Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Човекът иска 5-ти апартамент. Сега апартамент, а утре - президент. ))
Помогнете му!
http://www.vbox7.com/play:f4990a3e
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
Все пак като малък съм бил в Тимуровска команда!
просто така сте си свикнали , другарю майор , от комунизма - винаги да се молите на вишестоящите
това е ............. като за псоледно сбогом
но ................... ние сме на всеки километър
но ........................ "Винаги ще има утре" ............ със следващ ник
какво мислиш , ако следващия ми ник е "Bond ....... James Bond ......... 007"
доста артисти се нароиха , а някои и много се вживяха в ролите на героите си ............ но , майор Деянов прави изключениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
просто така сте си свикнали , другарю майор , от комунизма - винаги да се молите на вишестоящите
но ........................ "Винаги ще има утре" ............ със следващ никСлава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
но ........................ "Винаги ще има утре" ............ със следващ никfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
но ................... ние сме на всеки километърСлава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
но ................... ние сме на всеки километърfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
просто така сте си свикнали , другарю майор , от комунизма - винаги да се молите на вишестоящитеСлава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Майор ДеяновМоля преименувайте темата на ''Говорилня".
просто така сте си свикнали , другарю майор , от комунизма - винаги да се молите на вишестоящитеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от wannarockмани мани голям срам
Коментар
Коментар