IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете:Искам още един апартамент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Помогнете:Искам още един апартамент

Първоначално изпратено от ssonyy
    Първоначално изпратено от ventutsy
    Абе приятел повечето инвеститори(спекуланти) в момента са с 80 до 100 % загуби ти пускаш тая тема с молба за помощ !!!
    Дано да не е бъзик!
    Виж датата.. пуснал я е преди 20 месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
      polki амнистията ли те хвана?
      очевидно

баннаха 1912 завинаги , а са пропуснали "полки" между капките явно

но утре маминото синче ще се погрижи да се изглади тази несправедливост

може още тази вечер министерското детенце на събуди някой модератор да се погрижи
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Абе приятел повечето инвеститори(спекуланти) в момента са с 80 до 100 % загуби ти пускаш тая тема с молба за помощ !!!
        Дано да не е бъзик!
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

Първоначално изпратено от polki
          ниска топка с големи претенции и максималните му възможности са да накара някой модератор- подлога да банне някой ник , който му е казал истината в очите

а истината боли , и то много

дръж се подобаващо с маминия синковец , че ще ти баннат ника

хахаххахахахаххахахаха

голем левак от левуново
          Е защо с лошо, мен Никола ме кефи... почти ми е набор Аз с всички гледам да се държа подобаващо, като се държат прилично ги хваля, като ги избие на някъде им пиша 2 изречения да ги приземя... и така. Ама като гледам при теб нещо Никола ти е влязал под кожата, надявам се не сте били интимни нещо и от там да идват проблемите...

Коментар

• polki амнистията ли те хвана?
            自由西藏

Коментар

Първоначално изпратено от Negramoten
              толкова му е акъла на маминото синче
              просто завижда и нали има да избива комплекси - какво друго очакваш да каже
              виж в темата за каолина какви са мечтите му
              Аз като доказал се лош психолог, разбирам че Никола има някакъв сериозен гръб от родителите си, просто познавам хора с родители близки до прокорори/депутати/президент и те се държат по един особен начин, който до известна степен асоциирам с Никола, но за мен той не е мамино синче.

А тази нападка срещу човека с двете панелки, признавам си, че ме изненада...
              ниска топка с големи претенции и максималните му възможности са да накара някой модератор- подлога да банне някой ник , който му е казал истината в очите

а истината боли , и то много

дръж се подобаващо с маминия синковец , че ще ти баннат ника

хахаххахахахаххахахаха

голем левак от левуново

Коментар

Аз като доказал се лош психолог, разбирам че Никола има някакъв сериозен гръб от родителите си, просто познавам хора с родители близки до прокорори/депутати/президент и те се държат по един особен начин, който до известна степен асоциирам с Никола, но за мен той не е мамино синче.

А тази нападка срещу човека с двете панелки, признавам си, че ме изненада...

Коментар

Първоначално изпратено от Negramoten
                  Първоначално изпратено от Nikola
                  Хора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.
                  А нас това по какъв начин ни касае?
                  Никола, преди две години що сте се заяли така с човека, той просто си е споделил някакви инвестиционни планове, като е решил че може да пише открито. А вие сте го приели все едно се хвали... има хора с доста имоти и от соца и от реституцията, аз познавам семейство с 2 панелни апартамента от соца (единия на бабата, която почина) един 150 кв. реституиран в центъра и две вили - Панчарево и Симеоново. И това са си съвсем обикновенни хора, дори имаха бизнес с продаване на вестници...

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                    Хора нашето домакинство има 2 апартамента в София и една Вила в Софийска област.
                    Никола, преди две години що сте се заяли така с човека, той просто си е споделил някакви инвестиционни планове, като е решил че може да пише открито. А вие сте го приели все едно се хвали... има хора с доста имоти и от соца и от реституцията, аз познавам семейство с 2 панелни апартамента от соца (единия на бабата, която почина) един 150 кв. реституиран в центъра и две вили - Панчарево и Симеоново. И това са си съвсем обикновенни хора, дори имаха бизнес с продаване на вестници...
                    ПП. като се замисля, дъщеря им се ожени и живее в жилището на момчето... би трябвало добър доход да си докарват от наеми...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
                        страшно тъпа тема... но дава повод за размисъл... преди година човека се е чувствал като най-успелия инвеститор на света... 2 панелки, къща на село, 1000+ доход само от наем... разширяване на бизнеса с покупка на трети (дано не са се нашили с трета панелка)... изплащане за 7 години (6% лихва по кердит, ехххх, и такова време имаше)... ако бях в такава ситуация сега щеше да ми се реве - 4 имота, супер неликвидни (панели и селаска къща), ипотека с нарастнала към 30% вноска, несигурен наем... изведнъж от преуспял бизнесмен и рентиер си принуден да се върнеш на пазара на труда за да вържеш двата края... гадно... дано не се случва на никой...
                        така е, всичко се върти... днес ядеш лангуста, утре бъркаш в кофите за смет...

но и това ще се промени, ще изгрее слънцето :-)

дано да е скоро!

поздрави на всички, и внимавайте с бизнес решенията!
                        :-)

П.П. и не бързайте да се хвалите след кратък успех, че понякога се става за срам... не е приятно :-)
                        По-добре с 3 жилища пуснати под наем и една ипотека, отколкото с едно за лично ползване и пак една ипотека. Най-малкото има възможност цената на жилищата му да падне с 70% преди да ги изгуби и трите. А този с единственото жилище само цената да падне под кредита и може да остане на улицата.

Разбира се, нашия герой е трябвало да продаде и трите жилища и да погаси предсрочно кредита преди 10 месеца, но какво да се прави, заложил е на панелките. Поне е рискувал и е инвестирал (било то и губещо), защото можеше проста да профуква парите от наема.

Коментар

• страшно тъпа тема... но дава повод за размисъл... преди година човека се е чувствал като най-успелия инвеститор на света... 2 панелки, къща на село, 1000+ доход само от наем... разширяване на бизнеса с покупка на трети (дано не са се нашили с трета панелка)... изплащане за 7 години (6% лихва по кердит, ехххх, и такова време имаше)... ако бях в такава ситуация сега щеше да ми се реве - 4 имота, супер неликвидни (панели и селаска къща), ипотека с нарастнала към 30% вноска, несигурен наем... изведнъж от преуспял бизнесмен и рентиер си принуден да се върнеш на пазара на труда за да вържеш двата края... гадно... дано не се случва на никой...
                          така е, всичко се върти... днес ядеш лангуста, утре бъркаш в кофите за смет...

но и това ще се промени, ще изгрее слънцето :-)

дано да е скоро!

поздрави на всички, и внимавайте с бизнес решенията!
                          :-)

П.П. и не бързайте да се хвалите след кратък успех, че понякога се става за срам... не е приятно :-)

Коментар

• Темата е от тая пролет

Коментар

• Ех, защо няма година на датите когато са пускани темите. Така ми придоде да дам съвет, а може би вече е късно?

Коментар

• И аз искам още 1 апартамент помогнете !!!

Коментар

Working...
                                X