IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе не ми е работа да се меся, ама ми е интересно що сте се захванали с Лорда при условие, че прави почти 1000 лв на месец от друга дейност, която не е свързана с работата му. Питам от интерес, не заставам на никоя страна.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Благодаря Ники, че имаш голям интерес към моите инвестиции и те са учебникарски примери за теб, човек без образование!
      В голяма степен си прав.
      От общия апарт с шурея вземаме към 150лв. чист наем.
      От старата къща с братлето едни още 150лв- чист наем.
      От магазина от 10м2 още едни 100лв. чист наем на човек
      От една антена за таксита на покрива вземам 250лв. чист наем.
      От гаража вземам 100лв. чист наем.
      От къща в малък град до Софето - наем 200лв.
      950лв. от наеми + 1250лв. чиста заплата, прави 2200лв. чист доход, достатъчен за частно банкиране към една много добра банка!
      Така като гледам, докарваш средна заплата на програмист. Само че, той има 0 разход за поддръжка на имотите и не е взимал кредит... Още нещо, над една четвърт от дохода ти от наеми се реализира от някаква антена, която ако я махнат, а те съвсем скоро ще престанат да работят с антени и ще минат на 3G мрежата - тогава какво правиш?

И това с "чист наем" трябва да означава, че това са суми след данъците, така ли?

Коментар

Mr Питър, къщата е до Софето. Ти не си ли чел Валтер Кристалер, който изчислява рентабилността на зем. продукция в близост до градовете? С наемите е същото . В Софето 500, близо до Софето 200-300, по-далечко от Софето 100.
        Ето 1/3 от общ апарт ми е 150лв. в Софето, което си е супер, колкото и да се вайка Вальо лъжеца и пловдивската мижитурка..
        Лорделов Радомир не е толко близо та да даваш под наем.Дай да не се лъжем.Познавам много добре Перник и района.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          И това с къщата на село за 200 кинта наем направо изби рибата.А антената на таксито е връх в имотите под наем.Лорда за сетен път доказва че в милицията е пълно с добри хора.Лордов ти или имаш проблем и то сериозен със здравето или си мислиш че в този форум е пълно с идиоти
          Mr Питър, къщата е до Софето. Ти не си ли чел Валтер Кристалер, който изчислява рентабилността на зем. продукция в близост до градовете? С наемите е същото . В Софето 500, близо до Софето 200-300, по-далечко от Софето 100.
          Ето 1/3 от общ апарт ми е 150лв. в Софето, което си е супер, колкото и да се вайка Вальо лъжеца и пловдивската мижитурка..
          Last edited by Лорда; 13.09.2013, 08:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
            Предавам се
            Всички ние, в този форум, маааа ме доматите с колците
            Хеле с антената, ме утрепа
            Утре почвам да звъня по таксиметровите фирми, дано се уредя и аз да сложа една
            Хвала, наборе...велик си
            И това с къщата на село за 200 кинта наем направо изби рибата.А антената на таксито е връх в имотите под наем.Лорда за сетен път доказва че в милицията е пълно с добри хора.Лордов ти или имаш проблем и то сериозен със здравето или си мислиш че в този форум е пълно с идиоти

Коментар

Ай лека, явно пак си прекалил с мастиката....
              С идиоти не ми се спори....
              А и днес не си забавен, ама никак....
              Сори, ама и за форумен шут, не ставаш вече, наборе....
              Е, как да съм ти забавен, ако мога да ти отнема голяма част от имуществото консултирайки една ощетена жена твоя жертва? Леле колко си прозрачен наборе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

;
                Значи ензаконно! Хасковлийката вече ми е първа приятелка. Ако те закове, може и роднина да ми стане!
                Ай лека, явно пак си прекалил с мастиката....
                С идиоти не ми се спори....
                А и днес не си забавен, ама никак....
                Сори, ама и за форумен шут, не ставаш вече, наборе....

Коментар

Висшуто ми е от Софийски ВУЗ, бе простак !!!
                  Ама май на теб нещо не ти стиска
                  ;
                  Значи ензаконно! Хасковлийката вече ми е първа приятелка. Ако те закове, може и роднина да ми стане!

Коментар

Като знам, колко са корумпирани пловдивските дейци на науката , нищо чудно и на най-големия отппадък да му гласуват вишу!
                    Висшуто ми е от Софийски ВУЗ, бе простак !!!
                    Ама май на теб нещо не ти стиска

Коментар

И още нещо, наборе....
                      Във всеки пост се опитваш да ме ядеш на тема образование...
                      Ми....магистър съм по икономика, със среден успех от висшето над 5.70...
                      Хайде като си толкова ербап, заложи един от "имотите" си срещу моята диплома, та да видим кой крив и кой прав
                      Като знам, колко са корумпирани пловдивските дейци на науката , нищо чудно и на най-големия отппадък да му гласуват вишу!
                      А и като те знам къф си лаяй.........ан та зижена от Хасково ще и дам невероятен шанс за отплата. Ама много силен тла(сък за да си върне нещата в своя полза.

Коментар

Благодаря Ники, че имаш голям интерес към моите инвестиции и те са учебникарски примери за теб, човек без образование!
                        В голяма степен си прав.
                        950лв. от наеми + 1250лв. чиста заплата, прави 2200лв. чист доход, достатъчен за частно банкиране към една много добра банка!
                        И още нещо, наборе....
                        Във всеки пост се опитваш да ме ядеш на тема образование...
                        Ми....магистър съм по икономика, със среден успех от висшето над 5.70...
                        Хайде като си толкова ербап, заложи един от "имотите" си срещу моята диплома, та да видим кой крив и кой прав

Коментар

В голяма степен си прав.
                          Колко мъка има по този свят.

Коментар

В голяма степен си прав.
                            Предавам се
                            Всички ние, в този форум, маааа ме доматите с колците
                            Хеле с антената, ме утрепа
                            Утре почвам да звъня по таксиметровите фирми, дано се уредя и аз да сложа една
                            Хвала, наборе...велик си

Коментар

Ти наистина не си добре....
                              Това 2к годишен доход ще да е....
                              Щото, оня апартамент дето ви е общ с шурея....наема от него едва покрива ипотеката...
                              В наследствения, живете с домачадието, та от него наем - йок...
                              От старата къща, дето сте ортаци с братлето, доколкото помня, си казвал, че всичко отива да стягате новата къща....
                              Остава оня "магазин" от 10 квадрата, дето па ортаци сте с братлето...
                              Сори наборе, ама както и да смятам.... и 2к годишно нещо не ми се получава
                              В голяма степен си прав.

Коментар

Ха, ха, що за глупост? Естествено , че получаваните наеми в данъчната декларация мисля, че беше приложение 12 се признава за официален доход и се добавя към всички останали. Всеки един банкер ще ти се смее много.
                                Как мислиш, че докарвам 2К доход необходим за частно банкиране.
                                Ти наистина не си добре....
                                Това 2к годишен доход ще да е....
                                Щото, оня апартамент дето ви е общ с шурея....наема от него едва покрива ипотеката...
                                В наследствения, живете с домачадието, та от него наем - йок...
                                От старата къща, дето сте ортаци с братлето, доколкото помня, си казвал, че всичко отива да стягате новата къща....
                                Остава оня "магазин" от 10 квадрата, дето па ортаци сте с братлето...
                                Сори наборе, ама както и да смятам.... и 2к годишно нещо не ми се получава

Коментар

Working...
                                X