Абе не ми е работа да се меся, ама ми е интересно що сте се захванали с Лорда при условие, че прави почти 1000 лв на месец от друга дейност, която не е свързана с работата му. Питам от интерес, не заставам на никоя страна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБлагодаря Ники, че имаш голям интерес към моите инвестиции и те са учебникарски примери за теб, човек без образование!
В голяма степен си прав.
От общия апарт с шурея вземаме към 150лв. чист наем.
От старата къща с братлето едни още 150лв- чист наем.
От магазина от 10м2 още едни 100лв. чист наем на човек
От една антена за таксита на покрива вземам 250лв. чист наем.
От гаража вземам 100лв. чист наем.
От къща в малък град до Софето - наем 200лв.
950лв. от наеми + 1250лв. чиста заплата, прави 2200лв. чист доход, достатъчен за частно банкиране към една много добра банка!
И това с "чист наем" трябва да означава, че това са суми след данъците, така ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеMr Питър, къщата е до Софето. Ти не си ли чел Валтер Кристалер, който изчислява рентабилността на зем. продукция в близост до градовете? С наемите е същото . В Софето 500, близо до Софето 200-300, по-далечко от Софето 100.
Ето 1/3 от общ апарт ми е 150лв. в Софето, което си е супер, колкото и да се вайка Вальо лъжеца и пловдивската мижитурка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ това с къщата на село за 200 кинта наем направо изби рибата.А антената на таксито е връх в имотите под наем.Лорда за сетен път доказва че в милицията е пълно с добри хора.Лордов ти или имаш проблем и то сериозен със здравето или си мислиш че в този форум е пълно с идиоти
Ето 1/3 от общ апарт ми е 150лв. в Софето, което си е супер, колкото и да се вайка Вальо лъжеца и пловдивската мижитурка..Last edited by Лорда; 13.09.2013, 08:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеПредавам се
Всички ние, в този форум, маааа ме доматите с колците
Хеле с антената, ме утрепа
Утре почвам да звъня по таксиметровите фирми, дано се уредя и аз да сложа една
Хвала, наборе...велик си
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеАй лека, явно пак си прекалил с мастиката....
С идиоти не ми се спори....
А и днес не си забавен, ама никак....
Сори, ама и за форумен шут, не ставаш вече, наборе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение;
Значи ензаконно! Хасковлийката вече ми е първа приятелка. Ако те закове, може и роднина да ми стане!
С идиоти не ми се спори....
А и днес не си забавен, ама никак....
Сори, ама и за форумен шут, не ставаш вече, наборе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеВисшуто ми е от Софийски ВУЗ, бе простак !!!
Ама май на теб нещо не ти стиска
Значи ензаконно! Хасковлийката вече ми е първа приятелка. Ако те закове, може и роднина да ми стане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКато знам, колко са корумпирани пловдивските дейци на науката , нищо чудно и на най-големия отппадък да му гласуват вишу!
Ама май на теб нещо не ти стиска
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеИ още нещо, наборе....
Във всеки пост се опитваш да ме ядеш на тема образование...
Ми....магистър съм по икономика, със среден успех от висшето над 5.70...
Хайде като си толкова ербап, заложи един от "имотите" си срещу моята диплома, та да видим кой крив и кой прав
А и като те знам къф си лаяй.........ан та зижена от Хасково ще и дам невероятен шанс за отплата. Ама много силен тла(сък за да си върне нещата в своя полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБлагодаря Ники, че имаш голям интерес към моите инвестиции и те са учебникарски примери за теб, човек без образование!
В голяма степен си прав.
950лв. от наеми + 1250лв. чиста заплата, прави 2200лв. чист доход, достатъчен за частно банкиране към една много добра банка!
Във всеки пост се опитваш да ме ядеш на тема образование...
Ми....магистър съм по икономика, със среден успех от висшето над 5.70...
Хайде като си толкова ербап, заложи един от "имотите" си срещу моята диплома, та да видим кой крив и кой прав
Коментар
-
В голяма степен си прав.
Коментар
-
В голяма степен си прав.
Всички ние, в този форум, маааа ме доматите с колците
Хеле с антената, ме утрепа
Утре почвам да звъня по таксиметровите фирми, дано се уредя и аз да сложа една
Хвала, наборе...велик си
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеТи наистина не си добре....
Това 2к годишен доход ще да е....
Щото, оня апартамент дето ви е общ с шурея....наема от него едва покрива ипотеката...
В наследствения, живете с домачадието, та от него наем - йок...
От старата къща, дето сте ортаци с братлето, доколкото помня, си казвал, че всичко отива да стягате новата къща....
Остава оня "магазин" от 10 квадрата, дето па ортаци сте с братлето...
Сори наборе, ама както и да смятам.... и 2к годишно нещо не ми се получава
В голяма степен си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеХа, ха, що за глупост? Естествено , че получаваните наеми в данъчната декларация мисля, че беше приложение 12 се признава за официален доход и се добавя към всички останали. Всеки един банкер ще ти се смее много.
Как мислиш, че докарвам 2К доход необходим за частно банкиране.
Това 2к годишен доход ще да е....
Щото, оня апартамент дето ви е общ с шурея....наема от него едва покрива ипотеката...
В наследствения, живете с домачадието, та от него наем - йок...
От старата къща, дето сте ортаци с братлето, доколкото помня, си казвал, че всичко отива да стягате новата къща....
Остава оня "магазин" от 10 квадрата, дето па ортаци сте с братлето...
Сори наборе, ама както и да смятам.... и 2к годишно нещо не ми се получава
Коментар
Коментар