IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Аз наскоро ги видях тези блокчета на Драган, много яка локацийка, въобще не знаех, че таме строила Софармата
    Ного кефят... как да не си купи човек дял от тях?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Аз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.
      Евалата. И аз съм така Но за разлика от теб имам и артии
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pistoli Разгледай мнение
        Редовния дивидент тук си е хубано нещо заедно с намаляването на заемите.
        Аз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Редовния дивидент тук си е хубано нещо заедно с намаляването на заемите. Сега не им е силния сезон за разлика от лятата но като цяло 2011 според мен си е успешна за компанията.

Коментар

• Бе и аз залагам тук нещо но дано да не грешим и пазара да го разбере в обозрим хоризонт от време
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз и туканка - да. Това ми е един от двата АДСИЦ-а - двата най-яки на пазарът - този и Софарма Имоти със сексапилната сградичка на Др. Цанков.... но-о-о-о-ого ме кефят тия "блокчета".
              Аз наскоро ги видях тези блокчета на Драган, много яка локацийка, въобще не знаех, че таме строила Софармата
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Нисък, нисък - след 1-2 години по-висок! Таман с Импето ще допълним. Абе Импе ти и тука ли си - да не го е взел и това чичо Оги?
                Тук ако не се лъжа Доверие подпряха като купиха пакета на Ландски на 26-27стотинки?
                Аз и туканка - да. Това ми е един от двата АДСИЦ-а - двата най-яки на пазарът - този и Софарма Имоти със сексапилната сградичка на Др. Цанков.... но-о-о-о-ого ме кефят тия "блокчета".

Коментар

• Да видим печалбицата за годината и тогава ще му мислим... Аз си пълня малко по-малко
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Уфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизат
                    Споко Спекуланте, мачкане е имало и преди. "Ниското" го е имало и на 20 ст., но по времето, когато се заиграваше със свилоза, как да стане да огрееш по целия пазар
                    НЕ е препоръка.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Дано продаващите на знаят нещо , което ние ще разберем по- късно. Например за много по- нисък дивидент - както в последните години
                      Нисък, нисък - след 1-2 години по-висок! Таман с Импето ще допълним. Абе Импе ти и тука ли си - да не го е взел и това чичо Оги?
                      Тук ако не се лъжа Доверие подпряха като купиха пакета на Ландски на 26-27стотинки?

Коментар

• Дано продаващите на знаят нещо , което ние ще разберем по- късно. Например за много по- нисък дивидент - както в последните години

Коментар

• Като гледам класацията на Мечо, май не само аз харесвам ФПП!!!

Коментар

Уфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизат
                            Аз пък неща да катерим. Искам ценичката да си стои в диапазонът 23-25 стинки, да си пазарувам още и още и още и още и още и да земам по 4-4.8 стинки дивидент на акция.

Коментар

• Аз питах само от любопитство, не се притеснявам от треперещи продавачи!

Тук виждам АДСИЦ с:
                              ► професионален мениджмънт;
                              ► откритост към акционерите;
                              ► ясна и реалистична стратегия за развитие на бизнеса;
                              ► силна пазарна позиция спрямо останалите АДСИЦ, които развиват морски ваканционни комплекси (комплексът Санта Марина в Созопол е един от най- добре реализиращите се във високия ценови сегмент на пазара въпреки икономическата криза);
                              ► редовно разпределяне на дивиденти;
                              ► действаща стратегия за намаляване на дълга .
                              Така че ако някой реши да мачка цената добре е дошъл
                              След като видях прогнозата на порт фолио мениджърите в Капитал се зарадвах че изчистих АТЕРА на 1,4лв. Мисля че е мноооого по вероятно тук цената да удвои до 40ст, отколкото АТЕРА да стане 2,80лв.

Коментар

Когато твърдите ръце държат акциите е треперещите кеша тогава ще дойде и дъното
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X