IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Балканска инвестиционна компания продава основно. Днес се появи и Карол с малко бройки.
    Мерси много!

Коментар

• Балканска инвестиционна компания продава основно. Днес се появи и Карол с малко бройки.

Коментар

• Продават, но купувачи не липсват

Коментар

• Здравейте, някой да знае кой е продавача? При мен полето е празно

Благодаря

Коментар

• Пилците се броят на есен...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
              ...
              ...

Не е препоръка. Имам акции от бая време, държа ги от около 36 ст. средна цена и чакам добрите времена. Дано дойдат, по-скоро.
              Aко артийката стане 16 стинки, считай че добрите времена може би да са дошли !!! Не е препоръка
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Има нов инвентар.
                В сайта са обявени за продажба блокове 77,78,79,80 и 81
                това са нови 5 сгради.
                http://www.santamarina.bg/villa80/se...ate1_1456.html

Вече се бях притеснил, че няма инвентар за продаване. Новият инвентар ме радва, защото вероятно отговаря на следкризисните изисквания и дано е на следкризисни цени. Освен това купувачите искат да си изберат най-доброто в една сграда и последните апартаменти вървят трудно.

Виждам че новите сгради са в отделен ъгъл на проекта и дано са някакъв ВИП ъгъл, съответно дано привлекат платежоспособни купувачи.

Освен това в Марина хил вече има обозначени като продадени 8 апартамента, спрямо 6 към 30 септември.

Да видим дали означението е правилно. Догодина може би ще видим и първи продажби от проекта в Паничище, който разбира се е малък, но района на Седемте езера е супер.

Не е препоръка. Имам акции от бая време, държа ги от около 36 ст. средна цена и чакам добрите времена. Дано дойдат, по-скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнение
                  Надали дивидента ще е под 4 стотинки, ама и 3 да са - пак добра доходност се заформя.
                  И аз тъй мисля, затуй си зех малко... после мисля и още да си...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Надали дивидента ще е под 4 стотинки, ама и 3 да са - пак добра доходност се заформя.

Коментар

• чудно приклякване днес
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                        Май пак някой си плаче за КФН
                        пиши им, на ония тарикати, нека те проверят, като източник

Коментар

• Май пак някой си плаче за КФН

Коментар

• Мераклиите са повече и от китайците!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              а дано
                              Че тя няколко пъти беше там
                              По-скоро - А дано не слезе отдолу
                              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                                значи и артията може да е стане 20 ст.
                                а дано

Коментар

Working...
                                X