IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Нема лорде , поне в тоя живот е изключено ...
    абеее, да не се заричаме, да не подсмърчаш на опашката за оглед пред входа на лорда и да викаш от тълпата; "ама лорде, ние се знаеме от форумо..."
    Last edited by ratten; 16.12.2017, 23:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Абе ти ми ела на бетонния договор
      Нема лорде , поне в тоя живот е изключено ...

Коментар

След година и 5-6 наемателя след мене ше ми хванеш цървулите ...
        Абе ти ми ела на бетонния договор

Коментар

И губиш гражданско дело и половината Тутракан-новата ми собственост.
          След година и 5-6 наемателя след мене ше ми хванеш цървулите ...

Коментар

Поемам закъдето си искам и му оставям "имота" в перфектно състояние ...за основен ремонт , ама след година ... не веднага !
            И губиш гражданско дело и половината Тутракан-новата ми собственост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ма гледай сам да не си налупиш капата и по чехли да поемеш към влака за тутраКАН. )))
              Поемам закъдето си искам и му оставям "имота" в перфектно състояние ...за основен ремонт , ама след година ... не веднага !

Коментар

Пише се парвеню от френското рarvenu....научи правописа и френския преди да можеш да изкараш кинти за имот и да претендираш за цени на наеми и жилища.
                На дребно говориш и не те разбирам....едното на другото не пречи ако не знаеш да те информирам.

Коментар

Кви 20% бе лорде ...50% са малко ...! Аз ако съм ти наемател , кат додеш да ми се усукваш за 20% , на другия ден такава капа ше съм ти заформил , ум да ти зайде ...
                  ма гледай сам да не си налупиш капата и по чехли да поемеш към влака за тутраКАН. )))

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                    Естесвено и тук акаш на воля ти и още няколко първенюта-уж, браво!
                    Пише се парвеню от френското рarvenu....научи правописа и френския преди да можеш да изкараш кинти за имот и да претендираш за цени на наеми и жилища.

Коментар

То само ако се навакса ръстта на цените на водата, на електроенергията и на повечето храни, ще трябва със сигурност да се качат с над 20%.
                      Кви 20% бе лорде ...50% са малко ...! Аз ако съм ти наемател , кат додеш да ми се усукваш за 20% , на другия ден такава капа ше съм ти заформил , ум да ти зайде ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

О, да...свързани са. Те затова ще се тъпчат по няколко в жилище под наем и по-света и у нас. Макар че у нас още не се тъпчат толкова, но има време.
                        Иронията ти я приемам с усмивка под мустак, оценявам дори чувството ти за хумор.
                        Доходите все толкова ли ще стоят.
                        Естесвено и тук акаш на воля ти и още няколко първенюта-уж, браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от cupwinner
                          Моето очакване е, че догодина ще е годината на наемите. Според мене догодина наемите ще се покачат средно с между 10 и 30%. Наемите имат да наваксват в БГ, докато поскъпването при имотите ще е по-плавно между 8 и 15%. Вижте само какво става с цените на енергията, водата, храните и услугите.
                          То само ако се навакса ръстта на цените на водата, на електроенергията и на повечето храни, ще трябва със сигурност да се качат с над 20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                            ..........................
                            Инак левът може да си сверява часовника колкото иска, въпросът в че неговият винаги показва някакво нереално време.
                            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=39wu1c&f1=1
                            седят с месеци. Що не са ги наели още е въпросът?
                            О, да...свързани са. Те затова ще се тъпчат по няколко в жилище под наем и по-света и у нас. Макар че у нас още не се тъпчат толкова, но има време.
                            Иронията ти я приемам с усмивка под мустак, оценявам дори чувството ти за хумор.
                            Доходите все толкова ли ще стоят.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

таванът на пенциите е 910 лева в момента Бивш преподавател едва ли я взима, но не пречи да си мечтаеш и ти... как е артрита, между впрочем?
                              Като се установиш под наем в София...или греша...Шумен ми се обади и тогава ще уточним кое как е еволюирало. И артрита.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• ..........................
                                Инак левът може да си сверява часовника колкото иска, въпросът в че неговият винаги показва някакво нереално време.
                                седят с месеци. Що не са ги наели още е въпросът?
                                Last edited by X_Y; 30.11.2017, 13:19. Причина: Редактирано.
                                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Working...
                                X