IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ЗАЩОТО Е ЗАМРАЗИЛО ДОХОДИТЕ НА МИЗЕРСТВАЩИТЕ И НАИ- БЕДНИ ХОРА В ЕВРОПАНЯМА ВИЗИЯ ЗА ПРОМЯНА И ЗАТЛАЧИ БИЗНЕСА
    Кире, отговорил съм ти в темата "410 000 безработни заради ББ" - ваша любима, за да не спамиме хубамото АДСИЦче.

Коментар

• ЗАЩОТО Е ЗАМРАЗИЛО ДОХОДИТЕ НА МИЗЕРСТВАЩИТЕ И НАИ- БЕДНИ ХОРА В ЕВРОПАНЯМА ВИЗИЯ ЗА ПРОМЯНА И ЗАТЛАЧИ БИЗНЕСА

Коментар

• Примерът, който дадох бе за което и да е правителство, а за това на ББ - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
        За БВП ще приложа цитат на Световната банка /с 0 поста тук/ от днес:
        "Световната банка очаква БВП на еврозоната да се свие с 0,3 на сто тази година."
        "Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто".
        Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото

Коментар

• Че вий скоро и на цената на" хартията" ще искате да купите ,а за да стане това трябва някой да ви продаде на толкова ,колко трябва да е отчаян човек- може би размирици в региона или тотално излизане от БФБ .Аз също точа зъбки ама не съм такъв оптимист като вас де Това че някой се изтърва днес според мен е инцидент и по сериозни обеми няма да има под 22-24 ст.

Коментар

• Да бе, на политика са го обърнали всички. Луда работа.
            Аз за кой път казвам - на калпав.....политиците му пречат.
            Приличат на нас, това си е.
            И никой не предлага решения, само сочене с пръсти.
            Напълно съм съгласен че на сегашните им липсва капацитет, само с пъчене и желание не става, ама май и желание вече няма. Уви.
            Както и да е - аз съм категорично против някой внушения тука че Съсела и Доганчо били по-малкото зло. Напротив - е те тогава ще видите кон боб яде ли и как Софка ще целува 100.... Като сложи прогресивното облагане за "богатите" пак на 20 и 30-40% по подобие на френския си идол и тогава има да ривете до небесата...ма късно ще е.

Тони - не бързай бе, годинка цяла още . За всичко си има време.
            Ма кат имаш на сърце - слагай на 22, не забравяй обаче и на 19-20

Коментар

Аз ще почакам за 0.20- 0.205- то днес още имаше сделка на 0.21..
              Я па и на 22 не съм недоволен.

На 20 ще допълня.

Догодина краят на тимберицовата власт ще се вижда, пак ще е време за сосен дивидент и или ще зема към 20% дивидентна доходност или ще изляза на 36 стинки, та друг да намаже. По избор.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Бойко е виновен за световната криза! Брао на вас... Виновен е единствено, че е некадърен кабинетът му и една мярка не са взели за стимулиране на бизнеса! НАПРОТИВ, прехвърлят тежестта върху него
                Че малко ли е туй?
                А аз световна криза вече не виждам... има само европейска криза - щото в цяла Европа само бойкоборисовченца управляват... идиотия до над шия.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Кво ще кажете да пишем за футбол ,така и така не се пише по темата ,а знаем всички от какво разбират всички...
                  По темата е. Ако в државата имаше нормална бизнес среда и нормален пазар, тази акция щеше да се търгува до вчера на цени 42-46 стинки, а днес да падне до 38 стинки най-ного !!! А не Императорът да прави заешки работи на 29 стинки и половина...

Коментар

• Бойко е виновен за световната криза! Брао на вас... Виновен е единствено, че е некадърен кабинетът му и една мярка не са взели за стимулиране на бизнеса! НАПРОТИВ, прехвърлят тежестта върху него
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Аз ще почакам за 0.20- 0.205- то днес още имаше сделка на 0.21..

Коментар

• ааааа футбол не ща - утре викам да сложа на 22стинки, а?

Коментар

• Кво ще кажете да пишем за футбол ,така и така не се пише по темата ,а знаем всички от какво разбират всички...

Коментар

Това правителства доиде с идеята за промяна и обещания за скъсване с практиките за 20г. Половината мандат мина с оправдания за направеното от предишните. За съжаление за пореден път обещанията не се спазиха. Кое се промени- кажи ти- може би си държавен чиновник. Аз от 22 години не съм на държавната софра, но нима не виждаш че икономиката не работи а резерва беше похарчен. Не се проведоха никакви структурни реформи и съкращения.Реформите на практика са спрели- наистина прилича на липса на управленски капацитет
                            Проблемът е на повярвалите. Аз още от кметуването ме разбрах какво представлява борисов - едно нищожество с душичка на мишка и минало ни дребен криминален престъпник. Как може от мишка с криминално минало да стане държавник? Един случаен минувач да бяха фанали някъде по Раковска, шансовете да се справи щяха да са неизмеримо по-добри !!!

Коментар

Според ЕС големия проблем на БГ е безработицата . По официални данни 13%, а според тях 30%. Според вас колко е
                              По "официални" данни числеността на хъхрещата гнус е малко над 300 000, но всички знаем, че са минимум милион. Поне 90% от тях не работят и отказват да работят, защотоп равителството на изродът борисов им плаща пожизнени помощи, от нашите данъци, за да НЕ работят.

Според теб колко е безробатицата тогава? За да е 13%, би трябвало всички Българи, турци и т.н. да работят от пръвият до последният !!!

Да безрработицата е големият проблем и ще става още по-страшен !!! Криминалната хунта ГРОБ води война с бизнесът - удариха Ганчев, който, оттегляйки се от бизнесът, ще остави хиляди хора безработни - сега погнаха Донев и ако успеят да съсипят и него, същото ще се повтори с още по-голям мащаб... а хилядите фалирали малки семейни фирми? Вместо да насърчават бизнесът, за да се преборят с безработицата мръсните ГРОБ-аджии се борят да го съсипят.... а огромните задължения на държавата към бизнесът? Заедно с тези на общините сумата е около ДВА МИЛИАРДА !!!! Мултиплициран по бизнес-веригите дългът достига колосални стойности. Но да се разплатят ГРОБ-аджиите с бизнесът, за да го извадят от колапс, да овладеят безработицата, да повишат в перспектива данъчните постъпления? Не-е-е-е - къде ти ще дават пари за някакъв бизнес, въпросът е да има повече, за да хрантутят чиновници и ушеви свини и да развъждат мангалите !!! Значи да дават по 6-7 000 000 000 на година за паразитните касти - пари имат, но да си платят дълговете към работещите хора - пари няма !!!

Коментар

• http://news.expert.bg/n389834/

Коментар

Working...
                                X