IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, тук кога ще го дават дивидента?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ако има малко икономическа логика на този пазар, тази акция бързо трябва да навакса изоставането спрямо дургите добри АДСИЦ и цената да се намести някъде към 50-60 ст. в следващите месеци.
      Да видим обаче колко време може да е неефективен пазара, вече е твърде дълго...
      Докато хартията се реши, да навакса, току виж, другите са решили да наваксат също (намажат ските) и стопят малко разликата с хартията (което действие, да го наречем за кратко "хартиената разлика") Язък ти, за инвестициите в синергона, при това положение
      Сиреч, исках да кажа, че ако "хартиената разлика" достигне макс. (спрямо някоя "стабилна" хартия) може би идва време и за корекция
      Не е препоръка
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Българският пазар на имоти има шанс да се съживи, коментират експерти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Ако има малко икономическа логика на този пазар, тази акция бързо трябва да навакса изоставането спрямо дургите добри АДСИЦ и цената да се намести някъде към 50-60 ст. в следващите месеци.
          Е-е-е - ти ного алчно пък... 60 стинки... мене ми стигат да продам спекулативно така, че купувачът да земе едни хубави 10% дивидентна доходност...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Това, което очаквахме, вече окончателно потвърдено е. Някакъв съсел се изтръска на глупаво ниска цена (е, ако ги е пазарувал на 22 стинки, оправдано е), но като гледам предлагането - пътят към 30+ стинки е открит и широк като Тимберицова (въображаема) магистрала.

Коментар

• Аааа, де ми е предния пост бе
              Пак се бъгясва нещо тука...

Ми тука си е 6, 12% дори и на тези нива ако купиш.
              Има разпродаващи.Преструктурират си порфейлите хората.
              Все пак при другия имотко Брефф дивидента е 25-26% на сегашното ниво.
              Може и 27ст да стане в 1 момент преди да дръпне до 29 и над....
              А дългосрочно тука и капиталовата има добър потенциал, както и при Брефа де.
              Поне аз така мисля....
              Поизостанаха малко в сравнение със земеделската мания.Ама и тя ще отшуми като всяко нещо. Почнаха да балонирват вече там,а потенциала им е на изчерпване.

Коментар

• Ми тука си е 6, 12% дори и на тези нива ако купиш.
                Има разпродаващи.Преструктирират си порфейлите хората.
                Все пак при другия имотко Брефф дивидента е 25-26% на сегашното ниво.
                Може и 27ст да стане в 1 момент преди да дръпне до 29 и над....
                А дългосрочно тука и капиталовата има добър потенциал, както и при Брефа де.
                Поне аз така мисля....
                Поизостанаха малко в сравнение със земеделската мания.Ама и тя ще отшуми като всяко нещо. Почнаха да балонирват вече там,а потенциала им е на изчерпване.

Коментар

• Това, което очаквахме, вече окончателно потвърдено е. Някакъв съсел се изтръска на глупаво ниска цена (е, ако ги е пазарувал на 22 стинки, оправдано е), но като гледам предлагането - пътят към 30+ стинки е открит и широк като Тимберицова (въображаема) магистрала.

Коментар

• И двете
                    Печалбата за разпределение се определя по закона за АДСИЦ..
                    А в случая в счетоводната са вкарани преоценки

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    Кое твърдение е вярното:
                    това-
                    http://money.bg/news/id_1902497935/%...0_2011_%D0%B3_
                    или това-
                    http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv,132179/

Коментар

• Кое твърдение е вярното:
                      това-
                      http://money.bg/news/id_1902497935/%...0_2011_%D0%B3_
                      или това-
                      http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv,132179/

Коментар

• 1 ликвидни(е спрямо другите на БФБ),
                        2 всяка година дивидент,
                        3 ударно намаляват дълговете
                        ако печалбата се запази и през настоящата година - мин. цена около 50стинки
                        не съжалявам!
                        Last edited by tony1975; 23.03.2012, 07:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Туканка май си заграбила повече от мене.

Форесков - само дето Честната игра си цака дивидентче и тая година същото ще бъде сосно - поне 3.5 стинки, срещу 2 стинки предната година.... аре кажи, че не си струва да пазаруваш на 26-27 стинки - колко процента доходност е това?
                          А дано , дано ..... от твоята уста в мажоритарските уши.......
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Няма да забравя, как преди години един се радваше досущ като теб, когато някой му продаде ОЦК на 72 лева...
                            Стига си гони новите инвеститори, иначе как ще дръпне БФБ-то
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнение
                              Ами мерси на който ми продаде на моята цена, какво друго да кажа....
                              Туканка май си заграбила повече от мене.

Форесков - само дето Честната игра си цака дивидентче и тая година същото ще бъде сосно - поне 3.5 стинки, срещу 2 стинки предната година.... аре кажи, че не си струва да пазаруваш на 26-27 стинки - колко процента доходност е това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнение
                                Ами мерси на който ми продаде на моята цена, какво друго да кажа....
                                Няма да забравя, как преди години един се радваше досущ като теб, когато някой му продаде ОЦК на 72 лева...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X