      тя сега ще е в Стопанския ф-т
                      може би е трябвало по-рано да търсят
                      За хора, които работят в мола на България или във Фонд Земеделие или нещо друго наоколо, няма да е надценен - това са три спални с дневни помещения, обзаведени и т.н.
                      Но до центъра в никакъв случай няма да стига по-бързо отколкото досега, а според сайта на СУ Стопанския факултет е на Четвърти километър. Обаче щом са си го харесали... Можеш да я питаш все пак как ще пътува до лекциите, защото аз например не се сещам за пряк автобус.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        значи общо взето
                        е надценен
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

С това трябваше да започнеш Аз мислех, че дъщеря ти работи нещо и си е избрала квартала според това.
                          по принцип за тези пари би трябвало да намерят нещо по-близо до центъра или Философския факултет, но може би са започнали да търсят късно и вече да е обрано.
                          значи общо взето
                          е надценен
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Да ти кажа това много зависи от специалността. Има хуманитарни специалности, в които е грехота да блееш до 4-5 курс, щото след това излизаш с 0 стаж, а други вече те водят с няколко обиколки.
                            Не знам как е при хуманитарните специалности но при инженерните не става.Не може да се бяга от лабораторни упражнения.Не го ли вземеш няма заверка.И въобще какъв инженер като не ходиш на училище

Коментар

Истината е някъде в средата. А и Бате Пешо, понякога хората наистина нямат пари. Аз имам още да го мисля с моя, ще направя всичко възможно да му осигуря комфорта, но ще приветствам всяко негово желание за работа или бизнес. Щото тези дето само учат имат доста свободно време за простотии
                              Когато хората нямат пари избират да учат задочно.Но да ми бягаш от лекции и упражнения и после да ти пишат тройка щото системата плаща на калпак не мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Груйчи ми не мое си пратиш детето като прошляк на училище.Аз не искам щерката да работи преди да завърши....
                                Да ти кажа това много зависи от специалността. Има хуманитарни специалности, в които е грехота да блееш до 4-5 курс, щото след това излизаш с 0 стаж, а други вече те водят с няколко обиколки.

Коментар

Working...
                                X