IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
    Абе ако са без пари, аз искам един квартал, ако може де
    А, аз не толкова ЧАК, ама още 3 апартамента ме устройват в които да подслоня злобни опоненти!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      А и коя банка ще даде кредит на ФЛ, който ще се връща на база паричен поток от наеми??
      Те трудно биха дали и на ЮЛ така, освен ако няма 10-годишен договор с наемателя вписан в АВп.
      Ха, ха, що за глупост? Естествено , че получаваните наеми в данъчната декларация мисля, че беше приложение 12 се признава за официален доход и се добавя към всички останали. Всеки един банкер ще ти се смее много.
      Как мислиш, че докарвам 2К доход необходим за частно банкиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
        Извини невежеството ми, може ли да обясниш защо смяташ изплащането на един апартамент за 7 години, ако притежаваш два други? Аз както виждам нещата, скоростта на изплащане е същата, каквато е и с 5 апартамента и с 0 апартамента - цената делена на годишния наем.

Ако се има предвид, че всички суми от наеми от всички апартаменти ще отиват за изплащането на следващия, това е глупаво, защото алтернативната инвестиция в депозит ако щеш ще е по-изгодна - надали за 3 години ще се повиши цената на апартамента с 15%, нали?

Всъщност, да разширя въпроса - каква е икономическата логика в това да закупуваш още един апартамент в настоящия момент?
        А и коя банка ще даде кредит на ФЛ, който ще се връща на база паричен поток от наеми??
        Те трудно биха дали и на ЮЛ така, освен ако няма 10-годишен договор с наемателя вписан в АВп.
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Веднага ти отговарям. Мисля, че в момента на Алфабанк и на ДСК условията по ипотечни кредити са добри за тази идея трети, четвърти или пети апартамент могат да се изплатя с отдаването на още два за съответно 3, 5 и 7 години. Няма по-добра възможност от когато и да е било!
          Първосигнално щях да кажа, не ти омръзна да изкопаваш тъпи теми, ама после като видях датата се замислих. Вместо да му казваш откъде да взема кредит, издири го човека и да сподели излезе ли му сметката
          Щом е решил сигурно е купил и лятото на 2009 е тръгнал наема, до сега са точно 4 години. Да чуем резултата, пък може и ти да си направиш някакви изводи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Веднага ти отговарям. Мисля, че в момента на Алфабанк и на ДСК условията по ипотечни кредити са добри за тази идея трети, четвърти или пети апартамент могат да се изплатя с отдаването на още два за съответно 3, 5 и 7 години. Няма по-добра възможност от когато и да е било!
            Извини невежеството ми, може ли да обясниш защо смяташ изплащането на един апартамент за 7 години, ако притежаваш два други? Аз както виждам нещата, скоростта на изплащане е същата, каквато е и с 5 апартамента и с 0 апартамента - цената делена на годишния наем.

Ако се има предвид, че всички суми от наеми от всички апартаменти ще отиват за изплащането на следващия, това е глупаво, защото алтернативната инвестиция в депозит ако щеш ще е по-изгодна - надали за 3 години ще се повиши цената на апартамента с 15%, нали?

Всъщност, да разширя въпроса - каква е икономическата логика в това да закупуваш още един апартамент в настоящия момент?

Коментар

• Първоначално изпратено от ventutsy Разгледай мнение
              Хора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.Вязнамеряваме да купиме и трети апартамент,като и трите ще се дават под наем(с надежда да се самоизплати 3 ап.).Ние ще живееме на вилата на 30км от София.Молбата ми е да помогнете в решенията:коя банка да избера за кредита(като условието е апартамента да се изплаща не повече от 7год),да правя ли ипотека на някой от двата наши апартамента(за да мога да изплатя третия па бярзо -2г например).Приемам всякакви съвети и се надявам да вземеме решение ,вседствие на което да се радваме на нова придобивка-Нов апартамент.

Коментар

• Те може да са без пари ама да трбвас да се поемат оставащите дългове....
                Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от alexa_blue
                  Първоначално изпратено от master of the seven seas
                  Аз искам два!

Първоначално изпратено от kefal
                  Всички искаме поне по още един апартамент, да не мислиш че си само ти?
                  Ама цяла тема за това да пускаш ...
                  Скоро може и без пари да ги раздават... Ще си вземем по няколко, в София има празни колкото за всички.
                  Абе ако са без пари, аз искам един квартал, ако може де

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                    Аз искам два!

Скоро може и без пари да ги раздават... Ще си вземем по няколко, в София има празни колкото за всички.

Коментар

• polki, май не си си пил лекарствата тази сутрин и пак занимаваш форума с личните си проблеми. Надявам се поне, като ме пребиеш да млъкнеш, че наду главите на хората, а това е по-болезнено от разкървавена уста и няколко пукнати ребра.
                      ПП: Надявам се да не ме риташ в главата много. Мноля ти се

Коментар

• Аз искам два!

Коментар

• Коментар

• Всички искаме поне по още един апартамент, да не мислиш че си само ти?

Коментар

• и аз искам да не ме инжектират с глупости, ама е невъзможно и съм се примирила )))

Коментар

• малеее, егати темата!
                                ами тагава,
                                аз искам Джулия Робъртс да ми пере чорапите, а Сорос да ми носи вестника

Коментар

Working...
                                X