Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАе пич, има ли толкова недвижими имоти в Бегетовица бре?
Другият вариант е да оценя "южен поток". Нали никой не вярва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАе пич, има ли толкова недвижими имоти в Бегетовица бре?
Нали т'ва ти казвам - не са хАпартаменти.
С тЕх се занимава ЛОРД.OFF - дава ги под наем.
Ама анюитетния фактор му яде пИчалбата..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеТези с които си работила са оценители на хАпартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНещо не е както трябва, като брокерка съм работила с много оценители, няма такъв с такива активи .......това е някаква партенка."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеГолям праз.
Като ги купиш, тогава се фукай.Last edited by Babbitt; 23.05.2016, 11:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеГолям праз.
Като ги купиш, тогава се фукай."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение'иж с'я - аз съм пооценил имоти за към 7 000 000 000 лв. напоследък.
Не е мно'о, но ако не можеш да прочетеш числото нЕма да ти се сърдя!
Като ги купиш, тогава се фукай.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСамо за протокола... Понеже цифричката е доста голяма, това за колко време?
Естествено, че не става дума за само за хАпартаменти!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСамо за протокола... Понеже цифричката е доста голяма, това за колко време?
Иначе не смятам, че колегата има проблем с квалификацията за оценка на имоти, а по-скоро с основите на математиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение'иж с'я - аз съм пооценил имоти за към 7 000 000 000 лв. напоследък.
Не е мно'о, но ако не можеш да прочетеш числото нЕма да ти се сърдя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТова от личен опит ли го пишеш или знаеш какво се случва в областта на имотите?
пп. Няма нужда да почерняваш, всички можем да четем. Да нямаш проблем с комуникациите?
Не е мно'о, но ако не можеш да прочетеш числото нЕма да ти се сърдя!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение[Доста голЕма мъка да плащаш повече лихви отколкото да 'зимаш наеми....
И перспективата една - мани, мани...
А гадните банки не дават гювеч никак - или си плащаш или гориш!
Анюитетния фактор и той не бута сухо.
Но криза няма, няма, няма...!!!!
И имотите растат ли растат!
Уффффф, доктора се обади, ей сега ще си изпия хапчетата... [/]
пп. Няма нужда да почерняваш, всички можем да четем. Да нямаш проблем с комуникациите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеЛорде копувай сега е момента. Ако трябва копувай под прикритие но копувай. От утре северни и южни всичко е нагоре.
И перспективата една - мани, мани...
А гадните банки не дават гювеч никак - или си плащаш или гориш!
Анюитетния фактор и той не бута сухо.
Но криза няма, няма, няма...!!!!
И имотите растат ли растат!
Уффффф, доктора се обади, ей сега ще си изпия хапчетата..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар