Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
ОК
-
ОК
Според мен им свърши в петък. И да са останали бройки, са малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой знае ли колко е пакета на тези от БИК ?
Така че може вече да нямат
а може и да имат
бог знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЩе видим, чакаме още едно отчетче сега
Потвърждавам че и на мен някаква Балканска Инвестиционна Компания ми продава тия дни.
Коментар
-
и 3 стотинки да е дивидента към момента си е 12% доходност за 1/2 година, а ако е повече сами смятайте!!!
Хората си намаляват задълженията и имат приходи и от наеми и обслужване на хотели и апартаменти, а не само от продажби. Ще блесне слънчо и на тази улица рано или късно. Наука какво да чакаме в 4-то тримесечие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е. Казах 3 стинки като най-жалък минимум. Лично аз ще радвам и на 5 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри запазване през четвъртото тримесечие в рамките на печалбата от второто и третото по скоро ще е около 6ст. Което прави съвсем странно бягането от подобна дивидентна доходност, при положение, че всъщност пазарите не са нагоре, че да има стимул човек да замества сигурност с риск.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри запазване през четвъртото тримесечие в рамките на печалбата от второто и третото по скоро ще е около 6ст. Което прави съвсем странно бягането от подобна дивидентна доходност, при положение, че всъщност пазарите не са нагоре, че да има стимул човек да замества сигурност с риск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри очакван дивидент от минимум 3 стотинки, продажбата на тези нива мога да определя само като глупост.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри очакван дивидент от минимум 3 стотинки, продажбата на тези нива мога да определя само като глупост.
Коментар
Коментар