If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гаражите на 'ника' (diskamanv май беше) носят доста по-добра доходност, не искат ремонти и подръжка, но се иска търпение да наместиш 100К ойро в читави гаражи на подходящи места - както във всяка работа се иска ноухау и търпение, за да се случат нещата. Проблемът с паркирането става все по-голям и това си е ниша само да ти се занимава и да имаш кеша да го правиш.
ПП мирчо не се напъвай! нито ще ме разбереш- нито знаеш какво точно и как ще правя - може само да гадаеш и дразниш - ами давай микрофона е твой.
Споко ма Бърта, не си първия в туй дето го правиш, и съм се смял, и се смея, и ще ти се смея
за 100К не може да се купи нищо читаво което да носи 500 на месец
гаражите на 'ника' (diskamanv май беше) носят доста по-добра доходност, не искат ремонти и подръжка, но се иска търпение да наместиш 100К ойро в читави гаражи на подходящи места - както във всяка работа се иска ноухау и търпение, за да се случат нещата. Проблемът с паркирането става все по-голям и това си е ниша само да ти се занимава и да имаш кеша да го правиш.
ПП мирчо не се напъвай! нито ще ме разбереш- нито знаеш какво точно и как ще правя - може само да гадаеш и дразниш - ами давай микрофона е твой.
това е много по-добре от копането на биткойни и ти се чудя, защо чак сега... вероятно сега си се видял в някой лев...колко киловата?
ПП само не знам какво има това общо с темата наемите в София... ама.. комплекси тряаа се бият явно
Ти си се чуди, аз си вървя по плана и си пея
Общото е доходността - при това с гарантирано държавно финансиране, закво точно ми е "някой лев"?. Лесни 5% разлика в джобчето, захуй ли ще тръгне такъв кат мен да рискува с НИ в Б-стан?
При всички случаи си е далавера да даваш жилище под наем, особено ако си е твое. Но дори и да го изплащаш, пак е ок защото ти идват готови пари. Горко им на тези, които са от другата страна и трябва да се набутват всеки месец и да дават пари на вятъра. Наемодателите не ги жаля, но виж наемателите - да.
Абе далавера, далавера, ама ако ти се паднат някви кофти хора дето да го съсипят, ти ще плащаш после. Относително е. Не всеки е склонен да си дава жилището на чужди хора.
Много зависи от типа на жилището, локацията и най-вече дали е му се изплаща ипотека или е вече Ваше. Ако го купувате на кредит и съответно плащате вноска всеки месец, доходността от наема може да е отрицателна и да се налага да доплащате малко. Иначе при добри разчети, доходността може да достигне 5-6% годишно.
При всички случаи си е далавера да даваш жилище под наем, особено ако си е твое. Но дори и да го изплащаш, пак е ок защото ти идват готови пари. Горко им на тези, които са от другата страна и трябва да се набутват всеки месец и да дават пари на вятъра. Наемодателите не ги жаля, но виж наемателите - да.
Според вас каква е средната доходност от наеми в София - брутно и нетно?
Много зависи от типа на жилището, локацията и най-вече дали е му се изплаща ипотека или е вече Ваше. Ако го купувате на кредит и съответно плащате вноска всеки месец, доходността от наема може да е отрицателна и да се налага да доплащате малко. Иначе при добри разчети, доходността може да достигне 5-6% годишно.
Коментар