IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Ако си чел темата надолу ще видиш от кога съм в акцията и, че не се надявам на врътка за по-малко от месец. А показателите в отчетите се сравняват на годишна база, а не на каквато ти утърва според интереса. То така можеш да кажеш, че спрямо учредяването през 2006-та (по спомен), задълженията са им нарастнали 1 000 пъти, ако искаш да докараш ефекта на в-к Шок например
    Уточни, ако обичаш, какво имаш предвид под "годишна база", защото ми се струва. че бъркаш. Затова помислих, че си най-много от 1 г. тук, понеже май си пропуснал да следиш някои данни по отчетите, изключая текущите отзиви и суперлативи из медиите. Още нещо за вестник шок - от 2008-ма досега , собственият ни капитал постоянно спада и спада...
    Last edited by Zaki; 22.04.2012, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
      Задълженията изобщо не са малки. Сега са, колкото са били през 2010 за същото тримесечие и с цели 20% сме по-задлъжняли от 2009 (пак към същото тримесечие.)
      Според мен, е необходимо, да си преосмислиш начина на "играта".
      Спекулативните врътки за по-малко от месец и излизане с профит от 20-30% вече няма как, да се правят. Няма кеш в системата и мъртвилото на бфб ще ни трупира, поне до началото на есента. Макар, че светът бил голям и помощта можела, да дойде отвсякъде Все пак - едно наум!
      Не е препоръка
      Ако си чел темата надолу ще видиш от кога съм в акцията и, че не се надявам на врътка за по-малко от месец. А показателите в отчетите се сравняват на годишна база, а не на каквато ти утърва според интереса. То така можеш да кажеш, че спрямо учредяването през 2006-та (по спомен), задълженията са им нарастнали 1 000 пъти, ако искаш да докараш ефекта на в-к Шок например

Коментар

• Очакваното и никого неспособно да изненада Яхо-о-о-о.

ТУК си имам акции.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Е, как няма да го видиш. Нали затова така рипнахме днес. Някой се сетиха че дружеството работи добре, прави печалба и ударно си намаля задълженията. Вече са с 1/3 по-ниски от мин. година. Само от лихви ще спести над 1 млн. лв. т.г., или по близо 2 ст. за дивидент само от това перо, отделно печалбата от продължаващите добри продажби на апартаменти!
          И при все това се търгува на 1/4 от нетната стойност на активите си... шантаво а ... БФБ рууулз
          Задълженията изобщо не са малки. Сега са, колкото са били през 2010 за същото тримесечие и с цели 20% сме по-задлъжняли от 2009 (пак към същото тримесечие.)
          Според мен, е необходимо, да си преосмислиш начина на "играта".
          Спекулативните врътки за по-малко от месец и излизане с профит от 20-30% вече няма как, да се правят. Няма кеш в системата и мъртвилото на бфб ще ни трупира, поне до началото на есента. Макар, че светът бил голям и помощта можела, да дойде отвсякъде Все пак - едно наум!
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Това не го бях видял: http://www.investor.bg/novini/122/a/...sechie,133288/

още една добра новинка
            Е, как няма да го видиш. Нали затова така рипнахме днес. Някой се сетиха че дружеството работи добре, прави печалба и ударно си намаля задълженията. Вече са с 1/3 по-ниски от мин. година. Само от лихви ще спести над 1 млн. лв. т.г., или по близо 2 ст. за дивидент само от това перо, отделно печалбата от продължаващите добри продажби на апартаменти!
            И при все това се търгува на 1/4 от нетната стойност на активите си... шантаво а ... БФБ рууулз

Коментар

• Това не го бях видял: http://www.investor.bg/novini/122/a/...sechie,133288/

още една добра новинка
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                какво е заслужил, загроби бая пари. Не съм акционер от няколко години но преди кризата редовно прибираше по петдесетунка ей така за добър ден.
                Аиде сега дай доводи защо да е загробил ?

Преди да приказваш все пак прегледай и отчетите.....и откои тенденцията .......
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• какво е заслужил, загроби бая пари. Не съм акционер от няколко години но преди кризата редовно прибираше по петдесетунка ей така за добър ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    гласувахте ли годишен бонус на управителя от 50 хил. лв. тази година?
                    Не знам дали е гласуван, но определено си го заслужава човека.
                    Дружеството се развива определено.....ве потъва за разлика от други.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• гласувахте ли годишен бонус на управителя от 50 хил. лв. тази година?

Коментар

• успех и със здраве да си ги харчиш!

Коментар

• Човеко, аз ти казвам, че си докарвам добра доходност... И аз имах депозити, но блокираните пари на си струваха цената (лихвата)... Сега всичко пренасочих към БФБ, защото ми носи по-добра доходност...
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                            Много завист и наглост
                            За какво да завиждам? За това че пенсионните фондове изгубиха парите на хората ли? Или затова че си напълниха джобовете с подкупи от мажовците за да купуват буклучиви им акции с чуждите пари?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Много завист и наглост

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Ама ти май верно само си приказваш
                                Защо само да си приказвам?... Не се ли усещате, че дори продавачите на Женския пазар предлагат стоката си с повече достойнство?... Не се панирайте толкова! Най-много да загубите парите си, какво толкова?! А пък ако ви е толкова шубе, защо изобщо рискувате?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X