Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз получавам редовен дивидент всеки месец от моите банкови депозити и нямам никакви заеми.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pistoli Разгледай мнениеРедовния дивидент тук си е хубано нещо заедно с намаляването на заемите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз и туканка - да. Това ми е един от двата АДСИЦ-а - двата най-яки на пазарът - този и Софарма Имоти със сексапилната сградичка на Др. Цанков.... но-о-о-о-ого ме кефят тия "блокчета".Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНисък, нисък - след 1-2 години по-висок! Таман с Импето ще допълним. Абе Импе ти и тука ли си - да не го е взел и това чичо Оги?
Тук ако не се лъжа Доверие подпряха като купиха пакета на Ландски на 26-27стотинки?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизат
НЕ е препоръка.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДано продаващите на знаят нещо , което ние ще разберем по- късно. Например за много по- нисък дивидент - както в последните години
Тук ако не се лъжа Доверие подпряха като купиха пакета на Ландски на 26-27стотинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизатМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз питах само от любопитство, не се притеснявам от треперещи продавачи!
Тук виждам АДСИЦ с:
► професионален мениджмънт;
► откритост към акционерите;
► ясна и реалистична стратегия за развитие на бизнеса;
► силна пазарна позиция спрямо останалите АДСИЦ, които развиват морски ваканционни комплекси (комплексът Санта Марина в Созопол е един от най- добре реализиращите се във високия ценови сегмент на пазара въпреки икономическата криза);
► редовно разпределяне на дивиденти;
► действаща стратегия за намаляване на дълга .
Така че ако някой реши да мачка цената добре е дошъл
След като видях прогнозата на порт фолио мениджърите в Капитал се зарадвах че изчистих АТЕРА на 1,4лв. Мисля че е мноооого по вероятно тук цената да удвои до 40ст, отколкото АТЕРА да стане 2,80лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизатАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар