Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеСпокойно, Досадник е обикновен ксенофоб с жълто около зурлата.
Нашите братя от Сирия трябва да ги посрещаме с отворени обятия. Все пак само до преди 120 години са били наши сънародници и пак ще бъдат!
Имат си тартори като Башар Ал Асад, които се грижат всеки да дава своя дан в наемите.
Най-лесно ми е с адресните регистрации на бежанците. Супер облекчена процедура!
[/QUOTE]
Аз какво съм ти виновен, че не си внимавал в час по история, че стана разноглед!?
135г. от освобождението , 105г. от независимостта. Средноаритметично- 120г.
Виждаш ли каква постановка ти направих, от една реплика, ми показа, че не си в час с 3 НАУКИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение… те тука са най многото въпросителни я …
Нашите братя от Сирия трябва да ги посрещаме с отворени обятия. Все пак само до преди 120 години са били наши сънародници и пак ще бъдат!
Имат си тартори като Башар Ал Асад, които се грижат всеки да дава своя дан в наемите.
Най-лесно ми е с адресните регистрации на бежанците. Супер облекчена процедура![/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение, първо ще отебат да плащат всекакви наеми, второ ще ги изтърбушат и трето ни полиция, ни армия ще е в състояние после да ги изгони
Спокойно, Досадник е обикновен ксенофоб с жълто около зурлата.
Най-лесно ми е с адресните регистрации на бежанците. Супер облекчена процедура!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение...определено щях да се замисля ако ги имаше и при нас тез, явно по София най са налазили … тука няма
А ако дойде някой бежанец с много пари, хубаво си помислете как по време на война е сколасал да продаде каквото и да е и да мине през цяла Турция с пачките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение… те тука са най многото въпросителни я …
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение… сметката е не лоша, по 200 кинта на стая си е сделка, не е ясно само за какъв ремонт ще е апартамента след тях, инак имам и аз един подходящ за подобна цел, стар двустаен-преработен на тристаен в блок, с един и същ наемател от вече 4 години …. на 350 кинта си кюта човека, но определено щях да се замисля ако ги имаше и при нас тез, явно по София най са налазили … тука няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи имаш големи стаи, сигур халета
Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМай тая вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата, щото почна да ги плещиш като дохтура
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи имаш големи стаи, сигур халета
Понеже съм алчен, си сметнах стаите в старата , новата къща и в двата ми магазина /о фиса/- 8 са в София + два апартамента , единият за 20, другия за 40 бежанци. В Радомир 5 стаи.
Ако дам тези в София за 8х200= 1600лв. ; двата апартамента съответно за 400 и 800лв.; 5 стаи в Радомир по едва 100лв-500лв- общо е равно на 3300лв.
От утре почват здрави преговори за всичко накуп! Ако постигна тази реална сума, ще изгоня всички българи от имотите ми и ще настаня горките бежанци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДай ги на сам бре Имам стаи по 1000 квадрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИмам проблем със сирийските ми наематели. Както ви бях писал лятото, по 100лв. на стая дадох на общо 6 сирийци. Сега ме натискат да си вкарат неограничено количество в същите стаи за по общо 200лв. на стая! Чудя се......
Коментар
Коментар