Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми защото нещата са ного свръзани. Накъде искаш да се движи фондовата борса, щом държавата се управлява от откачен комуняга, дето съществува заедно с Ренди Ортън в паралелното измерение и правителството му, което се държи като мангал и не плаща борчовете си към частният бизнес, а вместо това полага огромни усилия да го съсипе и разори?
Се едно Ким Чен Ун да земе властта в България и ти да чакаш икономически, финансов и борсов разцвет !!!
Дотогава Гърция ще си крета и ще е излязла от полезрението, Испания вече ще е прежалена, а във фокуса ще е Италия.
Коментар
-
Ами защото нещата са ного свръзани. Накъде искаш да се движи фондовата борса, щом държавата се управлява от откачен комуняга, дето съществува заедно с Ренди Ортън в паралелното измерение и правителството му, което се държи като мангал и не плаща борчовете си към частният бизнес, а вместо това полага огромни усилия да го съсипе и разори?
Се едно Ким Чен Ун да земе властта в България и ти да чакаш икономически, финансов и борсов разцвет !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо няма да скача, драги.... сега.
Ще забичим на 230-240 и ще кютаме там. Напролет ще сесетят хората, че идват А/ нови сосни и още по-сосни дивиденти от принципно могъщи и/или секси компании като Честната игра, Любовното послание или Атерата и Б/ че престъпното и гибелно за страната правителство на дебилът и наглец Борисов може да падне и ще тръгнем нагоре.
Спомни си, че предният и последен могъщ ръст бе преди падането на СтаниШеф... простата тълпа си помисли, че Питекантропската тимберица е месията и сега България ще цъфне и връже... време е за нов Месия.
А ако дотогава Императорът се реши да влезе в политиката, чакайте догодина септемврий Софиксът на 580...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеприемам забележката, ама те до тогава може да дойдат мощните дивиденти .
п.с. какво очакваш да скача? аз си понакупих Трейс
Ще забичим на 230-240 и ще кютаме там. Напролет ще сесетят хората, че идват А/ нови сосни и още по-сосни дивиденти от принципно могъщи и/или секси компании като Честната игра, Любовното послание или Атерата и Б/ че престъпното и гибелно за страната правителство на дебилът и наглец Борисов може да падне и ще тръгнем нагоре.
Спомни си, че предният и последен могъщ ръст бе преди падането на СтаниШеф... простата тълпа си помисли, че Питекантропската тимберица е месията и сега България ще цъфне и връже... време е за нов Месия.
А ако дотогава Императорът се реши да влезе в политиката, чакайте догодина септемврий Софиксът на 580...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПЛП - всеки си решава. Да, не продадох на 1500, защото не си и представях, че заещината е дотолкова безгранична. Е,сега ще си направя една лека врътка по някои поне позиции, които са по-скокливи, ще направя 20-40% доходност... и ако това те дразни, не виждам как мога да ти помогна.
Тони - може и да съм ги шитнал, знаеш ли... а заем - тегли...ама изчакай до август....
п.с. какво очакваш да скача? аз си понакупих Трейс
Коментар
-
ПЛП - всеки си решава. Да, не продадох на 1500, защото не си и представях, че заещината е дотолкова безгранична. Е,сега ще си направя една лека врътка по някои поне позиции, които са по-скокливи, ще направя 20-40% доходност... и ако това те дразни, не виждам как мога да ти помогна.
Тони - може и да съм ги шитнал, знаеш ли... а заем - тегли...ама изчакай до август....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Мале-е-е-е-е-е-е-е - ха-ха-ха-ха - убих сичкото деЦко у някои туканка !!!
Правя каквото си искам, ве, планктонченца !!! Да, примирих се с малко по-малка печалба от дивидентът, защото виждам как Софиксът и цялата борса ще потъне, благодарение на общата заещина - и защо аз да съм прецаканият? Ще ми се да ми припомни някой кога на 8-ий съм казал, че не съм продал... а и не казвам, че съм продал сичко - да сте видели да минава пакет от еднакви цифри - нещо 888 или 3333 или 4444 броя?
Тотов - много логическата я мислиш. Що не беше прав, ърм? Миналата година, с 0.2 стинки дивидент (чети бавно - две десети от стотинката) цената стигна по-високо, отколкото сега - с 3.5 стинки дивидент !!! И после Императорът е лош, щото не се доверява на заювците и щото пцуе планктоните !!!
Марков - ще падне. Щом нещо пада с гласуван сосен дивидент, ще пада и след като мине дивидентът. В моментът само 2-3 компании крепят и Софиксът и цялата борса от катастрофически срив - не съм сигурен дали ще се спрем и на 250.
Та пак питам - що аз да съм прецаканият - и какво като съм писал нещо си? Той и Палпатин сички го мислеха за добър и благороден, докато не извади червената сабичка и не окълца нигърът и грозниците, дето бяха с него !!! Погледни ми аватарът - мечът е насочен в анусът на Софиксът... макар и сам да не искам да е така....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета следващите месеци ще са критични- кеша ще е цар- да видим ще устискаме ли еврото. Ще има примоции и на БГ акциите. Както съм писал не веднъж 2012 съм я отписал
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеИмпийчмънт за Императора !!!
Има бесило или дръвник....
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение0.20-0.21 лв. може да има само ако има много лоша новина и резултати ,ама да вземеш 3.5 ст. дивидент и то след 2-3 месеца ,а да продадеш с минимум толкова ,че и повече загуба е безумие за инвеститор ,че и за спекулант в АДСИЦ .Това са си 20 % минимум надолу .По добрия вариант е да вземеш назаем отколкото да чистиш с такава загуба Ако е само да се връткат едни пари печеливши са само ИП.
Като продам на 24- 25 след дивидента после за същите пари колко акции ФПП ще купя на 22 стинки ? Или пък ми притрябват да кажем за неустоим МЦХ на 5.50.
Да ги държа мъртви (замразени) ли тези акции ?
Я пак посмятай малко с калкулатора.
PS Маркич - ке падне, ке падне, както всичко друго.
Освен ако Софка не вземе се възроди като феникс от пепелта и рипне стабилно над 300 туй лето.
Ма ти последното вярваш ли го, скоро ?
Ти гледай и при Брефа и ланда кво става след дивидента.Last edited by pipbel; 11.06.2012, 20:49.
Коментар
Коментар