Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКое му е бравото?... Всеки глупак с пари може да купи. Предлагане бол. Трудното идва след това като започне да търси някой по-глупав за да му ги продаде.
П.С. Имам се за човек с опит в търговията...Last edited by XY; 20.04.2012, 14:05.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКое му е бравото?... Всеки глупак с пари може да купи. Предлагане бол. Трудното идва след това като започне да търси някой по-глупав за да му ги продаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеБраво и аз понакупих малкоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеВярно е скука, но пада по някоя добра сделка. Аз тук имам акции от от одавна, но напоследък си утроих позицията пък да видим какво ще излезе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕбаси и страшилището ме изкарахте
Ще взема да пиша и в теми дето нямам акции само и само да спичам публиката
И без това мъртвилото на БФБ си е голяма скукаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕбаси и страшилището ме изкарахте
И без това мъртвилото на БФБ си е голяма скука
Тея кретени не заслужават дори да ги напсува човек - камоли да комуникира с тях!
Коментар
-
И без това мъртвилото на БФБ си е голяма скука
Е така и така се колебаеш, накъде да "фанеш" в гората, поне ни осветли колко е П/Е на свилоза, нещо което редовно коментирахте в едноименната темаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСамо малко ме притеснява факта, че и Батя се е набил тука , ама аз не съм суеверен !
Е, като започнат лакърдиите за ОСА, може и да вземе да излезе, но това ще е за добро
Добре че се махна от Синергон, още като беше над номинал. Не мога да ги мисля тези, които са там. Като нищо ще се избушат на 40стинки, ако Батката започне да излиза.Last edited by shokova terapia; 19.04.2012, 14:35.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПичове, тук кога ще го дават дивидента?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар