IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Мо-о-оже. В петъкът ще е 25-25.5 стинки. Не може отведнъж да сорине.

Аз избягах на 29 стинки и кусур - чакам да си зема пак на около 21.8 стинки.
    Знаех си , че играеш курвенски -плюеше тези дето продаваха и чакаше да качи ,че да продадеш -малко не ти ли е неудобно.Поне не се хвали -не очаквах такова безочие от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Почваме от под 24 стинки утре...да видим
      Мо-о-оже. В петъкът ще е 25-25.5 стинки. Не може отведнъж да сорине.

Аз избягах на 29 стинки и кусур - чакам да си зема пак на около 21.8 стинки.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Почваме от под 24 стинки утре...да видим
        Почваме да купуваме или продаваме на тези нива? А може би да гледаме само?

Коментар

• Почваме от под 24 стинки утре...да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Ти ли му каза да зарови там вампира?
            Браво - тоя месец продажбите ще скочат мощно!
            Ха-ха - не казал това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз в разговор на шест очи дадох някои ного добри идеи на шефчето за инвестиции, доказали се в някои други страни - ама он не зная ще послуша ли мъдрият Император.
              Ти ли му каза да зарови там вампира?
              Браво - тоя месец продажбите ще скочат мощно!

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
                В Санта Марина има много слаба продажба .
                Успех и на теб!
                Аз в разговор на шест очи дадох някои ного добри идеи на шефчето за инвестиции, доказали се в някои други страни - ама он не зная ще послуша ли мъдрият Император.

Коментар

Успех и на теб!
                  е чакай де то сега почва лятото и съответно огледите от руснаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    така е в Банско не върви - пише го и в отчета, тук прихода е от Санта Марина - там са големите продажби! В банско прибират и от управление на хотела май.
                    Успех!
                    Успех и на теб!

Коментар

Здравейте!
                      Гледам че продажбите малко са позамряли тука http://www.marinahill.com/bg/pages/floor1.html и http://www.saintivanrilski.com/bg/pages/apartments.html . Дано след последните скандали с руснаците и техните имоти в България, се раздвижат нещата.
                      така е в Банско не върви - пише го и в отчета, тук прихода е от Санта Марина - там са големите продажби! В банско прибират и от управление на хотела май.
                      Успех!
                      Last edited by tony1975; 10.06.2012, 08:51.

Коментар

• Здравейте!
                        Гледам че продажбите малко са позамряли тука http://www.marinahill.com/bg/pages/floor1.html и http://www.saintivanrilski.com/bg/pages/apartments.html . Дано след последните скандали с руснаците и техните имоти в България, се раздвижат нещата.
                        Last edited by KFC1976; 10.06.2012, 08:36.

Коментар

• В сайта на БФБ винаги излиза съобщение за последната дата, когато акциите се търгуват с право на дивидент. В случая на Феърплей - 11 юни.
                          Last edited by gunnar; 09.06.2012, 12:34.

Коментар

• Тц - сетълментът е два дни.

Коментар

• A aз пък някъде бях мернал нечие мнение че е 3 дни технологичното време май.
                              Така че май и на 11-тий е рисково и някой може да изгори без дивидентец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Винаги е така Импе, понеже е нужно 2 дена технологично време за да бъдеш вписан в ЦД. Ако купиш на 12-ти ще те вкарат в книгата чак на 14-ти а тогава ще е късно за дивидента.
                                Техната кожа српска... това и подозирах, благодаря, драги

Т.е. гледат сетълментът...а аз чудех преди 1-2 години що на Жабоковото сборище ми ги нямаше едни акции, дето ги бях зел 15 дни преди същото.

Явно трябва да повиша образованието си в някои техническо-спекулантски тънкости.

Коментар

Working...
                                X