If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имаше някакви облози си спомням
коледни прасета и т.н.
или греша
Стига с тия облози, че така не е удобно .
Как ще не е. Ние българите сме номер едно при ядене на аванта, ако някой е гледал Сървайвър и Панамския канал, или просто е виждал българи на международен банкет със шведска маса, ще разбере за какво говоря...
Polki, няма ли да организираме нещо като новогодишен банкет
няма проблем и НГ да псорещнем някъде
Ако искате обмислете аз съм за
Пешо777 и аз със половинките ни ще сме в Пловдив за НГ
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от bate Goiko
Първоначално изпратено от wannarock
имаше някакви облози си спомням
коледни прасета и т.н.
или греша
Стига с тия облози, че така не е удобно .
Как ще не е. Ние българите сме номер едно при ядене на аванта, ако някой е гледал Сървайвър и Панамския канал, или просто е виждал българи на международен банкет със шведска маса, ще разбере за какво говоря...
баннаха 1912 завинаги , а са пропуснали "полки" между капките явно
но утре маминото синче ще се погрижи да се изглади тази несправедливост
може още тази вечер министерското детенце на събуди някой модератор да се погрижи
...явно нещо съм изтървал!Че кво толкова направи...
почивните дни ме нямаше , а вчера написах този пост
Първоначално изпратено от _1912_
Първоначално изпратено от Hakkinen
Страшно съм разочарован от снощния мач Ливърпул - Уест Хем
Не може:
- футболисти, състезаващи се в отбор с претенции за титлата да не могат да си подадат 3 паса.
- същите тези футболисти да имат проблеми при спиране на топката.
- същите да нямат НИКАКВА идея как да организират смислена атака, без да центрират топката в полето на противника.
- в 2 поредни домакински мача да не могат да вкарат гол.
- въпросните мачове са не с кой да е, а с Фулъм и Уест Хем - уникално слаби отбори.
- нападателят, който влиза да решава мача да е Нгог.
Късметът ни покри в няколко поредни мача, но беше ясно, че головете в последните 10 минути ще секнат. Трябва нещо да се промени и то преди поредицата мачове около Коледа и НГ.
P.S. YNWA!
в началото на сезона когато ти говорех /пишех/ тези работи - всички заблудени ми скачахте , но дойде време и вие да осъзнаете простата истина
нещо не му хареса на маминото министерско детенце и притича до модито и за да не му чупят хатъра ми баннаха ника 1912
Коментар