Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете:Искам още един апартамент
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от wannarockимаше някакви облози си спомням
коледни прасета и т.н.
или грешаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoPolki, няма ли да организираме нещо като новогодишен банкетfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от wannarockимаше някакви облози си спомням
коледни прасета и т.н.
или греша
Коментар
-
Negramoten
Re: Помогнете:Искам още един апартамент
Първоначално изпратено от ssonyyОфф верно!
Ми кво прави тука !
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от jodapolki амнистията ли те хвана?
баннаха 1912 завинаги , а са пропуснали "полки" между капките явно
но утре маминото синче ще се погрижи да се изглади тази несправедливост
може още тази вечер министерското детенце на събуди някой модератор да се погрижи
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от HakkinenСтрашно съм разочарован от снощния мач Ливърпул - Уест Хем
Не може:
- футболисти, състезаващи се в отбор с претенции за титлата да не могат да си подадат 3 паса.
- същите тези футболисти да имат проблеми при спиране на топката.
- същите да нямат НИКАКВА идея как да организират смислена атака, без да центрират топката в полето на противника.
- в 2 поредни домакински мача да не могат да вкарат гол.
- въпросните мачове са не с кой да е, а с Фулъм и Уест Хем - уникално слаби отбори.
- нападателят, който влиза да решава мача да е Нгог.
Късметът ни покри в няколко поредни мача, но беше ясно, че головете в последните 10 минути ще секнат. Трябва нещо да се промени и то преди поредицата мачове около Коледа и НГ.
P.S. YNWA!
в началото на сезона когато ти говорех /пишех/ тези работи - всички заблудени ми скачахте , но дойде време и вие да осъзнаете простата истинаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от jodapolki амнистията ли те хвана?
баннаха 1912 завинаги , а са пропуснали "полки" между капките явно
но утре маминото синче ще се погрижи да се изглади тази несправедливост
може още тази вечер министерското детенце на събуди някой модератор да се погрижи自由西藏
Коментар
-
Re: Помогнете:Искам още един апартамент
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от ventutsyПомогнете:Искам още един апартамент
Дано да не е бъзик!
Ми кво прави тука !Нищо не препоръчвам!
Коментар
Коментар