Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
ОК
Балканска инвестиционна компания продава основно. Днес се появи и Карол с малко бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение...
...
Не е препоръка. Имам акции от бая време, държа ги от около 36 ст. средна цена и чакам добрите времена. Дано дойдат, по-скоро.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Има нов инвентар.
В сайта са обявени за продажба блокове 77,78,79,80 и 81
това са нови 5 сгради.
http://www.santamarina.bg/villa80/se...ate1_1456.html
Вече се бях притеснил, че няма инвентар за продаване. Новият инвентар ме радва, защото вероятно отговаря на следкризисните изисквания и дано е на следкризисни цени. Освен това купувачите искат да си изберат най-доброто в една сграда и последните апартаменти вървят трудно.
Виждам че новите сгради са в отделен ъгъл на проекта и дано са някакъв ВИП ъгъл, съответно дано привлекат платежоспособни купувачи.
Освен това в Марина хил вече има обозначени като продадени 8 апартамента, спрямо 6 към 30 септември.
Да видим дали означението е правилно. Догодина може би ще видим и първи продажби от проекта в Паничище, който разбира се е малък, но района на Седемте езера е супер.
Не е препоръка. Имам акции от бая време, държа ги от около 36 ст. средна цена и чакам добрите времена. Дано дойдат, по-скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнениеНадали дивидента ще е под 4 стотинки, ама и 3 да са - пак добра доходност се заформя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеМай пак някой си плаче за КФН
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа дано
По-скоро - А дано не слезе отдолуРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар