Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКолеги наемодатели, да скъсаме старите договори и да вдигнем наемите в Софето! София е с рейтинг ВВ плюс ПОТВЪРДЕНО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, все пак не сме Виена или Мелбърн, но града се развива...и наемитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, все пак не сме Виена или Мелбърн, но града се развива...и наемите
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ти колко теми за имоти си отворил бе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКолеги наемодатели, да скъсаме старите договори и да вдигнем наемите в Софето! София е с рейтинг ВВ плюс ПОТВЪРДЕНО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
BB+ не е особено висок рейтинг. висок е ААА
Е, все пак не сме Виена или Мелбърн, но града се развива...и наемите
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Виждам, плевенското село обаче е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
To София не е за голтаци гастари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Айде. Ти си пръв - и първия с празен имот
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеАз момента търся квартира за мен и брат ми и просто се отчайвам, яко надули цените или поне първоначално ги пускат на много висока цена и ако клъвне. Не мисля че е нормално, отделно и не бих плащал за двустайна панелка в Бъкстон 600 лв, брат ми в момента плаща 590 лв в Изток. Иначе някой и са склонни да намалят цените, ако дадеш гаранции, че ще стоиш дългосрочно (над 1г.). Ама не е нормално, за това че имомите са скочили над 15-20% това автоматично да води и с такъв скок на наемите, просто различни фактори движат двата пазара.
Коментар
Коментар