IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/...lgariia.364365
    Посоката на наемите е ясна, щото в силициевата долина се знаят какви са заплатките, та и тук ІТ-тата ще са добре платежоспособни да ни ранят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Ще трябва наистина да се коригират наемите в посока нагоре, няма шега , няма измама, вижте защо:
      http://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%BE%D0...%8F/a-41988753
      КОй наем? Дето си го взимаш от себе си за магазина?
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Ще трябва наистина да се коригират наемите в посока нагоре, няма шега , няма измама, вижте защо:
        Лорде , не се занимавай с Дойче веле , няма да те заведе на добро...

Коментар

• Ще трябва наистина да се коригират наемите в посока нагоре, няма шега , няма измама, вижте защо:

Коментар

Сещаме се, ама вие се шашкате от цените , не ние, така, че кой го лапа? Риторично..
            Лорде , какви цени слагаш ми е през компаса ... чета ти / твоите и на производните ти никове / писанията когато ми е скучно ...кой го "лапа" също ми е се две ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Значи като за пред кандидат - хазяи ... да ви го повторя ли , или вече сте наясно какво ше ми острижете ?!
              Сещаме се, ама вие се шашкате от цените , не ние, така, че кой го лапа? Риторично..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тука приятели няма, само хазяи сме...
                Значи като за пред кандидат - хазяи ... да ви го повторя ли , или вече сте наясно какво ше ми острижете ?!

Коментар

Хаха ... това е като за пред приятели ...
                  тука приятели няма, само хазяи сме...

Коментар

утре, като отрезнееш, ще се чувстваш неудобно заради тия си приказки.
                    Хаха ... това е като за пред приятели ...

Коментар

Моете да ми острижете само дедо.ия !
                      утре, като отрезнееш, ще се чувстваш неудобно заради тия си приказки.

Коментар

никога не е достатъчно, винаги може да се остриже уще една шепа вуна.
                        Моете да ми острижете само дедо.ия !

Коментар

Нема да ви огрее да стрижете майната ... много ниска топка сте , достатъчно са ме стригали в Италия и Германия .
                          никога не е достатъчно, винаги може да се остриже уще една шепа вуна.

Коментар

мокри, сухи, това е. )))
                            Нема да ви огрее да стрижете майната ... много ниска топка сте , достатъчно са ме стригали в Италия и Германия .

Коментар

Хаха...мокри сънища !
                              мокри, сухи, това е. )))

Коментар

абеее, да не се заричаме, да не подсмърчаш на опашката за оглед пред входа на... и да викаш от тълпата; "ама лорде, ние се знаеме от форумо..."
                                Хаха...мокри сънища !

Коментар

Working...
                                X