If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив - забавлявам се много здраво - ного обичам такива суяци... и никога не съм се правил на гуро, казвам си мнението както всички и никого не карам да купува, държи или продава.
И никому не надничам в портфейлът и не му правя сметка как да харчи или инвестира парите си.
Капиш?
Така е планнктоне, с такива суяци които продават на 290 за да чакат на 250, а са чакали до 290 от 1900... какъв да е пазарът, освен планктонски !?!? Какъв ти император - най-обикновен кокошкар
Не е препоръка
Напротив - забавлявам се много здраво - ного обичам такива суяци... и никога не съм се правил на гуро, казвам си мнението както всички и никого не карам да купува, държи или продава.
И никому не надничам в портфейлът и не му правя сметка как да харчи или инвестира парите си.
Капиш?
Аиде бе! А като лъжеш хората да се "ЖИВОТОЗАСТРАХОВАТ" не им ли правиш сметки за розово бъдеще и висока доходност или направо си признаваш, че взимат дървото.
Нещо си нервен ми се струва. Не подобава на гуро като тебе.
Капиш?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Очевидно лафове, които никога не си асимилирал. Шушумиго, като излъга жалките планктонченца за 100 лв профит, това достатъчно ли ти е, за да започнеш гаврите и за това как мечът светел в ануса на софиск и т.н. педофилски извращения.
Жалко, както каза Плп, курвенските номера са скапали не само теб, но вече и доверчивата психика на новодошлите. Темерутска работа - че и накрая да се държиш нагло и подигравателно с горките планктони.
Ха-ха-ха - мексиканско попченце - развесели ме здраво...
Ми планктонченца са. А това, което съм казвал за акцията - че е секси, че е подценена на тия нива и т.н. си е съвсем искрено и все още мисля така, но срещу пазарът не се рита, а се работи с него... използва се и планктонаджийството, ако се наложи.
И що да са педофилски извращения - Софиксът още ли е малолетен... коя година го измислиха?
Ха-ха - поредният мастурбант, опитващ се да излезе от анонимността си на гърбът на другите. Тебе пък кой те пита кой номер гащи носиш? Някога да си ме видял аз да правя сметка някому къде колко акции има, кога продава и кога купува? Впрочем откъде да видиш - ти вчера си се пръкнал тука... освен ако не си някой стар форумен лалугеру сменил си заглавието за пореден път.
Ако искам ще имам 1000 акции, ако искам - 18 000, ако искам - осем. С мое сухо ги купувам, не с твое.
Нещо си нервен ми се струва. Не подобава на гуро като тебе.
..Прочети и Библишята даже - Исус ква лафове е бичил...
...
Очевидно лафове, които никога не си асимилирал. Шушумиго, като излъга жалките планктонченца за 100 лв профит, това достатъчно ли ти е, за да започнеш гаврите и за това как мечът светел в ануса на софиск и т.н. педофилски извращения.
Жалко, както каза Плп, курвенските номера са скапали не само теб, но вече и доверчивата психика на новодошлите. Темерутска работа - че и накрая да се държиш нагло и подигравателно с горките планктони.
Императора е плъшок, който гледа да хване някоя рибка и да и пробута животозастраховка. Понеже рибите са малко и няма работа, се прави на спекулант в многото си свободно време. Едва ли 1000 акции по 20- 30 стотинки е фактор на пазара, но ако някой се връзва на форумните му прояви направо да тича и да го застрахова.
Ха-ха - поредният мастурбант, опитващ се да излезе от анонимността си на гърбът на другите. Тебе пък кой те пита кой номер гащи носиш? Някога да си ме видял аз да правя сметка някому къде колко акции има, кога продава и кога купува? Впрочем откъде да видиш - ти вчера си се пръкнал тука... освен ако не си някой стар форумен лалугеру сменил си заглавието за пореден път.
Ако искам ще имам 1000 акции, ако искам - 18 000, ако искам - осем. С мое сухо ги купувам, не с твое.
Императорът трябва да е водач, а не някакъв манипулативен мишок...
Императора е плъшок, който гледа да хване някоя рибка и да и пробута животозастраховка. Понеже рибите са малко и няма работа, се прави на спекулант в многото си свободно време. Едва ли 1000 акции по 20- 30 стотинки е фактор на пазара, но ако някой се връзва на форумните му прояви направо да тича и да го застрахова.
Кое колко ще падне ........ще поживееме и ще видим
Кризата не ми нарушава общо взето доходите защото никога не вземам решения за парите си на база брътвежи в форуми или информация в масови медии.
Като огледаш пишещите в форума виждаш че голяма част са комплексари които искат да са инвеститори но всъшност със хилядата си лева не могат да са в тая категория .
Друга сериозна част се мъчат да се изкарат по значително по големи отколкото са реално. Няма лошо мечтите и самохвалството е безплатно....
Вероятно до десетина процента са реални инвеститори но в мъглата от всякакви други е трудно да се отсеят и да се усети посока в тяхните действия....затова както казах по горе съм се отказал още преди години да вадя заключения за масови инвеститорски нагласи и трендове от тук.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ако питаш мен, ако бат Бойко и Кунева не управляват следващия мандат. А вместо тях дойдат стандартното БСП + ДПС и разни други сателитки около тях, може и да видим Софикс под 200, догодина лятото.
Дотогава Гърция ще си крета и ще е излязла от полезрението, Испания вече ще е прежалена, а във фокуса ще е Италия.
Аз пък не мисля, че има по-страшно нещо от борисов. Кунева въобще не ща да я коментирам - ще гласувам не за пишманполитици, които имат в екипът си субекти като христо ангеличин, а за такива, които обещаят да разстрелват подобни изроди.
И аз исках СтаниШеф да си иде преди 3 години, ама сега, сравнявайки го с борисов, той ми се вижда като ангелче на свободата и пазарната икономика - само криленца дето си няма...
Коментар