Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
ОК
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДосега в нашата компания не съм видял прояви на непочтеност.... ама то и не съм имал много възможности де - пустите ни клиенти - нито се трошат, нито мрат...Last edited by ОК; 17.01.2012, 19:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОчевидно, щом работиш за ТИМ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОчевидно, щом работиш за ТИМ.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениев морално отношение цена нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
А господин Донев може да ме тури като Интернет ПиАр, щото от дялкане на хапчета не разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа не така !!! Чичо Оги харесва Импето и го споменава тук-там!Last edited by precakanoto; 17.01.2012, 14:40.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБИЗНЕС ИДЕЯ:
Да предложим на чичо Оги - още няма Софарма Живот и да те взима там!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБИЗНЕС ИДЕЯ:
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеТИМ.
Аз сам съм си работодател.
Когато някой почне да ми плаща по 1680 кинта заплата, ще ми казва кога да влизам в Интернет.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Когато някой почне да ми плаща по 1680 кинта заплата, ще ми казва кога да влизам в Интернет.
БИЗНЕС ИДЕЯ:
Коментар
-
Когато някой почне да ми плаща по 1680 кинта заплата, ще ми казва кога да влизам в Интернет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе на теб работодателите от ТИМ как ти дават така да следиш борсата в работно време ?
Когато някой почне да ми плаща по 1680 кинта заплата, ще ми казва кога да влизам в Интернет.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар