IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Естествено, че няма! Човьеко просто си чати с цел да впечатли любовница/приятелка.
    Другият вариант е да оценя "южен поток". Нали никой не вярва...
    Може да оценява предприятия

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ае пич, има ли толкова недвижими имоти в Бегетовица бре?
      Естествено, че няма! Човьеко просто си чати с цел да впечатли любовница/приятелка.
      Другият вариант е да оценя "южен поток". Нали никой не вярва...

Коментар

Ами нЕма.
        Нали т'ва ти казвам - не са хАпартаменти.
        С тЕх се занимава ЛОРД.OFF - дава ги под наем.
        Ама анюитетния фактор му яде пИчалбата...
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
          Тези с които си работила са оценители на хАпартаменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Нещо не е както трябва, като брокерка съм работила с много оценители, няма такъв с такива активи .......това е някаква партенка.
            Тези с които си работила са оценители на хАпартаменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              Голям праз.
              Като ги купиш, тогава се фукай.
              Нещо не е както трябва, като брокер съм работил с много оценители, няма такъв с такива активи .......това е някаква партенка.
              Last edited by Babbitt; 23.05.2016, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                Голям праз.
                Каквото ми е необходимо - купил съм си!

Коментар

'иж с'я - аз съм пооценил имоти за към 7 000 000 000 лв. напоследък.
                  Не е мно'о, но ако не можеш да прочетеш числото нЕма да ти се сърдя!
                  Голям праз.
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Само за протокола... Понеже цифричката е доста голяма, това за колко време?
                    Да кажем - за последните пет години...
                    Естествено, че не става дума за само за хАпартаменти!

Коментар

Оценка на имоти с гледане в youtube брои ли се...?
                      Иначе не смятам, че колегата има проблем с квалификацията за оценка на имоти, а по-скоро с основите на математиката

Коментар

Коментар

• Тая тема Цветан Цветанов ли я пусна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Това от личен опит ли го пишеш или знаеш какво се случва в областта на имотите?
                            пп. Няма нужда да почерняваш, всички можем да четем. Да нямаш проблем с комуникациите?

Коментар

[Доста голЕма мъка да плащаш повече лихви отколкото да 'зимаш наеми....
                              И перспективата една - мани, мани...
                              А гадните банки не дават гювеч никак - или си плащаш или гориш!
                              Анюитетния фактор и той не бута сухо.
                              Но криза няма, няма, няма...!!!!
                              И имотите растат ли растат!
                              Уффффф, доктора се обади, ей сега ще си изпия хапчетата... [/]
                              Това от личен опит ли го пишеш или знаеш какво се случва в областта на имотите?
                              пп. Няма нужда да почерняваш, всички можем да четем. Да нямаш проблем с комуникациите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                                Лорде копувай сега е момента. Ако трябва копувай под прикритие но копувай. От утре северни и южни всичко е нагоре.
                                Доста голЕма мъка да плащаш повече лихви отколкото да 'зимаш наеми....
                                И перспективата една - мани, мани...
                                А гадните банки не дават гювеч никак - или си плащаш или гориш!
                                Анюитетния фактор и той не бута сухо.
                                Но криза няма, няма, няма...!!!!
                                И имотите растат ли растат!
                                Уффффф, доктора се обади, ей сега ще си изпия хапчетата...

Коментар

Working...
                                X