Първоначално изпратено от kefal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеА и коя банка ще даде кредит на ФЛ, който ще се връща на база паричен поток от наеми??
Те трудно биха дали и на ЮЛ така, освен ако няма 10-годишен договор с наемателя вписан в АВп.
Как мислиш, че докарвам 2К доход необходим за частно банкиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеИзвини невежеството ми, може ли да обясниш защо смяташ изплащането на един апартамент за 7 години, ако притежаваш два други? Аз както виждам нещата, скоростта на изплащане е същата, каквато е и с 5 апартамента и с 0 апартамента - цената делена на годишния наем.
Ако се има предвид, че всички суми от наеми от всички апартаменти ще отиват за изплащането на следващия, това е глупаво, защото алтернативната инвестиция в депозит ако щеш ще е по-изгодна - надали за 3 години ще се повиши цената на апартамента с 15%, нали?
Всъщност, да разширя въпроса - каква е икономическата логика в това да закупуваш още един апартамент в настоящия момент?
Те трудно биха дали и на ЮЛ така, освен ако няма 10-годишен договор с наемателя вписан в АВп."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВеднага ти отговарям. Мисля, че в момента на Алфабанк и на ДСК условията по ипотечни кредити са добри за тази идея трети, четвърти или пети апартамент могат да се изплатя с отдаването на още два за съответно 3, 5 и 7 години. Няма по-добра възможност от когато и да е било!
Щом е решил сигурно е купил и лятото на 2009 е тръгнал наема, до сега са точно 4 години. Да чуем резултата, пък може и ти да си направиш някакви изводи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВеднага ти отговарям. Мисля, че в момента на Алфабанк и на ДСК условията по ипотечни кредити са добри за тази идея трети, четвърти или пети апартамент могат да се изплатя с отдаването на още два за съответно 3, 5 и 7 години. Няма по-добра възможност от когато и да е било!
Ако се има предвид, че всички суми от наеми от всички апартаменти ще отиват за изплащането на следващия, това е глупаво, защото алтернативната инвестиция в депозит ако щеш ще е по-изгодна - надали за 3 години ще се повиши цената на апартамента с 15%, нали?
Всъщност, да разширя въпроса - каква е икономическата логика в това да закупуваш още един апартамент в настоящия момент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ventutsy Разгледай мнениеХора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.Вязнамеряваме да купиме и трети апартамент,като и трите ще се дават под наем(с надежда да се самоизплати 3 ап.).Ние ще живееме на вилата на 30км от София.Молбата ми е да помогнете в решенията:коя банка да избера за кредита(като условието е апартамента да се изплаща не повече от 7год),да правя ли ипотека на някой от двата наши апартамента(за да мога да изплатя третия па бярзо -2г например).Приемам всякакви съвети и се надявам да вземеме решение ,вседствие на което да се радваме на нова придобивка-Нов апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexa_blueПървоначално изпратено от master of the seven seasАз искам два!
Първоначално изпратено от kefalВсички искаме поне по още един апартамент, да не мислиш че си само ти?
Ама цяла тема за това да пускаш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasАз искам два!
Първоначално изпратено от kefalВсички искаме поне по още един апартамент, да не мислиш че си само ти?
Ама цяла тема за това да пускаш ...
Коментар
-
Anton Chigurh
polki, май не си си пил лекарствата тази сутрин и пак занимаваш форума с личните си проблеми. Надявам се поне, като ме пребиеш да млъкнеш, че наду главите на хората, а това е по-болезнено от разкървавена уста и няколко пукнати ребра.
ПП: Надявам се да не ме риташ в главата много. Мноля ти се
Коментар
Коментар