Гледам в тая тема сън не сте спали снощи да се заяждате ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Попченце - хем казваш, че съм бил кокошкар, хем едва ли не мене обвиняваш за състоянието на пазарът - що не обвиниш ония - крипазоиди ли бяха, какви бяха (с името на зловредни извънземни гадинки) деро сринаха Софарма и оттам и Софиксът? Други са тия дето правят заешките изпълнения и докараха пазарът до тоя хал - за мен дребните спекулки са по-скоро изключение. И не виждам защо да не изкарам някоя и друга бимберица от заешките настроения, щом не мога да ги озаптя. Който иска - да продава, който иска - да стиска - всеки си прави сметката и затова има пазар.
Спейсов - никого не лъжа. Повечето ми клиенти са от тоя форум - някои от тях са измежду най-опитните и въобще не са хора, дето ще се оставят ей-така да бъдат излъгани - сами си правят сметката каква доходност може да се постигне. В края на краищата всеки има тимберица на раменете си - дори борисов, Диян Неделчев, Евгени Минчев и ти - и всеки си прави сметката.
Стремя се да бъда коректен партньор и добър професионалист спрямо моите клиенти (те ще кажат съм ли такъв) и да им давам най-доброто.
Впрочем ти какъв се явяваш че да правиш сметка на мен или когото и да било и да четеш морал?
Бе кво ви се обяснявам - съсли на съслите - аре у лево...
Купил съм тая акция, щото ме е кефила - може пък да съм продал, щото е спряла да ме кефи - мамка му и прасе - сметка ще ми правят...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив - забавлявам се много здраво - ного обичам такива суяци... и никога не съм се правил на гуро, казвам си мнението както всички и никого не карам да купува, държи или продава.
И никому не надничам в портфейлът и не му правя сметка как да харчи или инвестира парите си.
Капиш?
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив - забавлявам се много здраво - ного обичам такива суяци... и никога не съм се правил на гуро, казвам си мнението както всички и никого не карам да купува, държи или продава.
И никому не надничам в портфейлът и не му правя сметка как да харчи или инвестира парите си.
Капиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеНещо си нервен ми се струва. Не подобава на гуро като тебе.
Капиш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеОчевидно лафове, които никога не си асимилирал. Шушумиго, като излъга жалките планктонченца за 100 лв профит, това достатъчно ли ти е, за да започнеш гаврите и за това как мечът светел в ануса на софиск и т.н. педофилски извращения.
Жалко, както каза Плп, курвенските номера са скапали не само теб, но вече и доверчивата психика на новодошлите. Темерутска работа - че и накрая да се държиш нагло и подигравателно с горките планктони.
Ми планктонченца са. А това, което съм казвал за акцията - че е секси, че е подценена на тия нива и т.н. си е съвсем искрено и все още мисля така, но срещу пазарът не се рита, а се работи с него... използва се и планктонаджийството, ако се наложи.
И що да са педофилски извращения - Софиксът още ли е малолетен... коя година го измислиха?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - поредният мастурбант, опитващ се да излезе от анонимността си на гърбът на другите. Тебе пък кой те пита кой номер гащи носиш? Някога да си ме видял аз да правя сметка някому къде колко акции има, кога продава и кога купува? Впрочем откъде да видиш - ти вчера си се пръкнал тука... освен ако не си някой стар форумен лалугеру сменил си заглавието за пореден път.
Ако искам ще имам 1000 акции, ако искам - 18 000, ако искам - осем. С мое сухо ги купувам, не с твое.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение..Прочети и Библишята даже - Исус ква лафове е бичил...
...
Жалко, както каза Плп, курвенските номера са скапали не само теб, но вече и доверчивата психика на новодошлите. Темерутска работа - че и накрая да се държиш нагло и подигравателно с горките планктони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеИмператора е плъшок, който гледа да хване някоя рибка и да и пробута животозастраховка. Понеже рибите са малко и няма работа, се прави на спекулант в многото си свободно време. Едва ли 1000 акции по 20- 30 стотинки е фактор на пазара, но ако някой се връзва на форумните му прояви направо да тича и да го застрахова.
Ако искам ще имам 1000 акции, ако искам - 18 000, ако искам - осем. С мое сухо ги купувам, не с твое.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - че то секи водач е манипулатор... инак кой ще тръгне подире му? Прочети и Библишята даже - Исус ква лафове е бичил...
Стъпков - доган не ми е любимец. Аз съм привърженик на ВМРО и БНС. Стига говорил глупости..
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИмператорът трябва да е водач, а не някакъв манипулативен мишок...
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИмператорът трябва да е водач, а не някакъв манипулативен мишок...
Стъпков - доган не ми е любимец. Аз съм привърженик на ВМРО и БНС. Стига говорил глупости.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Кое колко ще падне ........ще поживееме и ще видим
Кризата не ми нарушава общо взето доходите защото никога не вземам решения за парите си на база брътвежи в форуми или информация в масови медии.
Като огледаш пишещите в форума виждаш че голяма част са комплексари които искат да са инвеститори но всъшност със хилядата си лева не могат да са в тая категория .
Друга сериозна част се мъчат да се изкарат по значително по големи отколкото са реално. Няма лошо мечтите и самохвалството е безплатно....
Вероятно до десетина процента са реални инвеститори но в мъглата от всякакви други е трудно да се отсеят и да се усети посока в тяхните действия....затова както казах по горе съм се отказал още преди години да вадя заключения за масови инвеститорски нагласи и трендове от тук.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМале-е-е-е-е-е-е-е - ха-ха-ха-ха - убих сичкото деЦко у някои туканка !!!
Правя каквото си искам, ве, планктонченца !!![/U]
Това все едно съм го извадил от някое интервю на твоя любимец Ахмед Доган.
no comment
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - едното няма връзка с другото....
Напротив - щом Императорът казва, че нещо ще скача, значи вече си е зел от него и иска вий да му надуете цената...
Коментар
Коментар