Благодаря ти Лорде...по нагоре ми искат ама щесе прежаля апартамента е добър с задна спалня голям дневен към витошка ...доволно е отремонтуран само мебели и кухня ще сложа...и сам готов да остарявам а и до халкидики ми е 340 км ..по алтобана кога гобпуснат ми е 4 часа ...От другата седмица и котара става софиянец....на старини ще си пием вино и ще си въртим очите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЛорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.
Коментар
-
Лорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНормална цена - това е нещо много относително - зависи от локацията, строителството, обзавеждането и т.н.
За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.
Човека си го е написал, търси в Лозенец. Там няма кой знае каква разлика в строителството. Има стара и нова тухла. Панелките и къщите са единици.
Ако ще е в Лозенец не препоръчвам централен Лозенец, а този в частта между семинарията и черни връх, както и района около американското посолство.
Вземи си необзаведен. Освен добра цена, ще можеш да си избереш кухня и елементарните мебели за минимум комфорт, щото този квартал като цяло е необосновано надценен и колкото и стари тухли с вехти мебели да ти предлагат, под определена цена не падат. Друг е въпроса, че ако не си решил непременно да е в Лозенец, мястото на което работиш - св. Неделя е и географски център на Софето и спокойно можеш да си вземеш нещо на добра цена в "брезите" или Хиподрума да речем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнение...
Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?
Също така каква би била нормална цена за такъв апартамент ?
...
За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнениеОсобено когато се случва в тема " Наемите в София" и въпросите ми са свързани с размера на наема в даден квартал ?
Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?
Не е нормално някак си да получиш полезна информация още с първия отговор и то без да ти се обясни колко си зле и неориентиран. Нали го знаеш лафа за английския форум, дето питаш и ти отговарят, в руския - питаш и теб те питат, в българския - питаш и не ти отговарят, а ти обясняват колко си прост
А по темата само един съвет, ако смяташ да живееш повече от 2 години на това място, вземи го празно и си купи мебелите ( с уговорката , че празен не значи без основното кухненско обзавеждане). Горе-долу след втората година си избил разликата в цената между обзаведен и необзаведен, а и така си се лишил от разни грозни и винтидж стайл мебели. После винаги можеш да си вземеш мебелите или да ги продадеш.До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНе е заяждане.Просто обсъждане на инвестиция като търсене на квартира във форум на инвестор звучи странно.
Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнениеДоста конструктивен коментар
Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.
Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.
П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеAми пробвай в родното място.Там със сигурност ще намериш нещо обзаведено от дизайнер а може и вместо да ти искат 200-300 евро да ти дават
Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.
Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.
П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнениеЗдравейте,
Преди 2 дена хазяйна ме зарадва с новината, че от 5 Декември трябва да съм освободил апартамента. Сина му се връща от USA и тн ...
Съответно, сега се сблъсквам със забавната тема за намиране на жилище в София. Търся си с една спалня, може и без обзавеждане (но да има поне кухненски бокс и баня ) Иска ми се да е в Лозенец, може ли да дадете някакви насоки, които да ми помогнат в търсенето ?
От това, което виждам по сайтовете, нещата са много зле - апартаменти с една спалня за по 200-250 евро, обзаведени с мебелите от вилата на собственика или с такива от бабата на собственика ( предполагам последните са със сантиментална стойност и на човека не му се иска да ги изхвърли).
Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?
П.П. Работя до пл. Света Неделя, а сега живея до мола на бул. Стамболийски.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Здравейте,
Преди 2 дена хазяйна ме зарадва с новината, че от 5 Декември трябва да съм освободил апартамента. Сина му се връща от USA и тн ...
Съответно, сега се сблъсквам със забавната тема за намиране на жилище в София. Търся си с една спалня, може и без обзавеждане (но да има поне кухненски бокс и баня ) Иска ми се да е в Лозенец, може ли да дадете някакви насоки, които да ми помогнат в търсенето ?
От това, което виждам по сайтовете, нещата са много зле - апартаменти с една спалня за по 200-250 евро, обзаведени с мебелите от вилата на собственика или с такива от бабата на собственика ( предполагам последните са със сантиментална стойност и на човека не му се иска да ги изхвърли).
П.П. Работя до пл. Света Неделя, а сега живея до мола на бул. Стамболийски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеМи вади, кой ти пречи?
(ПП. обаче това бунгало от линка, който си дал, няма втори етаж - какво точно се предлага за даване под наем?)
Моята идентична- две големи стаи , кухня и мазе 15м2. Горе в двете преходни стаи съм договорил 5 сириеца, долу още 5. От всеки по 50 евро.
А онзи несретник ми подбива цените със общо 600лв. за цялата къща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре, сгрешил съм, но кажи ми как може да се търпят такива изпилени цени?
Къща подобна на моята стара се дава за такива нищожни дьенги!
http://www.imot.bg/2k137543507730586
Не може имоти на локации срещу МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР между арменско и белоруско посолство да се дават за такива смешни цени! Трябва да се вадят повече мъни...
(ПП. обаче това бунгало от линка, който си дал, няма втори етаж - какво точно се предлага за даване под наем?)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеСофиАнци, колега
Къща подобна на моята стара се дава за такива нищожни дьенги!
http://www.imot.bg/2k137543507730586
Не може имоти на локации срещу МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР между арменско и белоруско посолство да се дават за такива смешни цени! Трябва да се вадят повече мъни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеКакто винаги не разбрал.София се увеличила не софиянци
Коментар
Коментар