IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    И пак никой няма каже защо - търговия с дивидентец да 11-ий. Това е несправедливо и противоестествено. Когато вий нещо попитате, аз как ви казвам, съсли такива?
    Хайде - просветете Императорът, знаете - Императорът - инвеститор, не спекулант.
    Винаги е така Импе, понеже е нужно 2 дена технологично време за да бъдеш вписан в ЦД. Ако купиш на 12-ти ще те вкарат в книгата чак на 14-ти а тогава ще е късно за дивидента.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• И пак никой няма каже защо - търговия с дивидентец да 11-ий. Това е несправедливо и противоестествено. Когато вий нещо попитате, аз как ви казвам, съсли такива?
      Хайде - просветете Императорът, знаете - Императорът - инвеститор, не спекулант.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А на 12 юни - какво?
        За 1х12 верно какво? Ако беше 2х12 става Еньовден ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Колко мъка има на този свят, боже
          ++

Коментар

• Обяснете.

Коментар

• +1
              Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Какво - мъка?

Коментар

• Колко мъка има на този свят, боже
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Общият дивидент е в размер на 2,01 млн.лв. От акционерите физически лица ще бъде удържан данък дивидент в размер на 5%. Право на дивидент имат акционерите към 13 юни 2012 г. Акциите ще се търгуват с право на дивидент до 11 юни 2012 г
                    А на 12 юни - какво?

Коментар

• Общият дивидент е в размер на 2,01 млн.лв. От акционерите физически лица ще бъде удържан данък дивидент в размер на 5%. Право на дивидент имат акционерите към 13 юни 2012 г. Акциите ще се търгуват с право на дивидент до 11 юни 2012 г
                      Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Точно щото не ги броя.

Коментар

• Ха-ха-ха - Пипбелов - не аз... аз на 28 стинки не бих ти ги дал.

Коментар

Хъх - аре, че не останаха со сосен дивидентец.... около 4 дни имате да си земете и да си мазнете...
                          Щом си рекъл Импе - послушах те.
                          Днес някой благо ми снесе 5Т на 0.28. И не само на мене де...да не беше ти

Ма за баш голямото папане се глася след дивидента - на и под 20стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            събота и неделя кво ги броиш..
                            Точно щото не ги броя.

Коментар

• събота и неделя кво ги броиш..

Коментар

• Хъх - аре, че не останаха со сосен дивидентец.... около 4 дни имате да си земете и да си мазнете...

Коментар

Working...
                                X