IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахах, баси и темата
    Цецо, ти ли се ебаваш с народонаселението

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      ами ка да продаваш като са ипотекирани
      Ти откъде го разбра това бе хаспел? Имам точно една съдлъжнишка част по ипотека на четиристаен. Другите 6 имота са ЛИЧНИ, МОИ, СЪЖАЛЕ БОКУ

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Ми, че аз да съм казал, че продавам нещо. Аз никога не продавам активи, не си ли го разбрал? Така , че аз ще си остана собственик с удоволствие на всичко което притежавам както и сънародниците ми руснаци които имат 500 000 имота по морето и само купуват, нито един не съм чул да продава.
        ами ка да продаваш като са ипотекирани

Коментар

Ми, че аз да съм казал, че продавам нещо. Аз никога не продавам активи, не си ли го разбрал? Така , че аз ще си остана собственик с удоволствие на всичко което притежавам както и сънародниците ми руснаци които имат 500 000 имота по морето и само купуват, нито един не съм чул да продава.
          Колко вярна ми се оказа горната прогноза !

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...o_rusko_liato/

Хахахахахахаахах, грозните и бедните пак няма да си купят

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
            Лорде, вече мисля, че имаш идеалната възможност да си останеш собственик на всичките си имоти, само редовно си погасявай задълженията.....
            Чувам, руснаците продават имоти като бесни по морето.....на каквато и да е цена.
            Говори се, че това стимулира пазара тия дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
              Скоро за 2 часа може и над окена да се ходи
              Вещер ... , с неква модернизирана метла ли чакаш да те оборудват?
              Yeah

Коментар

• Лорде, вече мисля, че имаш идеалната възможност да си останеш собственик на всичките си имоти, само редовно си погасявай задълженията.....
                Чувам, руснаците продават имоти като бесни по морето.....на каквато и да е цена.
                Говори се, че това стимулира пазара тия дни!
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Скоро за 2 часа може и над окена да се ходи

Коментар

Много е неудобно да нямаш имоти във всички посоки на света в столицата. Дразнещо е примерно да си в кв. Орландовци и да нямаш имот в северен квартал където да осъмнеш!
                    Два мои са в източни, един в североизточен, един в западен и се оказа, че ще спя под моста, щото нямам в чисто северен или чисто южен!
                    Лордов, разшири го малко тоя хоризонт. Остави я столицата, достатъчно си се набутал, погледни към Европа - Берлин, Брюксел ... на два часа път са!
                    Yeah

Коментар

Много е неудобно да нямаш имоти във всички посоки на света в столицата. Дразнещо е примерно да си в кв. Орландовци и да нямаш имот в северен квартал където да осъмнеш!
                      Два мои са в източни, един в североизточен, един в западен и се оказа, че ще спя под моста, щото нямам в чисто северен или чисто южен!
                      Лорде копувай сега е момента. Ако трябва копувай под прикритие но копувай. От утре северни и южни всичко е нагоре.

Коментар

• Много е неудобно да нямаш имоти във всички посоки на света в столицата. Дразнещо е примерно да си в кв. Орландовци и да нямаш имот в северен квартал където да осъмнеш!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/245800

http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...opita/?ref=rss
                          Last edited by darkside; 22.01.2014, 10:30.
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                            Много си лаком
                            Циклите се ускоряват, по-добре си купи нещо с покрив, пък останалите ако искаш в американски ДЦК
                            И аз се чудя как може да си 80%ов борсов майстер, пък да нямаш покрив?!

Коментар

• Хахаха, ами печалбите вървят с риска от загуби. Който иска без риск - купува си злато и недвижими имоти и се надява внуците му да излезат на печалба.

Аз за това какво беше преди срива бяха пускали един филм по БНТ http://archive.bnt.bg/bg/news/view/4...tanja_krysteva

доста добре представя настроенията и преди спада и след него

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                И аз да се прекарам да губя постоянно а

за последните години съм средно над 30% на година напред от акции, при това с дивидентна доодност доста по-висока от наеми, трябва чафка да ми е изпила акъла че да взимам от нещо което ми носи печалби, за да го влагам в нещо което ще ми носи загуби
                                Равновесов, гледам от 2005-та си тук. Явно преди 30% ти печалби си ял такива шамари като потъна Софикс, че ме е страх дори да ти изчисля процентите загуба!
                                ,

Коментар

Working...
                                X