IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софтреидинг, Софимоти, Соффарма- има си и други

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Нали предимно те дават дивиденти...
      Не само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе

И да кажа пак за ФПП
      Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
      така че.... всеки си знае.
      Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наем

Коментар

• Има и АДСИЦ и в БТХ и компании и земеделска земя- ренти и други компании само дивидентни- и от ЦЕНХЛ Имам доста и в Софкомите. Колко е сега годишната лихва 6-7 процента ли

Коментар

BTH АДСИЦ ли Е?
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Естествено че НЕ !!!

Коментар

Портфейла само от АДСИЦ-и ли е?
              Естествено че НЕ !!!

Коментар

• Върхов - не сичко в Жабокът (точно - София комерс), даже и он, Жабокът все още не ми е водещата акция - ама мене и другите ми снасят дивидент... от целият ми портфейл само две компании не дадоха нищо - и то може би двете с най-малка тежест в същият... така че - да - диверсифицирал, но и от другите кярнал...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Дааа точно така. Добре структурирания порфеил от инвестиции към момента може да донесе 10-14процента. Да ми обеснят Мастера и другите лихвополучатели в коя банка дават такива лихви сега
                  Портфейла само от АДСИЦ-и ли е?

Коментар

• Дааа точно така. Добре структурирания порфеил от инвестиции към момента може да донесе 10-14процента. Да ми обеснят Мастера и другите лихвополучатели в коя банка дават такива лихви сега

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                      Е импе, не знам какво наричаш златна жаба, но каквото и да е, мисля, че не би вложил всичките си кинти в него, нали така. Съответно така смятания дивидент не е върху цялата ти инвестиция. Докато мастъра сложил всичко в "бамка", осчетоводява растеж на целия портфейл, гарантиран, прогнозируем и т.н. Съответно спи спокойно и за забавление ви дразни във форума
                      Не е препоръка
                      Гледам че си с 30-поста явно си някой "стар" съфорумец - инкогнито. Златната жаба е София комерс заложни къщи.
                      Та така - снощи по БТВ-то казаха че "Официалната" инфлация е 4% за 2011г, ха сметни при 6% лихва на депозита колко му е печалбата на Фактс(ако въобще парите са му там). На мен(да не казвам голяма дума преди отчетите де), но очаквам дивидентите само тази година да ми донесат 10-12% допълнителна доходност на портфейла!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ха-ха-ха - че да не би дивидентът на Златната Жаба да не е гарантиран и да има риск или поне по-голям от рискът за фалиране на бамката? Ама едно е 6% лихвица от бамката, друго е 12% дивидент от Жабето...

Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...
                        Е импе, не знам какво наричаш златна жаба, но каквото и да е, мисля, че не би вложил всичките си кинти в него, нали така. Съответно така смятания дивидент не е върху цялата ти инвестиция. Докато мастъра сложил всичко в "бамка", осчетоводява растеж на целия портфейл, гарантиран, прогнозируем и т.н. Съответно спи спокойно и за забавление ви дразни във форума
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                          Мисля, че няма артии (еле пък бг-акции). Пичагата вероятно е прав за себе си - депозита няма риск, дивидента е гарантиран !!!
                          Ха-ха-ха - че да не би дивидентът на Златната Жаба да не е гарантиран и да има риск или поне по-голям от рискът за фалиране на бамката? Ама едно е 6% лихвица от бамката, друго е 12% дивидент от Жабето...

Във Феърплеят няма гарантиран дивидент, ама ха на бас, че таз година дивидентната доходност ще е поне 15%...
                          Last edited by Императорът; 13.01.2012, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Ха ха ха, понякога си мисля че имаш повече акции от нас ама само ни дразниш - да става мухабета! Нале щеше да сменяш стратегията, какво стана?
                            Мисля, че няма артии (еле пък бг-акции). Пичагата вероятно е прав за себе си - депозита няма риск, дивидента е гарантиран !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Аз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.
                              Ха ха ха, понякога си мисля че имаш повече акции от нас ама само ни дразниш - да става мухабета! Нале щеше да сменяш стратегията, какво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Аз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.
                                Е, ако земаш и наполовината като процентна доходност, колкото можеш да земаш, ако инвестираш в нЕкои `артии, браво ще ти кажа...

Коментар

Working...
                                X