IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    приемам забележката, ама те до тогава може да дойдат мощните дивиденти .
    п.с. какво очакваш да скача? аз си понакупих Трейс
    Доверието в Императора е безвъзвратно загубено - ако каже че нещо ще скача, значи има за продаване от него !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ами защото нещата са ного свръзани. Накъде искаш да се движи фондовата борса, щом държавата се управлява от откачен комуняга, дето съществува заедно с Ренди Ортън в паралелното измерение и правителството му, което се държи като мангал и не плаща борчовете си към частният бизнес, а вместо това полага огромни усилия да го съсипе и разори?

Се едно Ким Чен Ун да земе властта в България и ти да чакаш икономически, финансов и борсов разцвет !!!
      Ако питаш мен, ако бат Бойко и Кунева не управляват следващия мандат. А вместо тях дойдат стандартното БСП + ДПС и разни други сателитки около тях, може и да видим Софикс под 200, догодина лятото.

Дотогава Гърция ще си крета и ще е излязла от полезрението, Испания вече ще е прежалена, а във фокуса ще е Италия.

Коментар

• Ами защото нещата са ного свръзани. Накъде искаш да се движи фондовата борса, щом държавата се управлява от откачен комуняга, дето съществува заедно с Ренди Ортън в паралелното измерение и правителството му, което се държи като мангал и не плаща борчовете си към частният бизнес, а вместо това полага огромни усилия да го съсипе и разори?

Се едно Ким Чен Ун да земе властта в България и ти да чакаш икономически, финансов и борсов разцвет !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Нищо няма да скача, драги.... сега.

Ще забичим на 230-240 и ще кютаме там. Напролет ще сесетят хората, че идват А/ нови сосни и още по-сосни дивиденти от принципно могъщи и/или секси компании като Честната игра, Любовното послание или Атерата и Б/ че престъпното и гибелно за страната правителство на дебилът и наглец Борисов може да падне и ще тръгнем нагоре.
          Спомни си, че предният и последен могъщ ръст бе преди падането на СтаниШеф... простата тълпа си помисли, че Питекантропската тимберица е месията и сега България ще цъфне и връже... време е за нов Месия.

А ако дотогава Императорът се реши да влезе в политиката, чакайте догодина септемврий Софиксът на 580...
          еее човек ти много на политика го обърна!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Нищо няма да скача, драги.... сега.

Ще забичим на 230-240 и ще кютаме там. Напролет ще сесетят хората, че идват А/ нови сосни и още по-сосни дивиденти от принципно могъщи и/или секси компании като Честната игра, Любовното послание или Атерата и Б/ че престъпното и гибелно за страната правителство на дебилът и наглец Борисов може да падне и ще тръгнем нагоре.
            Спомни си, че предният и последен могъщ ръст бе преди падането на СтаниШеф... простата тълпа си помисли, че Питекантропската тимберица е месията и сега България ще цъфне и връже... време е за нов Месия.

А ако дотогава Императорът се реши да влезе в политиката, чакайте догодина септемврий Софиксът на 580...

Коментар

ПЛП - всеки си решава. Да, не продадох на 1500, защото не си и представях, че заещината е дотолкова безгранична. Е,сега ще си направя една лека врътка по някои поне позиции, които са по-скокливи, ще направя 20-40% доходност... и ако това те дразни, не виждам как мога да ти помогна.

Тони - може и да съм ги шитнал, знаеш ли... а заем - тегли...ама изчакай до август....

Коментар

• ПЛП - всеки си решава. Да, не продадох на 1500, защото не си и представях, че заещината е дотолкова безгранична. Е,сега ще си направя една лека врътка по някои поне позиции, които са по-скокливи, ще направя 20-40% доходност... и ако това те дразни, не виждам как мога да ти помогна.

Тони - може и да съм ги шитнал, знаеш ли... а заем - тегли...ама изчакай до август....

Коментар

• Егати инвеститорите дето не продадоха на Софикс над 1500 а се гласят да продават на Софикс 290 щото щял да падне на 250

Божееее малоумна работа

Коментар

• айдееее и Импето продава и чака Софикс 200, май ще ходя за заем - време е за купуване!!!

п.с. ако разпродадеш и при Атерата - обади се с твойте бройки може да я натиснеш до левче!

Коментар

• Мале-е-е-е-е-е-е-е - ха-ха-ха-ха - убих сичкото деЦко у някои туканка !!!

Правя каквото си искам, ве, планктонченца !!! Да, примирих се с малко по-малка печалба от дивидентът, защото виждам как Софиксът и цялата борса ще потъне, благодарение на общата заещина - и защо аз да съм прецаканият? Ще ми се да ми припомни някой кога на 8-ий съм казал, че не съм продал... а и не казвам, че съм продал сичко - да сте видели да минава пакет от еднакви цифри - нещо 888 или 3333 или 4444 броя?

Тотов - много логическата я мислиш. Що не беше прав, ърм? Миналата година, с 0.2 стинки дивидент (чети бавно - две десети от стотинката) цената стигна по-високо, отколкото сега - с 3.5 стинки дивидент !!! И после Императорът е лош, щото не се доверява на заювците и щото пцуе планктоните !!!

Марков - ще падне. Щом нещо пада с гласуван сосен дивидент, ще пада и след като мине дивидентът. В моментът само 2-3 компании крепят и Софиксът и цялата борса от катастрофически срив - не съм сигурен дали ще се спрем и на 250.

Та пак питам - що аз да съм прецаканият - и какво като съм писал нещо си? Той и Палпатин сички го мислеха за добър и благороден, докато не извади червената сабичка и не окълца нигърът и грозниците, дето бяха с него !!! Погледни ми аватарът - мечът е насочен в анусът на Софиксът... макар и сам да не искам да е така....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Момчета следващите месеци ще са критични- кеша ще е цар- да видим ще устискаме ли еврото. Ще има примоции и на БГ акциите. Както съм писал не веднъж 2012 съм я отписал
                        Че то по-големи промоции от тези, накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнение
                          Импийчмънт за Императора !!!
                          Няма такова понятие....!!!
                          Има бесило или дръвник....

Коментар

• Момчета следващите месеци ще са критични- кеша ще е цар- да видим ще устискаме ли еврото. Ще има примоции и на БГ акциите. Както съм писал не веднъж 2012 съм я отписал

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              0.20-0.21 лв. може да има само ако има много лоша новина и резултати ,ама да вземеш 3.5 ст. дивидент и то след 2-3 месеца ,а да продадеш с минимум толкова ,че и повече загуба е безумие за инвеститор ,че и за спекулант в АДСИЦ .Това са си 20 % минимум надолу .По добрия вариант е да вземеш назаем отколкото да чистиш с такава загуба Ако е само да се връткат едни пари печеливши са само ИП.
                              Що бе Тотаджиев. Защо да тегля заеми и да им плащам лихвите ?
                              Като продам на 24- 25 след дивидента после за същите пари колко акции ФПП ще купя на 22 стинки ? Или пък ми притрябват да кажем за неустоим МЦХ на 5.50.
                              Да ги държа мъртви (замразени) ли тези акции ?
                              Я пак посмятай малко с калкулатора.

PS Маркич - ке падне, ке падне, както всичко друго.
                              Освен ако Софка не вземе се възроди като феникс от пепелта и рипне стабилно над 300 туй лето.
                              Ма ти последното вярваш ли го, скоро ?

Ти гледай и при Брефа и ланда кво става след дивидента.
                              Last edited by pipbel; 11.06.2012, 20:49.

Коментар

• И ТЛЪСТИ ЛИХВИ

Коментар

Working...
                                X