IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    На събранието явно са казали, че за 2012 очакват над 6 стотинки дивидент на акция. Според съобщението в екстри, печалбата ще е с 1.5 млн по-висока.
    Еее, много са надъхвали на туй събрание бе.
    Щом очакват 6ст, значи реалистично е да чакаме макс.2.5 - 3ст.
    А дълговете кой ще им ги плати ?

Аз се нареждам на нива 20-21 ст.
    Лятото ще е кърваво червено. Зорлии ще има навсякъде

Коментар

• На събранието явно са казали, че за 2012 очакват над 6 стотинки дивидент на акция. Според съобщението в екстри, печалбата ще е с 1.5 млн по-висока.

Коментар

• да markov така е, но за къде да бързаме. особенно ако хората се натискат да ни правят подаръци

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
          затова питах и аз защото на мене наскоро ми продадоха от Балканска инвестиционна, та се чудех дали имат още за продажба, че мисля да реинвестирам дивидента пак в техни акции

мнението ми не е препоръка за нищо имам акции на ФПП
          И аз така мисля да направя......и изобщо на това ми намерение няма да поврияе дали още някои смята да разпродава за без пари ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Потвърди се инфото. Разпродажби в кризата има навсякъде и Атера и Еларг поспаднаха доста.

Коментар

• Не знам какви са тия дето свалят цената преди и повреме на ОС и гласуване на доста добър дивидент -най-вероятно някой който с чужди пари работи застраховател ли ...след тия трусове може да им трябва кеш за изплащане на застраховки ..

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                На мен на 28.05 ми продаде BMFBG ама кво значение има за такива малки количества ...зоралия ще да е някой )
                затова питах и аз защото на мене наскоро ми продадоха от Балканска инвестиционна, та се чудех дали имат още за продажба, че мисля да реинвестирам дивидента пак в техни акции

мнението ми не е препоръка за нищо имам акции на ФПП
                Last edited by G.G.; 30.05.2012, 14:23.

Коментар

• На мен на 28.05 ми продаде BMFBG ама кво значение има за такива малки количества ...зоралия ще да е някой )

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Не съм имал за цел да те обиждам но не трябва да се сърдиш когато не си се изразил добре или разбираемо и някои ти го каже..........

Ако съм те засегнал ИЗВИНЯВАЙ !
                    ОК, едно сори и от мен
                    А иначе, тук някой постъпи по-тъпо и от мен преди празниците

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
                      Акционерите на „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ гласуваха разпределение на дивидент за 2011 г.
                      в размер на 2,010 млн. лв.

София, 30 май 2012 г.

На проведеното на 30 май 2012 г. Редовно общо събрание, акционерите на „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ гласуваха за разпределяне на брутен дивидент за 2011 г. в размер на 92% от финансовия резултат за разпределение или 2,010 млн.лв. (0,036 лв. на една акция).
                      На събранието бяха одобрени и приети доклада на Съвета на директорите за дейността му през 2011 г., годишния финансов отчет за изтеклата финансова година, одиторския доклад, както и този на Директора за връзки с инвеститорите. Съветът на директорите бе освободен от отговорност за дейността му през 2011 г.

честито на всички колеги съакционери
                      Хип , Хип ....ураааа !

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        Ей, все да обидите, не се притеснявай, знам какво е кобос. Сега да обясня /надявах се да не ми се налага/:
                        При всяка сделка, която правя ми дава информация коя е другата страна /Карол, Бенч, ОББ и т.н./. Когато обаче това не е ИП, а отсрещната страна е кобос, не ми изписва нищо - съответно не е през ИП. Колегата пита кой продава и аз му казвам, че не е ИП, а клиент на кобос - толкова инфо знам, толкова давам /все пак е нещо/. Ти като имаш възможност му отговори по-конкретно, а не гледай да настъпваш.
                        Не съм имал за цел да те обиждам но не трябва да се сърдиш когато не си се изразил добре или разбираемо и някои ти го каже..........

Ако съм те засегнал ИЗВИНЯВАЙ !

Коментар

• Акционерите на „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ гласуваха разпределение на дивидент за 2011 г.
                          в размер на 2,010 млн. лв.

София, 30 май 2012 г.

На проведеното на 30 май 2012 г. Редовно общо събрание, акционерите на „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ гласуваха за разпределяне на брутен дивидент за 2011 г. в размер на 92% от финансовия резултат за разпределение или 2,010 млн.лв. (0,036 лв. на една акция).
                          На събранието бяха одобрени и приети доклада на Съвета на директорите за дейността му през 2011 г., годишния финансов отчет за изтеклата финансова година, одиторския доклад, както и този на Директора за връзки с инвеститорите. Съветът на директорите бе освободен от отговорност за дейността му през 2011 г.

честито на всички колеги съакционери

Коментар

• ОК , pease
                            не знам кой продава, иначе бих споделил.

Хайде сполай ви с търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                              приятелю, я ми кажи как точно търгуваш на БФБ-то без посредник
                              Опитвам се да помогна, ама ти пък ич не даваш...
                              Светльо, това го казах с ирония Когато отидох в моя ИП те ми предложиха да търгувам чрез кобос или чрез тяхната си платформа. Това го предлагат на всеки и е логично, че всички, които имат и 1 сделка на БФБ го знаят. Ако се съмняваш, че нямам такава, не мисля да ти доказвам.
                              А ако искаш да помогнеш, просто отговори на колегата кой продава последните дни. Аз това се опитвах да направя.

Коментар

• приятелю, я ми кажи как точно търгуваш на БФБ-то без посредник
                                Опитвам се да помогна, ама ти пък ич не даваш...
                                BTW, кобоса е платформа за търговия, която всеки посредник може да предостави на клиентите си. Отделен е факта, че някои посредници си разработиха свои платформи...

Пак за инфо само...

Коментар

Working...
                                X