Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е много по-добре от копането на биткойни и ти се чудя, защо чак сега... вероятно сега си се видял в някой лев...колко киловата?
ПП само не знам какво има това общо с темата наемите в София... ама.. комплекси тряаа се бият явно
Общото е доходността - при това с гарантирано държавно финансиране, закво точно ми е "някой лев"?. Лесни 5% разлика в джобчето, захуй ли ще тръгне такъв кат мен да рискува с НИ в Б-стан?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тъкмо съм в процес на монтаж на соларни панели - доходността от такива тук бруто е между 5 и 7%. Че има и държавно финансиране на 1% хахахаха
ПП само не знам какво има това общо с темата наемите в София... ама.. комплекси тряаа се бият явноLast edited by bertram; 12.09.2018, 13:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
мечтай си
Коментар
-
мечтай сиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може бруто и на 6% да иде. При цена 100К и наем 500 е толкоз.
- 1 like
Коментар
-
около 4% брутоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
При всички случаи си е далавера да даваш жилище под наем, особено ако си е твое. Но дори и да го изплащаш, пак е ок защото ти идват готови пари. Горко им на тези, които са от другата страна и трябва да се набутват всеки месец и да дават пари на вятъра. Наемодателите не ги жаля, но виж наемателите - да.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
Много зависи от типа на жилището, локацията и най-вече дали е му се изплаща ипотека или е вече Ваше. Ако го купувате на кредит и съответно плащате вноска всеки месец, доходността от наема може да е отрицателна и да се налага да доплащате малко. Иначе при добри разчети, доходността може да достигне 5-6% годишно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеСпоред вас каква е средната доходност от наеми в София - брутно и нетно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеСпоред вас каква е средната доходност от наеми в София - брутно и нетно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
минералчо, ти да не си фризьорка
пишеш някакви постове, но без особен смисъл или нужда ...нещо като празния диалог между фризьорка и нова клиентка
Що?! Не съм цитирал просто, виж предната страница просто...Или ей така да се заядем?
Коментар
-
Най-високите наеми са в Пловдив, най-ниските в Стара Загора!
https://business.dir.bg/pazari/nay-s...v-stara-zagora
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
То си е пасив да си жив...Така излиза май
- 1 like
Коментар
Коментар