IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
    Хайде да добавя нещо - насрещната страна ти е ИП (всички сделки минават през ИП), но тъй като сделката е през кобос на някое ИП ти не виждаш кой е посредника.
    Просто за инфо...
    Благодаря и на теб. Явно не се изразявам достатъчно подробно - човекът, който ми продаде преди празниците не търгува през платформа на ИП, а чрез кобос. Ако имам и някоя правописна грешка, пропусната запетая, не се притеснявайте да обиждате.
    Иначе аз си мисля, че може да търгувам без посредник, но го правя защото имам излишни пари
    Last edited by първи стъпки; 30.05.2012, 12:23.

Коментар

• Хайде да добавя нещо - насрещната страна ти е ИП (всички сделки минават през ИП), но тъй като сделката е през кобос на някое ИП ти не виждаш кой е посредника.
      Просто за инфо...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Ха,ха ...... с тоя отговор направо изби рибата .

Кобоса не е посредник а западаща платформа за търговия.....
        Ей, все да обидите, не се притеснявай, знам какво е кобос. Сега да обясня /надявах се да не ми се налага/:
        При всяка сделка, която правя ми дава информация коя е другата страна /Карол, Бенч, ОББ и т.н./. Когато обаче това не е ИП, а отсрещната страна е кобос, не ми изписва нищо - съответно не е през ИП. Колегата пита кой продава и аз му казвам, че не е ИП, а клиент на кобос - толкова инфо знам, толкова давам /все пак е нещо/. Ти като имаш възможност му отговори по-конкретно, а не гледай да настъпваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          На мен лично ми продадоха преди 5-6 дни през Кобос.
          Ха,ха ...... с тоя отговор направо изби рибата .

Кобоса не е посредник а западаща платформа за търговия.....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
            колеги знае ли някой през кой посредник се продава последните дни тук?
            На мен лично ми продадоха преди 5-6 дни през Кобос.

Коментар

• колеги знае ли някой през кой посредник се продава последните дни тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                И туканка някакъв простак се изпусна в своите гащи.

То да е само един В последно време не се спират.

Коментар

• И туканка някакъв простак се изпусна в своите гащи.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                    Още нещо за вестник шок - от 2008-ма досега , собственият ни капитал постоянно спада и спада...
                    Опитите ти за анализ следва да стигат по-далече от наблюденията ти в/у собствения капитал... Ако отделиш, дори 1 минута ще забележиш, СК пада от 80 млн. до 69 млн., НО... задълженията също падат от 57 до 40 млн., като от тия 40 млн. около 14 млн. са аванси... Предполагам знаеш какво значат аванси при строителна фирма... Може ли и един въпрос за начинаещи? Колко е счетоводната стойност на акция с настоящия СК?

Коментар

• Първоначално изпратено от afterd Разгледай мнение
                      Срина е леко силно казано, с тия малко над 1000лв оборот... А и като се нароиха продавачи около 30ст, явно някой избърза. Може би не му/и е било лесно да гледа как разни други хвърчат, а тук не мърда особено
                      Прав си - 3 дена след сборището ще е на 34 стинки и тоя ще си изяде петите.

Коментар

• Срина е леко силно казано, с тия малко над 1000лв оборот... А и като се нароиха продавачи около 30ст, явно някой избърза. Може би не му/и е било лесно да гледа как разни други хвърчат, а тук не мърда особено

Коментар

• Кой отвратителен простак срина цената туканка, бе ??? И защо?

Коментар

Уточни, ако обичаш, какво имаш предвид под "годишна база", защото ми се струва. че бъркаш. Затова помислих, че си най-много от 1 г. тук, понеже май си пропуснал да следиш някои данни по отчетите, изключая текущите отзиви и суперлативи из медиите. Още нещо за вестник шок - от 2008-ма досега , собственият ни капитал постоянно спада и спада...
                            Какво има да се уточнява. Годишна база си е основно понятие. Сравняваш задълженията в отчета за Q1 2011 и в сегашния - Q1 2012. В статията си по отчета от Инвестора са го дали даже наготово, какво не разбираш още:

Към 31 март 2011 г. задълженията към банки и облигационери са били за 34,3 млн. лв., а година по-късно към 31 март 2012 г. са за 22,9 млн. лв., или намаление с 11,4 млн. лв., или една трета.

Коментар

• Само печалбата ли променя СК според теб? Има си цял отчет, кръстен 'Изменения в собствения капитал', ...
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

. Още нещо за вестник шок - от 2008-ма досега , собственият ни капитал постоянно спада и спада...
                                това как се получава
                                като има години когато е на печалба, а собствения к-л пак намалява

или е нещо с преоценките свързано
                                Last edited by ceneto; 22.04.2012, 12:03.
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X