Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДивидента може да е всичко от 3 до 5 стотинки. За мен това даже не е най-важното. По-скоро важното е, че за разлика от други АДСИЦ, тук продават успешно, погасяват си дълговете, управляват активите и прибират такси от това. Както и че в един момент ще се окажат с маса активи без сериозен дълг. Тогава цената едва ли ще се задържи дълго под номинал.
Коментар
-
ОК
Дивидента може да е всичко от 3 до 5 стотинки. За мен това даже не е най-важното. По-скоро важното е, че за разлика от други АДСИЦ, тук продават успешно, погасяват си дълговете, управляват активите и прибират такси от това. Както и че в един момент ще се окажат с маса активи без сериозен дълг. Тогава цената едва ли ще се задържи дълго под номинал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеАз предполагам на 4,2 ст. брутно на акция.
Не е препоръка, имам акции от сума време. Ако е 5 ст. няма да откажа. И 3 стотинки се ядва.
Ако си погасят задълженията само спестяването на лихви ще прави по 4 стотинки, но май ще останат без оборотен капитал.
Днеска най-големия оборот !!!
Коментар
-
Аз предполагам на 4,2 ст. брутно на акция.
Не е препоръка, имам акции от сума време. Ако е 5 ст. няма да откажа. И 3 стотинки се ядва.
Ако си погасят задълженията само спестяването на лихви ще прави по 4 стотинки, но май ще останат без оборотен капитал.Last edited by наука; 17.01.2012, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗалагам за 4,5ст дивидент , други прогнози?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНадявам се да се шегуваш! Не че аз съм голям разбирач, ама мога да видя че ФПП продава , а Бенча - НЕ, ФПП отдава под наем, а Бенча - НЕ, ФПП дава дивидент всяка година, а Бенча - НЕ, ФПП всяка година намалява дълговете с по 6млн евро, а на Бенча му се иска ама НЕМОЖЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗалагам за 4,5ст дивидент , други прогнози?
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКакво му е подцененото, като фпп е 8 пъти по-скъп на капитализация. Спрямо бенчмарка си е направо балонче
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе само, приятелю - не само. Има мнооого други давам само един жокер Софарма трейдинг - 11% доходност за миналата година ми донесе
И да кажа пак за ФПП
Тук говорим за тотално подценен АДСИЦ търгуващ се на 20ст, почти като полу-фалиралия и неможещ да плаща задълженията си и не плащащ дивидент Бенчмарк.
така че.... всеки си знае.
Абе Импе гледам чичо Оги е примамил и Камен Колчев в тауърса - БРАВО! Елана ще ти плаща наем
Не е препоръка
Коментар
Коментар