IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ааааа вие ще се местите в България он Еър
    Това е какво (освен телевизия).
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Молченцето е пълно на 80%, могъщите кули на 60%, пона толкова бяха пълни когато отидох да видя, а то беше преди Коледа. Ще се напълнят. Пробвах да подшушна на нашите - да се преместим и ний там, ама те направиха оглушки - язък.

ааааа вие ще се местите в България он Еър

Коментар

Може би не използвах най-удачната дума, но нямах лоши чувства - знам че с Камен са приятели!
        Бай дъ уей пълни ли са кулите с наематели че тук от Стара Загора не мога да видя? Пък и бачо Евгений дето е в УСА и има акции там също не може да види?!?!
        Молченцето е пълно на 80%, могъщите кули на 60%, пона толкова бяха пълни когато отидох да видя, а то беше преди Коледа. Ще се напълнят. Пробвах да подшушна на нашите - да се преместим и ний там, ама те направиха оглушки - язък.

Коментар

• Мастъре рядко съм съгласен с казаното от теб, но ти се възхищавам как успяваш да им устоиш на тия доходоносни инвестиции с големите дивиденти....как те налазиха само
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Те ще се усетят. Добнев също беше спрял дивидента на Соффарма, но се поправи

Коментар

Не само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе

И да кажа пак за ФПП
              Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, ...
              Трябва да поскъпват дивидентоносещите, та да се усети БГ Маджо къде е ключът от палатката, пък после може да поскъпнат и останалите!
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Че какво има за примамване - кой не иска да живее в най-секси офиссградата в България?
                Може би не използвах най-удачната дума, но нямах лоши чувства - знам че с Камен са приятели!
                Бай дъ уей пълни ли са кулите с наематели че тук от Стара Загора не мога да видя? Пък и бачо Евгений дето е в УСА и има акции там също не може да види?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Тя и Тексим е на ТИМ
                  ми аз какво казах тимаджийските банки тире "-" ЦКБ и Тексим, другите вече паднаха на 6% годишна скоро и на 5% , а печатниците работят и инфлацията идва

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Не ме разсмивай бе майстор на най-дребни пари. Кой е забогатял от спестявания?
                    В БГ няма забогатели нито от спестявания нито от работа. Всички забогатели са от яко крадене. Като краднат някой друг милион едва тогава започват да се правят на бизнесмени. Ама със стари курви нов бърдак не става... Поставени в нормална пазарна среда тези "бизнесмени" започват да губят пари като за световно, защото те знаят само едно, как да крадат от държавата и данъкоплатците като плащат подкупи на държавни чиновници.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе

И да кажа пак за ФПП
                      Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
                      така че.... всеки си знае.
                      Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наем
                      Че какво има за примамване - кой не иска да живее в най-секси офиссградата в България?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Така е защото ти липсва основно икономическо образование...

Без влогове няма отложено потребление. Без отложено потребление няма спестявания. Без спестявания няма капитал. Без капитал няма капитализъм. Без капитализъм няма как лимонки като теб да се правят на ландлордове...
                        Не ме разсмивай бе майстор на най-дребни пари. Кой е забогатял от спестявания?
                        Ти да не верваш в тия дето години не ядоха банички сутрин?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Аз имам проблем с влогарите. Винаги съм ги ненавиждал!
                          Така е защото ти липсва основно икономическо образование...

Без влогове няма отложено потребление. Без отложено потребление няма спестявания. Без спестявания няма капитал. Без капитал няма капитализъм. Без капитализъм няма как лимонки като теб да се правят на ландлордове...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Гледам че само Тим-аджийските банки - ЦКБ и Тексим дават 7% годишно, другите вече паднаха на 6% - успех на депозитарите
                            Аз имам проблем с влогарите. Винаги съм ги ненавиждал! Това са антиикономически субекти. Някои от тях са тук в инвестора и възхваляват влога като единствената инвестиция.

Коментар

• Тя и Тексим е на ТИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Има и АДСИЦ и в БТХ и компании и земеделска земя- ренти и други компании само дивидентни- и от ЦЕНХЛ Имам доста и в Софкомите. Колко е сега годишната лихва 6-7 процента ли
                                Гледам че само Тим-аджийските банки - ЦКБ и Тексим дават 7% годишно, другите вече паднаха на 6% - успех на депозитарите

Коментар

Working...
                                X