IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чак пък отрепки много силна дума използваш ,това си е неговата игра- поема си риска и каквото стане това ,че пазарът ни е калпав и не може да поеме разпродажбите е друг въпрос ...
    Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
    Едва ли е Името. Останал съм с впечатление, че не си пада по краткосрочни спекули.
    Най-вероятно се е сетил да излиза някой пишман-спекулант като Батя, който си мисли, че на този спукан пазар, играта е както някога - на влез-излез за по 1 месец и някакъв профит.
    Дано се очисти системата от подобни отрепки.
    Не е препоръка

Коментар

• Аз няма да продам, но миналата година доста поспаднаха след дивидента.Ще видим на есен може и още да купим

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Импе иска ти се да излезеш преди дивидента ама май не само ти мислиш тъй..
        Едва ли е Името. Останал съм с впечатление, че не си пада по краткосрочни спекули.
        Най-вероятно се е сетил да излиза някой пишман-спекулант като Батя, който си мисли, че на този спукан пазар, играта е както някога - на влез-излез за по 1 месец и някакъв профит.
        Дано се очисти системата от подобни отрепки.
        Не е препоръка
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува

И аз ги чакам на 38 стинки да излизам, ама няма

Коментар

• Импе иска ти се да излезеш преди дивидента ама май не само ти мислиш тъй..

Коментар

• Айде и туканка взе да пада, напук на сосния дивидент....

гледката на планктони с разтройство хем ме вбесява, хем ме разсмива истерическата.

Тая акция вече трябваше да е на 38 стинки, а планктоните още малко ще я свалят на 18....
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Ами значението е че са по изгодни покупките след дивидента
                И аз напълно споделям това мнение.
                В един момент даже бих казал и под 20 стинки ще падне.
                И при Брефа и Ланда мисля че ще е така, сътветно под 40 и под 50 стотинки.

Ще е страхотно нужен кеш за много други пера.

Просто Европата като гледам в такива шитове е нагазила, че мам си джейс това лято.
                Почва да ми изглежда че май май прекалено оптимистични ми са били очакванията че Софка няма да падне под 270-80.
                Вече ми се струва че ще подминем (дано не е с много) нивото от след Леман.
                Все пак тогава само гръмнаха няколко бамки отвъд голямата вода, малко зеленко напечатаха...и готово.
                Сега нещата са доста по-фундаментално забатачени и са тук, около нас.

Ма няма се плашите де, при Софикс 450-500 до 1-1.5 година след това ще сме на 100% печалба

Коментар

Акцията е добра, но дали след дивидента с тези разпродажби няма да падне до 0.20-0.22
                  ...ще, ще
                  ... до другият през 2013 г има мноооого време

Коментар

• Дърти спекуланти такива ))

Коментар

• Ами значението е че са по изгодни покупките след дивидента

Коментар

• 5 стотинки при цена 1,64 не е много

Коментар

• Нямало ли да падне ?!?! ЕСТЕСТВЕНО, че ще падне, но това какво значение има?
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Тези които продават панически не ги смятат така. Атера падна с много след дидента

Коментар

Акцията е добра, но дали след дивидента с тези разпродажби няма да падне до 0.20-0.22
                              5ст евентуален дивидент при купени на 20 ст акция това си е 25% или греша

Коментар

• Акцията е добра, но дали след дивидента с тези разпродажби няма да падне до 0.20-0.22

Коментар

Working...
                                X