IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Интересно как съдиш, че икономиката е рухнала и в сравнение с какво и кого? Дайте малко числа откакто ББ е на власт да сравним с другите - заплатите %нтно как са, БВП как е, задлъжнялостта как е?
    Ами как да ти дам информация за икономиката като не остана един голям бизнесмен за да ти го посоча за пример ......Всичките са в прокуратурата ив съда за нещо.....
    Първо Енергото ,АЕЦ ,ВЕЦ ,МЕЦ и СОЛМЕЦ..........
    Второ - Захариев ,и онзи догановият човек ....
    Трето - литекс и сие....
    четвърто. Нефтохима ,бедо ,Събев и т.н....
    Пето - Корп и Фиб.....
    шесто -боровеч и пампоровец...
    Слънчев бряг и Златни пясъци и Банев в допълнение...
    Донев и Любо пъпкъта.....
    телеграф и 24 часа
    БТВ и Бареков ,Слави и ТВ европа.....
    все хубостници....
    Изпуснах едни от най главните....Божков ,Михайлов и Пашов.....
    Last edited by Монти; 12.06.2012, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      само за протокола че при Станишев съм видял софикс 1995 а при Борисов научих че борса е Слатинската .....
      А този Софикс 200 може и по рано да го видите ,например зимата на 2013 г. когато почнем да се молим за денги на МВФ и всичко е изпапано....
      Интересно колко трябва да рухне икономиката и борсата за да има лизачи още на Борисов ...
      Интересно как съдиш, че икономиката е рухнала и в сравнение с какво и кого? Дайте малко числа откакто ББ е на власт да сравним с другите - заплатите %нтно как са, БВП как е, задлъжнялостта как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Ако питаш мен, ако бат Бойко и Кунева не управляват следващия мандат. А вместо тях дойдат стандартното БСП + ДПС и разни други сателитки около тях, може и да видим Софикс под 200, догодина лятото.
        Дотогава Гърция ще си крета и ще е излязла от полезрението, Испания вече ще е прежалена, а във фокуса ще е Италия.

само за протокола че при Станишев съм видял софикс 1995 а при Борисов научих че борса е Слатинската .....
        А този Софикс 200 може и по рано да го видите ,например зимата на 2013 г. когато почнем да се молим за денги на МВФ и всичко е изпапано....
        Интересно колко трябва да рухне икономиката и борсата за да има лизачи още на Борисов ...

Коментар

• Вий да не земете да се обидите на мен - Императорът - за моите добросърдечни заяждания... Не искам да обидя никого - всеки си прави сметката или сметчичката и си избира тактика според моментът или нравът си - кой играе като заец, кой като планктон, кой като бик или вук или като мечок...

Ся ми е терсене, когато някой с играта си проваля мойта сметка, но не мога да се сърдя никому, че он си прави неговата (макар и глуповата) сметка. Така че без докачение - планктони такива.....
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да безопасно е. Вече акциите са без дивидент

Коментар

• Ааа така, още малко се наемете. Скоро ще Ви пласирам цялата кошница

PS Абе някой знае ли колко време трябва да се държат акциите туканка за да не загуби човек дивидента ?
              Като гледам разпродажбите днес би трябвало да е безопасно вече, ама..

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                При 22 стинки обаче, доходността догодина ще е много яка...
                Същото дрънкахте и като бе 50 ст. След това като бе 40 ст. След това като стана 30 ст. И сега като е 20 ст. Колко ли ще е цената догодина?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Естествено Импе, всеки сам си взема решенията. Кат искаш продаваш, кат искаш купуваш... Не мога да ти държа сметка за това какво правиш... При 22 стинки обаче, доходността догодина ще е много яка...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Стига сте стискали. Чакам ви со интерес и най-голямо благоразположение на 22 стинки.

Дайте малко Честни игрички на бедният Император - вий ще си ги земете пак на 20.5 стинки.

Кантарчев - аз съм инвеститорченце - не кокошкар. Вий, планктони такива, ме карате да правя кокошкарски врътчички.

Хиксигреков - така е. Ама заешкият пазар не гледа фундаменти - и ти го знаеш най-добре.
                    Ако мислиш, че аз съм избягал без мисъл да се завърна - и то дори по-могъщо - значи не ме познаваш.

Коментар

• Естествено, че стискаме! Ако има още луди да продават на 22 стинки с удоволствие ще ги приветствам. Фундаментът е джелязен, ко ми дреме от моментни колебания...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Стискате ли бе - српски порове?
                        Прав е май падрето. Елементарен кокошкар си позволява гавра с инвеститорчетата,
                        Не е препоръка
                        Всичко е брутално подценено. Вижте само собствения капитал. Кокошкаря нека си запише в халваджийския тефтер, че тук собствения капитал е много "по-собствен" (в смисъл на реалистичен), отколкото при саламджийницата....
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Стискате ли бе - српски порове?

Коментар

• Всеки продавач е враг...

Коментар

• Гледам в тая тема сън не сте спали снощи да се заяждате ...

Коментар

• Попченце - хем казваш, че съм бил кокошкар, хем едва ли не мене обвиняваш за състоянието на пазарът - що не обвиниш ония - крипазоиди ли бяха, какви бяха (с името на зловредни извънземни гадинки) деро сринаха Софарма и оттам и Софиксът? Други са тия дето правят заешките изпълнения и докараха пазарът до тоя хал - за мен дребните спекулки са по-скоро изключение. И не виждам защо да не изкарам някоя и друга бимберица от заешките настроения, щом не мога да ги озаптя. Който иска - да продава, който иска - да стиска - всеки си прави сметката и затова има пазар.

Спейсов - никого не лъжа. Повечето ми клиенти са от тоя форум - някои от тях са измежду най-опитните и въобще не са хора, дето ще се оставят ей-така да бъдат излъгани - сами си правят сметката каква доходност може да се постигне. В края на краищата всеки има тимберица на раменете си - дори борисов, Диян Неделчев, Евгени Минчев и ти - и всеки си прави сметката.

Стремя се да бъда коректен партньор и добър професионалист спрямо моите клиенти (те ще кажат съм ли такъв) и да им давам най-доброто.

Впрочем ти какъв се явяваш че да правиш сметка на мен или когото и да било и да четеш морал?

Бе кво ви се обяснявам - съсли на съслите - аре у лево...
                                Купил съм тая акция, щото ме е кефила - може пък да съм продал, щото е спряла да ме кефи - мамка му и прасе - сметка ще ми правят...

Коментар

Working...
                                X