IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Толкова сте прозрачно жалки, че ако можете се погледнете отстрани ще се изчервите...
    Ама ти май верно само си приказваш
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Толкова сте прозрачно жалки, че ако можете се погледнете отстрани ще се изчервите...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Кое му е бравото?... Всеки глупак с пари може да купи. Предлагане бол. Трудното идва след това като започне да търси някой по-глупав за да му ги продаде.
        Човек, аз тази година имам над 70% доходност, за миналата около 90, ти как ще се похвалиш? Просто над 90% от търгуващите не могат да продават на загуба и да преалокират средства. И на мен още ми е трудно

П.С. Имам се за човек с опит в търговията...
        Last edited by XY; 20.04.2012, 14:05.

Коментар

Кое му е бравото?... Всеки глупак с пари може да купи. Предлагане бол. Трудното идва след това като започне да търси някой по-глупав за да му ги продаде.
          Aми ние за това на такива "умници", като теб не продаваме.А и ти имаш и пари? Нима....Що си мисля,че само плямпаш....Е не се спря Тролллл такъв!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
            Браво и аз понакупих малко
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Вярно е скука, но пада по някоя добра сделка. Аз тук имам акции от от одавна, но напоследък си утроих позицията пък да видим какво ще излезе...
              Браво и аз понакупих малко,ама това са доста добри новини тук-http://www.investor.bg/novini/122/a/feyrplei-propyrtis-s-56-ryst-na-prodajbite-prez-pyrvoto-trimesechie,133288/ А и не епрепоръка да купувате акци тук или където и да било другъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Ебаси и страшилището ме изкарахте
                Ще взема да пиша и в теми дето нямам акции само и само да спичам публиката
                И без това мъртвилото на БФБ си е голяма скука
                Вярно е скука, но пада по някоя добра сделка. Аз тук имам акции от от одавна, но напоследък си утроих позицията пък да видим какво ще излезе...

Коментар

Човече, не обръщай внимание на тролите!

Тея кретени не заслужават дори да ги напсува човек - камоли да комуникира с тях!

Коментар

Откога чакам този момент !?
                    Е така и така се колебаеш, накъде да "фанеш" в гората, поне ни осветли колко е П/Е на свилоза, нещо което редовно коментирахте в едноименната тема
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ебаси и страшилището ме изкарахте

Коментар

Само малко ме притеснява факта, че и Батя се е набил тука , ама аз не съм суеверен !
                        Дишай спокойно, Батката се е набил в синергон, така, че тук е с малка сума
                        Е, като започнат лакърдиите за ОСА, може и да вземе да излезе, но това ще е за добро
                        Добре че се махна от Синергон, още като беше над номинал. Не мога да ги мисля тези, които са там. Като нищо ще се избушат на 40стинки, ако Батката започне да излиза.
                        Last edited by shokova terapia; 19.04.2012, 14:35.
                        Не е препоръка

Коментар

• Само малко ме притеснява факта, че и Батя се е набил тука , ама аз не съм суеверен !

Коментар

• До мосец-два ще се гласува на ОСА. Иначе мин. година гледам съм си получил сумичката на 3 Октомври.
                            Иначе форката веднъж да е прав - потенциала за капиталова печалба тук е много по-интересен от дивидента. Но най-добре си е "и двете дядо попе, и двете"

Коментар

• Естествено, но едни 12% доходност не са за пренебрегване ... Че кога е датата?

Коментар

Пичове, тук кога ще го дават дивидента?
                                Защо ти е дивидент? Потенциалът на акцията не ти ли стига?

Коментар

Working...
                                X