IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това правителства доиде с идеята за промяна и обещания за скъсване с практиките за 20г. Половината мандат мина с оправдания за направеното от предишните. За съжаление за пореден път обещанията не се спазиха. Кое се промени- кажи ти- може би си държавен чиновник. Аз от 22 години не съм на държавната софра, но нима не виждаш че икономиката не работи а резерва беше похарчен. Не се проведоха никакви структурни реформи и съкращения.Реформите на практика са спрели- наистина прилича на липса на управленски капацитет

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      За мен това правителство е успешно...
      При това правителство броят на осигуряващите се като % от цялото работоспособно население е най-малък. А това означава че при него действителната безработица е най-висока! А това пък означава, че това правителство е икономически най-бездарното! То е видно и по това, че събираемостта на данъци намалява и държавата трябва да заема пари отвън! Събираемостта намалява не защото от НАП не се стараят, а защото хората са безработни и нямат доходи такива каквито на НАП им се иска!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Дааа по думите на правителството ние живеем прекрасно, а според тази същата организация сме с ултра ниски доходи за Европа. И един пост да имаш ще го видиш по мизерията , която те обгражда
        Кире, не споря, че сме най-бедната страна! Виждам я мизерията, знам какви са заплатите и разходите. Цялата ми идея е, че за сегашното положение не бива да се обвинява ББ. За мен всяко правителство трябва да се мери дали е успешно или не по някаква такава схема:
        Към датата на встъпване
        БВП ЕС27 е примерно 10 000
        БГ 1 000
        В края на мандата
        Ес 10 000 + 0%
        БГ 1 100 + 10%
        За мен това правителство е успешно, въпреки мизерията, която би имало към края на мандата и голямата разлика с останалите.

Коментар

вече определят те колко е безработицата.
          последни стъпки, ти като останеш без работа ще се регистрираш ли като безработен в бюрото по труда за да ти търсят работа от там? Не, естествено... В най-добрият случай ще се регистрираш колкото да получаваш помощи за безработен. И като изтече срока през който имаш право да ги получаваш ще забравиш изобщо за съществуването на това бюрце, щото файда йок от него. Хората се регистрират там само ако има някаква далаверка за помощи или програми за да се изкяри! Демек, след като изтече този срок ти ще си останеш безработен но статистиката ще спре да те брои за такъв... така е не само в БГ но и в САЩ и в ЕС! Ето защо статистиката за безработицата е СМЕШКА!

Ако искаш да видиш истинската безработица, виж колко е населението в работоспособна възраст и виж колко % от него се осигуряват! Картинката е покъртителна!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Дааа по думите на правителството ние живеем прекрасно, а според тази същата организация сме с ултра ниски доходи за Европа. И един пост да имаш ще го видиш по мизерията , която те обгражда

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Страшна мисъл.... Доходите в БГ за последната година са над средноевропейските....

Това как го измисли.......
              Монти, има една дума в изречението - изменението

Кире, аз съм никой, за да твърдя каквото и да било. Ако обаче Евростат бъркат за БГ съм убеден, че бъркат и за Германия например! За това е създадена тази служба - за да не си помислят някои хора, че като направят 5 000 поста в анонимен форум и вече определят те колко е безработицата.

Коментар

• НАИСТИНА ЛИ ТВЪРДИШ , ЧЕ БЕЗРАБОТИЦАТА Е ТОЛКОВА

Коментар

[/COLOR]

Монти, изменението на БВП, задлъжнялост, както и доходите за последната година на БГ са меко казано над средноевропейските, ако не вярваш, мога да ти пратя евростат данни, че НСИто според теб е манипулирано
                  Относно почервения абзац - извини ме за самочувствието да разговарям с теб, от сега нататък само бих отговарял на твои въпроси.

Успех с постовете, дано стигнат 10 000!
                  Страшна мисъл.... Доходите в БГ за последната година са над средноевропейските....

Това как го измисли.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Според ЕС големия проблем на БГ е безработицата . По официални данни 13%, а според тях 30%. Според вас колко е
                    Според Евростат за Април е 12,6%. Аз нямам по-представителни данни от тях, а тези с 5 000 поста ако имат, нека споделят.

Коментар

първи стъпки,
                      ако няма какво да правиш вместо да обвиняваш този или онзи да беше прочел за нашата икономика ,борса , маркет и т.н. ,. но не ти искаш да спориш с колега с над 5К постаа

Монти, изменението на БВП, задлъжнялост, както и доходите за последната година на БГ са меко казано над средноевропейските, ако не вярваш, мога да ти пратя евростат данни, че НСИто според теб е манипулирано
                      Относно почервения абзац - извини ме за самочувствието да разговарям с теб, от сега нататък само бих отговарял на твои въпроси.

Успех с постовете, дано стигнат 10 000!

