IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ти Лорде...по нагоре ми искат ама щесе прежаля апартамента е добър с задна спалня голям дневен към витошка ...доволно е отремонтуран само мебели и кухня ще сложа...и сам готов да остарявам а и до халкидики ми е 340 км ..по алтобана кога гобпуснат ми е 4 часа ...От другата седмица и котара става софиянец....на старини ще си пием вино и ще си въртим очите.
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Лорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.
      Някой стар за ремонт можеш да спазариш и за 40К евро, но ако желаеш обзаведен , отремонтиран и с добра панорама, може и над 50 да ти стъпи. Хубавото е, че цените в идеалния център са изпилени и няма огромни разлики в офертните цени на пръчки като ул. Родопи да речем или Козлодуй, и такива на Дондуков, на Витошка или на Графа.

Коментар

• Лорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Нормална цена - това е нещо много относително - зависи от локацията, строителството, обзавеждането и т.н.
          За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.
          Хайде и ти се изказа.
          Човека си го е написал, търси в Лозенец. Там няма кой знае каква разлика в строителството. Има стара и нова тухла. Панелките и къщите са единици.
          Ако ще е в Лозенец не препоръчвам централен Лозенец, а този в частта между семинарията и черни връх, както и района около американското посолство.
          Вземи си необзаведен. Освен добра цена, ще можеш да си избереш кухня и елементарните мебели за минимум комфорт, щото този квартал като цяло е необосновано надценен и колкото и стари тухли с вехти мебели да ти предлагат, под определена цена не падат. Друг е въпроса, че ако не си решил непременно да е в Лозенец, мястото на което работиш - св. Неделя е и географски център на Софето и спокойно можеш да си вземеш нещо на добра цена в "брезите" или Хиподрума да речем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнение
            ...
            Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?
            Също така каква би била нормална цена за такъв апартамент ?
            ...
            Нормална цена - това е нещо много относително - зависи от локацията, строителството, обзавеждането и т.н.
            За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.

Коментар

Особено когато се случва в тема " Наемите в София" и въпросите ми са свързани с размера на наема в даден квартал ?

Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?
              Не забравяй, че си в български форум, пък бил той и форума на Investor
              Не е нормално някак си да получиш полезна информация още с първия отговор и то без да ти се обясни колко си зле и неориентиран. Нали го знаеш лафа за английския форум, дето питаш и ти отговарят, в руския - питаш и теб те питат, в българския - питаш и не ти отговарят, а ти обясняват колко си прост

А по темата само един съвет, ако смяташ да живееш повече от 2 години на това място, вземи го празно и си купи мебелите ( с уговорката , че празен не значи без основното кухненско обзавеждане). Горе-долу след втората година си избил разликата в цената между обзаведен и необзаведен, а и така си се лишил от разни грозни и винтидж стайл мебели. После винаги можеш да си вземеш мебелите или да ги продадеш.
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                Не е заяждане.Просто обсъждане на инвестиция като търсене на квартира във форум на инвестор звучи странно.
                Особено когато се случва в тема " Наемите в София" и въпросите ми са свързани с размера на наема в даден квартал ?

Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?

Коментар

Доста конструктивен коментар

Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.

Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.

П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?
                  Не е заяждане.Просто обсъждане на инвестиция като търсене на квартира във форум на инвестор звучи странно.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Aми пробвай в родното място.Там със сигурност ще намериш нещо обзаведено от дизайнер а може и вместо да ти искат 200-300 евро да ти дават
                    Доста конструктивен коментар

Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.

Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.

П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?

Коментар

Здравейте,
                      Преди 2 дена хазяйна ме зарадва с новината, че от 5 Декември трябва да съм освободил апартамента. Сина му се връща от USA и тн ...
                      Съответно, сега се сблъсквам със забавната тема за намиране на жилище в София. Търся си с една спалня, може и без обзавеждане (но да има поне кухненски бокс и баня ) Иска ми се да е в Лозенец, може ли да дадете някакви насоки, които да ми помогнат в търсенето ?
                      От това, което виждам по сайтовете, нещата са много зле - апартаменти с една спалня за по 200-250 евро, обзаведени с мебелите от вилата на собственика или с такива от бабата на собственика ( предполагам последните са със сантиментална стойност и на човека не му се иска да ги изхвърли).

Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?

П.П. Работя до пл. Света Неделя, а сега живея до мола на бул. Стамболийски.
                      Aми пробвай в родното място.Там със сигурност ще намериш нещо обзаведено от дизайнер а може и вместо да ти искат 200-300 евро да ти дават
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Здравейте,
                        Преди 2 дена хазяйна ме зарадва с новината, че от 5 Декември трябва да съм освободил апартамента. Сина му се връща от USA и тн ...
                        Съответно, сега се сблъсквам със забавната тема за намиране на жилище в София. Търся си с една спалня, може и без обзавеждане (но да има поне кухненски бокс и баня ) Иска ми се да е в Лозенец, може ли да дадете някакви насоки, които да ми помогнат в търсенето ?
                        От това, което виждам по сайтовете, нещата са много зле - апартаменти с една спалня за по 200-250 евро, обзаведени с мебелите от вилата на собственика или с такива от бабата на собственика ( предполагам последните са със сантиментална стойност и на човека не му се иска да ги изхвърли).

П.П. Работя до пл. Света Неделя, а сега живея до мола на бул. Стамболийски.

Коментар

Ми вади, кой ти пречи?
                          (ПП. обаче това бунгало от линка, който си дал, няма втори етаж - какво точно се предлага за даване под наем?)
                          Ха бунгало, това е масивна постройка която се отдава за тройно по-ниски цени от американските къщи тип дървени бараки. Тази е с голям хол, кухня, спалня и сервизни плюс приземен етаж от 40м2
                          Моята идентична- две големи стаи , кухня и мазе 15м2. Горе в двете преходни стаи съм договорил 5 сириеца, долу още 5. От всеки по 50 евро.
                          А онзи несретник ми подбива цените със общо 600лв. за цялата къща!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Добре, сгрешил съм, но кажи ми как може да се търпят такива изпилени цени?
                            Къща подобна на моята стара се дава за такива нищожни дьенги!

http://www.imot.bg/2k137543507730586

Не може имоти на локации срещу МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР между арменско и белоруско посолство да се дават за такива смешни цени! Трябва да се вадят повече мъни...
                            Ми вади, кой ти пречи?
                            (ПП. обаче това бунгало от линка, който си дал, няма втори етаж - какво точно се предлага за даване под наем?)

Коментар

СофиАнци, колега
                              Добре, сгрешил съм, но кажи ми как може да се търпят такива изпилени цени?
                              Къща подобна на моята стара се дава за такива нищожни дьенги!

http://www.imot.bg/2k137543507730586

Не може имоти на локации срещу МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР между арменско и белоруско посолство да се дават за такива смешни цени! Трябва да се вадят повече мъни...

Коментар

Както винаги не разбрал.София се увеличила не софиянци
                                СофиАнци, колега

Коментар

Working...
                                X