IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Уфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизат
    Така е Батя, точно на това се надявам, че сме малко народ на клона все още, та може да има много желаещи да влязат като излязат следващите отчети.

Коментар

• Уфф, вече по колко позиции се лъжем така. Чакеме да свърши някъв пакет и да катерим, а то излиза че "в ниското" сме се накупили всички и няма кой да я качи въпреки липсата на предлагане. Тук не беше мачкано много време, та дано има още желаещи да влизат

Коментар

• Според мен им свърши в петък. И да са останали бройки, са малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Някой знае ли колко е пакета на тези от БИК ?
          Може да е свършил. Днес няма големи кюфтета на пазара, въпреки че има големи бидове до 23 ст., а преди май са мятали до 22 ст.

Така че може вече да нямат
          а може и да имат
          бог знае

Коментар

• Някой знае ли колко е пакета на тези от БИК ?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Ще видим, чакаме още едно отчетче сега
              Е то като излезе отчета, нали се сещаш че е късно - сега трябва да видим кой има верните очаквания

Потвърждавам че и на мен някаква Балканска Инвестиционна Компания ми продава тия дни.

Коментар

• Ще видим, чакаме още едно отчетче сега
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• и 3 стотинки да е дивидента към момента си е 12% доходност за 1/2 година, а ако е повече сами смятайте!!!
                  Хората си намаляват задълженията и имат приходи и от наеми и обслужване на хотели и апартаменти, а не само от продажби. Ще блесне слънчо и на тази улица рано или късно. Наука какво да чакаме в 4-то тримесечие?

Коментар

• Продават от зор- имам и харесвам акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Така е. Казах 3 стинки като най-жалък минимум. Лично аз ще радвам и на 5 стинки.
                      аз на 6

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        При запазване през четвъртото тримесечие в рамките на печалбата от второто и третото по скоро ще е около 6ст. Което прави съвсем странно бягането от подобна дивидентна доходност, при положение, че всъщност пазарите не са нагоре, че да има стимул човек да замества сигурност с риск.
                        Така е. Казах 3 стинки като най-жалък минимум. Лично аз ще радвам и на 5 стинки.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          При запазване през четвъртото тримесечие в рамките на печалбата от второто и третото по скоро ще е около 6ст. Което прави съвсем странно бягането от подобна дивидентна доходност, при положение, че всъщност пазарите не са нагоре, че да има стимул човек да замества сигурност с риск.
                          От твоята клавиатура в божиите уши.

Коментар

При очакван дивидент от минимум 3 стотинки, продажбата на тези нива мога да определя само като глупост.

Коментар

При очакван дивидент от минимум 3 стотинки, продажбата на тези нива мога да определя само като глупост.
                              Мдаа, изглежда евтино отвсякъде. А и доста намалиха дълговете.

Коментар

• При очакван дивидент от минимум 3 стотинки, продажбата на тези нива мога да определя само като глупост.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X