IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Даааа бе,всеки месец и те наемателите се избиват всеки месец да си плащат съвестно.А колкото до ръста, има го и то осезаем
    той толкова тихомълком го вдига че наемателите му не разбират

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение

http://www.imoti.net/investor-bg-%CE...--nno8836.html
      Отдавна се очакваше някой да го напише, макар, че аз тихомълком си ги вдигам полека от една година
      Даааа бе,всеки месец и те наемателите се избиват всеки месец да си плащат съвестно.А колкото до ръста, има го и то осезаем
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

ОЧАКВА СЕ РЪСТ НА НАЕМИТЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ!
        Кюстендил счита ли се за голям град?

Коментар

• ОЧАКВА СЕ РЪСТ НА НАЕМИТЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ!

http://www.imoti.net/investor-bg-%CE...--nno8836.html
          Отдавна се очакваше някой да го напише, макар, че аз тихомълком си ги вдигам полека от една година

Коментар

• до колко пари си търсите в Лозенец?

Коментар

• Любопитно:

http://www.investor.bg/bylgariia/451...-imoti-182338/

Предстоят години на ускоряване за българския пазар на бизнес имоти

Инвестициите в бизнес имоти у нас от началото на годината са 114 млн. евро - с 54% повече от обема за цялата минала година

Коментар

• Първоначално изпратено от psihiatura Разгледай мнение
                Aбе ти нали беше мазач,шакловчик по панелките?С поредната смяна на ника да не се получил поредното провидение?Ако е така добре ако не ,ще трябва да дадеш някой лев за нови медикаменти.Би трябвало колегите да са ти обяснили,че при тези групи има задължително привикване и на всеки 6месеца контролка,Ааааайде жив и най вече здрав
                И тази година ли психо не си купи? Баце, не мога да ти помогна, ти след 5 годишна криза пак нямаш пари за първи апартамент, аз как да ти помогна? Според мен трябва най-накрая да си намериш читава работа и като влезеш в банка да не те гонят като безполезно куче.

Коментар

• Момчета, как вървят наемите на тристаен в района на Лозенец и близо до Южен парк?

Коментар

Недей да профанизираш дискусията! Кой ти пише за панелки в момента? Ти да нямаш проблем с вниманието?
                    Aбе ти нали беше мазач,шакловчик по панелките?С поредната смяна на ника да не се получил поредното провидение?Ако е така добре ако не ,ще трябва да дадеш някой лев за нови медикаменти.Би трябвало колегите да са ти обяснили,че при тези групи има задължително привикване и на всеки 6месеца контролка,Ааааайде жив и най вече здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Нерде ГОЛЯМ магазин на Витошка,нерде панелен кенеф?То и при промишлените имоти определено има засилен интерес(поне за мен необяснимо)но РАЗЛИКАТА с панелките е от тук до небето.
                      Недей да профанизираш дискусията! Кой ти пише за панелки в момента? Ти да нямаш проблем с вниманието?

Коментар

10% ръст
                        на наемите по големите търговски улици!
                        http://paper.standartnews.com/bg/art...article=508462
                        Щом и при наемите се завърна ръстта, при цените трябва вече да стане трайна тенденция, както преди...
                        Нерде ГОЛЯМ магазин на Витошка,нерде панелен кенеф?То и при промишлените имоти определено има засилен интерес(поне за мен необяснимо)но РАЗЛИКАТА с панелките е от тук до небето.
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• 10% ръст
                          на наемите по големите търговски улици!
                          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=508462
                          Щом и при наемите се завърна ръстта, при цените трябва вече да стане трайна тенденция, както преди...

Коментар

• Колкото повече, толкова повече!
                            ИДИОТИТЕ, които смятат колко е изгодно да живеят под наем дори не приспадат наема в разходите по жилището ! Тия са пълни кретени!!!!!! Ми само наема може да ти покрива всички консумативи за друго твое жилище или дори за собственото!Колко лошо е да си облъчен от западното робско мислене да живееш в чуждо жилище!!!!! Не вярвах колко пълни идиоти има в БГ!!!
                            Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!
                            Наематели, хахах!

Коментар

• Яяяяяяя, как ми хареса тази новина:
                              БЕЖАНЦИТЕ ВДИГНАХА НАЕМИТЕ В СОФИЯ!!!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2508958

между октомври и ноември тази година има видимо изменение на стойността на наемите в два квартала, разположени близко до един от бежанските центрове - “Красна поляна” и “Овча купел”.!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Благодаря ти Лорде...по нагоре ми искат ама щесе прежаля апартамента е добър с задна спалня голям дневен към витошка ...доволно е отремонтуран само мебели и кухня ще сложа...и сам готов да остарявам а и до халкидики ми е 340 км ..по алтобана кога гобпуснат ми е 4 часа ...От другата седмица и котара става софиянец....на старини ще си пием вино и ще си въртим очите.
                                Честито ! Дълги старини и мерак в окото, по "стъргалото" на "Витошка".

Коментар

Working...
                                X