Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМолченцето е пълно на 80%, могъщите кули на 60%, пона толкова бяха пълни когато отидох да видя, а то беше преди Коледа. Ще се напълнят. Пробвах да подшушна на нашите - да се преместим и ний там, ама те направиха оглушки - язък.
ааааа вие ще се местите в България он Еър
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМоже би не използвах най-удачната дума, но нямах лоши чувства - знам че с Камен са приятели!
Бай дъ уей пълни ли са кулите с наематели че тук от Стара Загора не мога да видя? Пък и бачо Евгений дето е в УСА и има акции там също не може да види?!?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе
И да кажа пак за ФПП
Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, ...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе какво има за примамване - кой не иска да живее в най-секси офиссградата в България?
Бай дъ уей пълни ли са кулите с наематели че тук от Стара Загора не мога да видя? Пък и бачо Евгений дето е в УСА и има акции там също не може да види?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТя и Тексим е на ТИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе ме разсмивай бе майстор на най-дребни пари. Кой е забогатял от спестявания?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе
И да кажа пак за ФПП
Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
така че.... всеки си знае.
Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наемМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака е защото ти липсва основно икономическо образование...
Без влогове няма отложено потребление. Без отложено потребление няма спестявания. Без спестявания няма капитал. Без капитал няма капитализъм. Без капитализъм няма как лимонки като теб да се правят на ландлордове...
Ти да не верваш в тия дето години не ядоха банички сутрин?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз имам проблем с влогарите. Винаги съм ги ненавиждал!
Без влогове няма отложено потребление. Без отложено потребление няма спестявания. Без спестявания няма капитал. Без капитал няма капитализъм. Без капитализъм няма как лимонки като теб да се правят на ландлордове...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГледам че само Тим-аджийските банки - ЦКБ и Тексим дават 7% годишно, другите вече паднаха на 6% - успех на депозитарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма и АДСИЦ и в БТХ и компании и земеделска земя- ренти и други компании само дивидентни- и от ЦЕНХЛ Имам доста и в Софкомите. Колко е сега годишната лихва 6-7 процента ли
Коментар
Коментар