Софтреидинг, Софимоти, Соффарма- има си и други
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНали предимно те дават дивиденти...
И да кажа пак за ФПП
Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
така че.... всеки си знае.
Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНали предимно те дават дивиденти...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕстествено че НЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПортфейла само от АДСИЦ-и ли е?
Коментар
-
Върхов - не сичко в Жабокът (точно - София комерс), даже и он, Жабокът все още не ми е водещата акция - ама мене и другите ми снасят дивидент... от целият ми портфейл само две компании не дадоха нищо - и то може би двете с най-малка тежест в същият... така че - да - диверсифицирал, но и от другите кярнал...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДааа точно така. Добре структурирания порфеил от инвестиции към момента може да донесе 10-14процента. Да ми обеснят Мастера и другите лихвополучатели в коя банка дават такива лихви сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеЕ импе, не знам какво наричаш златна жаба, но каквото и да е, мисля, че не би вложил всичките си кинти в него, нали така. Съответно така смятания дивидент не е върху цялата ти инвестиция. Докато мастъра сложил всичко в "бамка", осчетоводява растеж на целия портфейл, гарантиран, прогнозируем и т.н. Съответно спи спокойно и за забавление ви дразни във форума
Не е препоръка
Та така - снощи по БТВ-то казаха че "Официалната" инфлация е 4% за 2011г, ха сметни при 6% лихва на депозита колко му е печалбата на Фактс(ако въобще парите са му там). На мен(да не казвам голяма дума преди отчетите де), но очаквам дивидентите само тази година да ми донесат 10-12% допълнителна доходност на портфейла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха - че да не би дивидентът на Златната Жаба да не е гарантиран и да има риск или поне по-голям от рискът за фалиране на бамката? Ама едно е 6% лихвица от бамката, друго е 12% дивидент от Жабето...
Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеМисля, че няма артии (еле пък бг-акции). Пичагата вероятно е прав за себе си - депозита няма риск, дивидента е гарантиран !!!
Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...Last edited by Императорът; 13.01.2012, 22:25.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХа ха ха, понякога си мисля че имаш повече акции от нас ама само ни дразниш - да става мухабета! Нале щеше да сменяш стратегията, какво стана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар