Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
И пак никой няма каже защо - търговия с дивидентец да 11-ий. Това е несправедливо и противоестествено. Когато вий нещо попитате, аз как ви казвам, съсли такива?
Хайде - просветете Императорът, знаете - Императорът - инвеститор, не спекулант.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА на 12 юни - какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКолко мъка има на този свят, божеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеОбщият дивидент е в размер на 2,01 млн.лв. От акционерите физически лица ще бъде удържан данък дивидент в размер на 5%. Право на дивидент имат акционерите към 13 юни 2012 г. Акциите ще се търгуват с право на дивидент до 11 юни 2012 гМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Общият дивидент е в размер на 2,01 млн.лв. От акционерите физически лица ще бъде удържан данък дивидент в размер на 5%. Право на дивидент имат акционерите към 13 юни 2012 г. Акциите ще се търгуват с право на дивидент до 11 юни 2012 гПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно щото не ги броя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх - аре, че не останаха со сосен дивидентец.... около 4 дни имате да си земете и да си мазнете...
Днес някой благо ми снесе 5Т на 0.28. И не само на мене де...да не беше ти
Ма за баш голямото папане се глася след дивидента - на и под 20стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениесъбота и неделя кво ги броиш..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар