Пичове, тук кога ще го дават дивидента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко има малко икономическа логика на този пазар, тази акция бързо трябва да навакса изоставането спрямо дургите добри АДСИЦ и цената да се намести някъде към 50-60 ст. в следващите месеци.
Да видим обаче колко време може да е неефективен пазара, вече е твърде дълго...
Сиреч, исках да кажа, че ако "хартиената разлика" достигне макс. (спрямо някоя "стабилна" хартия) може би идва време и за корекция
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко има малко икономическа логика на този пазар, тази акция бързо трябва да навакса изоставането спрямо дургите добри АДСИЦ и цената да се намести някъде към 50-60 ст. в следващите месеци.
Да видим обаче колко време може да е неефективен пазара, вече е твърде дълго...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова, което очаквахме, вече окончателно потвърдено е. Някакъв съсел се изтръска на глупаво ниска цена (е, ако ги е пазарувал на 22 стинки, оправдано е), но като гледам предлагането - пътят към 30+ стинки е открит и широк като Тимберицова (въображаема) магистрала.
Да видим обаче колко време може да е неефективен пазара, вече е твърде дълго...
Коментар
-
Аааа, де ми е предния пост бе
Пак се бъгясва нещо тука...
Ми тука си е 6, 12% дори и на тези нива ако купиш.
Има разпродаващи.Преструктурират си порфейлите хората.
Все пак при другия имотко Брефф дивидента е 25-26% на сегашното ниво.
Може и 27ст да стане в 1 момент преди да дръпне до 29 и над....
А дългосрочно тука и капиталовата има добър потенциал, както и при Брефа де.
Поне аз така мисля....
Поизостанаха малко в сравнение със земеделската мания.Ама и тя ще отшуми като всяко нещо. Почнаха да балонирват вече там,а потенциала им е на изчерпване.
Коментар
-
Ми тука си е 6, 12% дори и на тези нива ако купиш.
Има разпродаващи.Преструктирират си порфейлите хората.
Все пак при другия имотко Брефф дивидента е 25-26% на сегашното ниво.
Може и 27ст да стане в 1 момент преди да дръпне до 29 и над....
А дългосрочно тука и капиталовата има добър потенциал, както и при Брефа де.
Поне аз така мисля....
Поизостанаха малко в сравнение със земеделската мания.Ама и тя ще отшуми като всяко нещо. Почнаха да балонирват вече там,а потенциала им е на изчерпване.
Коментар
-
Това, което очаквахме, вече окончателно потвърдено е. Някакъв съсел се изтръска на глупаво ниска цена (е, ако ги е пазарувал на 22 стинки, оправдано е), но като гледам предлагането - пътят към 30+ стинки е открит и широк като Тимберицова (въображаема) магистрала.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И двете
Печалбата за разпределение се определя по закона за АДСИЦ..
А в случая в счетоводната са вкарани преоценки
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКое твърдение е вярното:
това-
http://money.bg/news/id_1902497935/%...0_2011_%D0%B3_
или това-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv,132179/
Коментар
-
Кое твърдение е вярното:
това-
http://money.bg/news/id_1902497935/%...0_2011_%D0%B3_
или това-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv,132179/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТуканка май си заграбила повече от мене.
Форесков - само дето Честната игра си цака дивидентче и тая година същото ще бъде сосно - поне 3.5 стинки, срещу 2 стинки предната година.... аре кажи, че не си струва да пазаруваш на 26-27 стинки - колко процента доходност е това?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма да забравя, как преди години един се радваше досущ като теб, когато някой му продаде ОЦК на 72 лева...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнениеАми мерси на който ми продаде на моята цена, какво друго да кажа....
Форесков - само дето Честната игра си цака дивидентче и тая година същото ще бъде сосно - поне 3.5 стинки, срещу 2 стинки предната година.... аре кажи, че не си струва да пазаруваш на 26-27 стинки - колко процента доходност е това?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнениеАми мерси на който ми продаде на моята цена, какво друго да кажа....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар