If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече не могат да се прогнозира стабилност на цени на акциите според мен- с Гърция и Испания е в ход сценария за доминото. Аз не се наемам в близката година да сложа долен стоп на СОФИКС. Разбира се няма да е 0 както много от троловете твърдяха, а вероятно и едва ли ще е под 200
Примерът, който дадох бе за което и да е правителство, а за това на ББ - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
За БВП ще приложа цитат на Световната банка /с 0 поста тук/ от днес:
"Световната банка очаква БВП на еврозоната да се свие с 0,3 на сто тази година."
"Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто".
Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото
Че вий скоро и на цената на" хартията" ще искате да купите ,а за да стане това трябва някой да ви продаде на толкова ,колко трябва да е отчаян човек- може би размирици в региона или тотално излизане от БФБ .Аз също точа зъбки ама не съм такъв оптимист като вас де Това че някой се изтърва днес според мен е инцидент и по сериозни обеми няма да има под 22-24 ст.
Да бе, на политика са го обърнали всички. Луда работа.
Аз за кой път казвам - на калпав.....политиците му пречат.
Приличат на нас, това си е.
И никой не предлага решения, само сочене с пръсти.
Напълно съм съгласен че на сегашните им липсва капацитет, само с пъчене и желание не става, ама май и желание вече няма. Уви.
Както и да е - аз съм категорично против някой внушения тука че Съсела и Доганчо били по-малкото зло. Напротив - е те тогава ще видите кон боб яде ли и как Софка ще целува 100.... Като сложи прогресивното облагане за "богатите" пак на 20 и 30-40% по подобие на френския си идол и тогава има да ривете до небесата...ма късно ще е.
Тони - не бързай бе, годинка цяла още . За всичко си има време.
Ма кат имаш на сърце - слагай на 22, не забравяй обаче и на 19-20
Аз ще почакам за 0.20- 0.205- то днес още имаше сделка на 0.21..
Я па и на 22 не съм недоволен.
На 20 ще допълня.
Догодина краят на тимберицовата власт ще се вижда, пак ще е време за сосен дивидент и или ще зема към 20% дивидентна доходност или ще изляза на 36 стинки, та друг да намаже. По избор.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Бойко е виновен за световната криза! Брао на вас... Виновен е единствено, че е некадърен кабинетът му и една мярка не са взели за стимулиране на бизнеса! НАПРОТИВ, прехвърлят тежестта върху него
Че малко ли е туй?
А аз световна криза вече не виждам... има само европейска криза - щото в цяла Европа само бойкоборисовченца управляват... идиотия до над шия.
Кво ще кажете да пишем за футбол ,така и така не се пише по темата ,а знаем всички от какво разбират всички...
По темата е. Ако в државата имаше нормална бизнес среда и нормален пазар, тази акция щеше да се търгува до вчера на цени 42-46 стинки, а днес да падне до 38 стинки най-ного !!! А не Императорът да прави заешки работи на 29 стинки и половина...
Бойко е виновен за световната криза! Брао на вас... Виновен е единствено, че е некадърен кабинетът му и една мярка не са взели за стимулиране на бизнеса! НАПРОТИВ, прехвърлят тежестта върху него
Това правителства доиде с идеята за промяна и обещания за скъсване с практиките за 20г. Половината мандат мина с оправдания за направеното от предишните. За съжаление за пореден път обещанията не се спазиха. Кое се промени- кажи ти- може би си държавен чиновник. Аз от 22 години не съм на държавната софра, но нима не виждаш че икономиката не работи а резерва беше похарчен. Не се проведоха никакви структурни реформи и съкращения.Реформите на практика са спрели- наистина прилича на липса на управленски капацитет
Проблемът е на повярвалите. Аз още от кметуването ме разбрах какво представлява борисов - едно нищожество с душичка на мишка и минало ни дребен криминален престъпник. Как може от мишка с криминално минало да стане държавник? Един случаен минувач да бяха фанали някъде по Раковска, шансовете да се справи щяха да са неизмеримо по-добри !!!
Коментар