Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Примерът, който дадох бе за което и да е правителство, а за това на ББ - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
За БВП ще приложа цитат на Световната банка /с 0 поста тук/ от днес:
"Световната банка очаква БВП на еврозоната да се свие с 0,3 на сто тази година."
"Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто".
Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото
Коментар
-
Че вий скоро и на цената на" хартията" ще искате да купите ,а за да стане това трябва някой да ви продаде на толкова ,колко трябва да е отчаян човек- може би размирици в региона или тотално излизане от БФБ .Аз също точа зъбки ама не съм такъв оптимист като вас де Това че някой се изтърва днес според мен е инцидент и по сериозни обеми няма да има под 22-24 ст.
Коментар
-
Да бе, на политика са го обърнали всички. Луда работа.
Аз за кой път казвам - на калпав.....политиците му пречат.
Приличат на нас, това си е.
И никой не предлага решения, само сочене с пръсти.
Напълно съм съгласен че на сегашните им липсва капацитет, само с пъчене и желание не става, ама май и желание вече няма. Уви.
Както и да е - аз съм категорично против някой внушения тука че Съсела и Доганчо били по-малкото зло. Напротив - е те тогава ще видите кон боб яде ли и как Софка ще целува 100.... Като сложи прогресивното облагане за "богатите" пак на 20 и 30-40% по подобие на френския си идол и тогава има да ривете до небесата...ма късно ще е.
Тони - не бързай бе, годинка цяла още . За всичко си има време.
Ма кат имаш на сърце - слагай на 22, не забравяй обаче и на 19-20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз ще почакам за 0.20- 0.205- то днес още имаше сделка на 0.21..
На 20 ще допълня.
Догодина краят на тимберицовата власт ще се вижда, пак ще е време за сосен дивидент и или ще зема към 20% дивидентна доходност или ще изляза на 36 стинки, та друг да намаже. По избор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБойко е виновен за световната криза! Брао на вас... Виновен е единствено, че е некадърен кабинетът му и една мярка не са взели за стимулиране на бизнеса! НАПРОТИВ, прехвърлят тежестта върху него
А аз световна криза вече не виждам... има само европейска криза - щото в цяла Европа само бойкоборисовченца управляват... идиотия до над шия.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКво ще кажете да пишем за футбол ,така и така не се пише по темата ,а знаем всички от какво разбират всички...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова правителства доиде с идеята за промяна и обещания за скъсване с практиките за 20г. Половината мандат мина с оправдания за направеното от предишните. За съжаление за пореден път обещанията не се спазиха. Кое се промени- кажи ти- може би си държавен чиновник. Аз от 22 години не съм на държавната софра, но нима не виждаш че икономиката не работи а резерва беше похарчен. Не се проведоха никакви структурни реформи и съкращения.Реформите на практика са спрели- наистина прилича на липса на управленски капацитетМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред ЕС големия проблем на БГ е безработицата . По официални данни 13%, а според тях 30%. Според вас колко е
Според теб колко е безробатицата тогава? За да е 13%, би трябвало всички Българи, турци и т.н. да работят от пръвият до последният !!!
Да безрработицата е големият проблем и ще става още по-страшен !!! Криминалната хунта ГРОБ води война с бизнесът - удариха Ганчев, който, оттегляйки се от бизнесът, ще остави хиляди хора безработни - сега погнаха Донев и ако успеят да съсипят и него, същото ще се повтори с още по-голям мащаб... а хилядите фалирали малки семейни фирми? Вместо да насърчават бизнесът, за да се преборят с безработицата мръсните ГРОБ-аджии се борят да го съсипят.... а огромните задължения на държавата към бизнесът? Заедно с тези на общините сумата е около ДВА МИЛИАРДА !!!! Мултиплициран по бизнес-веригите дългът достига колосални стойности. Но да се разплатят ГРОБ-аджиите с бизнесът, за да го извадят от колапс, да овладеят безработицата, да повишат в перспектива данъчните постъпления? Не-е-е-е - къде ти ще дават пари за някакъв бизнес, въпросът е да има повече, за да хрантутят чиновници и ушеви свини и да развъждат мангалите !!! Значи да дават по 6-7 000 000 000 на година за паразитните касти - пари имат, но да си платят дълговете към работещите хора - пари няма !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар