В началото на октомври.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук миналата година кога преведоха дивидента, момчета?
Имам не много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз не знам какво ти дреме... Само дивидентът ще даде 11-12% доходност, а дружеството си върви добре. Аз не спирам да си купувамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАкция со сосен потенциал, която пазарът да оцени - не ще.
Как може днес, след сборище и дивидент, Честната игра да е по-евтина от миналата година, когато дивидентът бе две ДЕСЕТИ от стинката?
Счетоводна стойност - към кинта и двайсет мисля, пазарна - не може да стигне 30 стинки - извратеняшка работа.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Акция со сосен потенциал, която пазарът да оцени - не ще.
Как може днес, след сборище и дивидент, Честната игра да е по-евтина от миналата година, когато дивидентът бе две ДЕСЕТИ от стинката?
Счетоводна стойност - към кинта и двайсет мисля, пазарна - не може да стигне 30 стинки - извратеняшка работа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ФеърПлей Пропъртис очаква до 50% по-голям дивидент за 2012 г.
вижте какво дълго интервю излезе от пресконференцията
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2012-g,135217/Last edited by mpy_yordanov; 31.05.2012, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНа събранието явно са казали, че за 2012 очакват над 6 стотинки дивидент на акция. Според съобщението в екстри, печалбата ще е с 1.5 млн по-висока.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе ти кога ходиш на работа бе мен? или вече живееш от дивиденти?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДобри новини на сборището, единствените частни инвеститори бяхме ний с Н. - хората се борят здраво при познатите ни не много благоприятгни обстоятелства - очакваме още по-добре резултати...Last edited by tony1975; 30.05.2012, 19:36.
Коментар
Коментар