IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....аз инвестирам в златце и сребърце и скъпоценни камъни.

Това не беше ли цитат от няколко детски приказки
    Както и :"Три дена яли ,пили и се веселили"

Коментар

• Голям смях ще стане ако вземе че не падне осезаемо......имам предвит падане с по-малко или равно на дивидента
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Къде е форексов да ни обясни за тлъстите лихви и златото

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          +1 и аз съм дълбоко разочарован...
          Aз не мога разбера кво толкоз сте го подметнали човека. Най-малко тука на БФБ може да претендираме за висок морал. Всеки си е свободен както иска да си харчи средствата. Ако някой на някого е приемал 100% за чиста монета думите - ми това си е негов проблем.
          Мене пък ми импонира "литературния" му изказ

Ето това долу обаче не ми ареса, още един ФМ явно.
          Имах по-добро мнение за него като инвеститор.
          Ма въпрос на вкус дето се вика в края на краищата.

....аз инвестирам в златце и сребърце и скъпоценни камъни.

Коментар

• 0.20-0.21 лв. може да има само ако има много лоша новина и резултати ,ама да вземеш 3.5 ст. дивидент и то след 2-3 месеца ,а да продадеш с минимум толкова ,че и повече загуба е безумие за инвеститор ,че и за спекулант в АДСИЦ .Това са си 20 % минимум надолу .По добрия вариант е да вземеш назаем отколкото да чистиш с такава загуба Ако е само да се връткат едни пари печеливши са само ИП.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              На всичкото отгоре, след поста му от 08.06 /в който твърди, че още има и не е продал/ няма сдека на нива над 0.29 лв.
              Аман от Императори, Генерали и всякакви гурута, които постоянно плюят министри и доказали се хора, а не погледнат първо собствените си постъпки лъжи и т.н.
              Импийчмънт за Императора !!!

Коментар

• ХА-ХА .Сега да видим до колко ще падне акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  На всичкото отгоре, след поста му от 08.06 /в който твърди, че още има и не е продал/ няма сдека на нива над 0.29 лв.
                  Аман от Императори, Генерали и всякакви гурута, които постоянно плюят министри и доказали се хора, а не погледнат първо собствените си постъпки лъжи и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Импе, и аз не очаквах подобно нещо от теб! Няма лошо да продадеш на 0,29 /в което вече се съмнявам/, но да ревеш тук от толкова време, да псуваш продавачите, да обясняваш разни неща....... и накрая гордо да заявиш, че всичко било да прецакаш първостъпчовците???

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Измекярско било... като знам че тия планктони ще сринат катастрофически пазарът, какво да сторя? А и специално тази акция си я зех само со спекулативна цел.
                      Импе, и аз не очаквах подобно нещо от теб! Няма лошо да продадеш на 0,29 /в което вече се съмнявам/, но да ревеш тук от толкова време, да псуваш продавачите, да обясняваш разни неща....... и накрая гордо да заявиш, че всичко било да прецакаш първостъпчовците???
                      Last edited by първи стъпки; 11.06.2012, 19:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Измекярско било... като знам че тия планктони ще сринат катастрофически пазарът, какво да сторя? А и специално тази акция си я зех само со спекулативна цел.
                        Кафе в КФН?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          То затова дереджето на БФБ то е измекярско щом "заслужилите инвеститори "не инвестират в бизнес ами на принципа на "по-големия глупак" очквам даже цената да се вдига от утре ..

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Знаех си , че играеш курвенски -плюеше тези дето продаваха и чакаше да качи ,че да продадеш -малко не ти ли е неудобно.Поне не се хвали -не очаквах такова безочие от теб.
                            Ми много ясно, че се ядосвах - баси планктоните - очаквах да продам на около 32.8 стинки...

Планктони такива, прецакахте ми пазарът...

Що да ми е несгодно, ве - аз съм Императорът - подмолното ми е генетическо....
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              Знаех си , че играеш курвенски -плюеше тези дето продаваха и чакаше да качи ,че да продадеш -малко не ти ли е неудобно.Поне не се хвали -не очаквах такова безочие от теб.
                              Тя, Майка Тереза се спомина....
                              Какво очакваш да се пише във форума...?
                              Тук се правят пари и всички методи са позволени, с изключение на насилствените...

Коментар

• То затова дереджето на БФБ то е измекярско щом "заслужилите инвеститори "не инвестират в бизнес ами на принципа на "по-големия глупак" очквам даже цената да се вдига от утре ..

Коментар

Working...
                                X