Коментар

Наред е БВП, наред е задлъжнялост, наред са доходи. За това последното ще започне голямо реване, но нас ни интересува само процентно сравнение с ЕС от 2009 г. насам.
                        И каква е тази истерия от милиционери - те не са врагове /или поне не за законовите хора/
                        За борсата, освен да ви се оплаквам, друго не мога да кажа! Между другото, тези мои загуби се дължат именно на хората, визирани от теб и по-специално от това, че 20 и кусур години никой не им търсеше отговорност!
                        първи стъпки,
                        ако няма какво да правиш вместо да обвиняваш този или онзи да беше прочел за нашата икономика ,борса , маркет и т.н. ,. но не ти искаш да спориш с колега с над 5К постаа
                        Не е проблемът в проверките а в резултата от проверките а досега само пиар......
                        Даже и Хитлер да обвинят ,толкова са некадърни ,че и него ще пуснат поради давност.....

Световната банка: Българската икономика се забавя
                        12 Юни 2012 14:59

Развиващите се страни трябва да се подготвят за дълъг период на нестабилност в световната икономика, като отново съсредоточат вниманието си върху стратегиите за развитие в средносрочна перспектива, както и да се подготвят за влошаване на ситуацията.

Това посочва Световната банка по повод новия си доклад "Световни икономически перспективи", цитирана от БТА.

Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто спрямо 1,7% миналата година, се посочва в доклада.

Банката очаква българският брутен вътрешен продукт (БВП) през 2013 и 2014 година да нарасне съответно с 2,5% и 3,3%.

Въпреки икономическия спад в еврозоната през последното тримесечие на 2011 г., развиващите се страни от Европа и Централна Азия отчетоха още една година на силен растеж, който достигна 5,6%, главно благодарение на изнасящите петрол Русия и Казахстан, Турция, както и възстановяването в България, Румъния, Украйна и други страни, се посочва в доклада.

Заради неблагоприятните метеорологични условия в началото на 2012 г., забавянето на някои икономики, съкращаването на обема на кредитните средства от европейските банки и възобновените кризисни явления в някои развити страни от Европа се очаква растежът на БВП на региона ще се забави до 3,3% тази година преди да започне умерено възстановяване до 4,1% и 4,4% съответно през 2013 и 2014 г., отбелязва Световната банка.

В същото време нарасналата несигурност ще увеличава въздействието на съществуващите вече отрицателни фактори, свързани със съкращаването на бюджетните разходи, понижаване на обема на заемните средства в банковия сектор и ограничаването на капацитета на развиващите се страни.

Световната банка прогнозира икономическият растеж на развиващите се страни да се забави до 5,3 на сто тази година, преди да се ускори до 5,9 на сто догодина и до 6% през 2014 г.

Растежът в развитите страни също няма да бъде голям - 1,4%, 1,9% и 2,3% съответно през 2012, 2013 и 2014 г.

Коментар

чакай малко за борса ли ще говорим ,за икономика или за правосъдие.....
                          Да не си някой от милиционерите......
                          казвай кое е наред на икономиката щом не си видял нищо в поста ми....тези цитираните са шефове на най големите фирми в БГ ...
                          Наред е БВП, наред е задлъжнялост, наред са доходи. За това последното ще започне голямо реване, но нас ни интересува само процентно сравнение с ЕС от 2009 г. насам.
                          И каква е тази истерия от милиционери - те не са врагове /или поне не за законовите хора/
                          За борсата, освен да ви се оплаквам, друго не мога да кажа! Между другото, тези мои загуби се дължат именно на хората, визирани от теб и по-специално от това, че 20 и кусур години никой не им търсеше отговорност!

Коментар

• Според ЕС големия проблем на БГ е безработицата . По официални данни 13%, а според тях 30%. Според вас колко е

Коментар

Не видях и една цифра, която да се яви безпристрастен участник.
                              А какво лошо виждаш в това на хората да се търси отговорност???
                              Без такива мерки според мен НИКОГА не бихме имали работеща икономика, такава на пазарен принцип! Кой от изброените смяташ за изряден бизнесмен, съпоставим с колегата си от Финландия например?
                              чакай малко за борса ли ще говорим ,за икономика или за правосъдие.....
                              Да не си някой от милиционерите......
                              казвай кое е наред на икономиката щом не си видял нищо в поста ми....тези цитираните са шефове на най големите фирми в БГ ...

Коментар

Ами как да ти дам информация за икономиката като не остана един голям бизнесмен за да ти го посоча за пример ......Всичките са в прокуратурата ив съда за нещо.....
                                Първо Енергото ,АЕЦ ,ВЕЦ ,МЕЦ и СОЛМЕЦ..........
                                Второ - Захариев ,и онзи догановият човек ....
                                Трето - литекс и сие....
                                четвърто. Нефтохима ,бедо ,Събев и т.н....
                                Пето - Корп и Фиб.....
                                шесто -боровеч и пампоровец...
                                Слънчев бряг и Златни пясъци и Банев в допълнение...
                                Донев и Любо пъпкъта.....
                                телеграф и 24 часа
                                БТВ и Бареков ,Слави и ,европа.....
                                все хубостници....
                                Не видях и една цифра, която да се яви безпристрастен участник.
                                А какво лошо виждаш в това на хората да се търси отговорност???
                                Без такива мерки според мен НИКОГА не бихме имали работеща икономика, такава на пазарен принцип! Кой от изброените смяташ за изряден бизнесмен, съпоставим с колегата си от Финландия например?

Коментар

Working...
                                X