IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Благодарско, че ми бутнахте малко бройчичка.... ама по-натам няма да съм толкова щедър.
    Импе, ти ли надигаше мизата с тия 600 бройки на 0.233 ?
    Last edited by pipbel; 15.06.2012, 15:16.

Коментар

Да-да.

Императорът е на 438 години, само Йода - по-дрът.

Императорът научил да чака.

Скоро - катастрофически срив на БФБ - тогава ще се молите Императорът да ви купи Честните игрички на 0.198 кинта.

Императорът ще си помисли.

Благодарско, че ми бутнахте малко бройчичка.... ама по-натам няма да съм толкова щедър.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Щом и Императорът е станал мечка, вероятно е дошъл моментът за по-рискови покупки на БФБ.
        Принудихте Императорът да стане заец, но само временно... по някои позиции отново го играе вук... и по други ще продължава да го играе вук.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Щом и Императорът е станал мечка, вероятно е дошъл моментът за по-рискови покупки на БФБ.
          не мечка, ами истински заювец

Коментар

Скоро - катастрофически срив на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Ще чакат ,ще чакат и после и на 0.24;0.25;0.26....
              Когато алчността надделее над страха тогава ще видим .Всеки търси някаква логика ,ама тя много често убягва на средностатистическия инвеститор-спекулант
              Да-да.

Императорът е на 438 години, само Йода - по-дрът.

Императорът научил да чака.

Скоро - катастрофически срив на БФБ - тогава ще се молите Императорът да ви купи Честните игрички на 0.198 кинта.

Императорът ще си помисли.

Коментар

• Тук играчите черпят опит от външните пазари - срив след последния ден за дивидент. Дали ще има кой да им продаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Хм, като чета тук как всички ще купуват на 20 ст., излиза че аз вчера съм се набутал на 0,216
                  Брех мамка му и борса, колко разбирач се навъди. Старите кучета в малкия си джоб ни слагат вече
                  Млади и алчни хиени, а

Батя, продаде ли хапартамента

Коментар

• Ще чакат ,ще чакат и после и на 0.24;0.25;0.26....
                    Когато алчността надделее над страха тогава ще видим .Всеки търси някаква логика ,ама тя много често убягва на средностатистическия инвеститор-спекулант

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Същото дрънкахте и като бе 50 ст. След това като бе 40 ст. След това като стана 30 ст. И сега като е 20 ст. Колко ли ще е цената догодина?
                      Ти какво пак злорадстваш ...? Средната ми цена е 29 стинки, в момента цената е към 23 ст + 3,5 дивидент = 26.5 стинки. За момента имам моментна загуба от 2,5 стинки или към 8%... Голуем праз, не е депозит това все пак
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хм, като чета тук как всички ще купуват на 20 ст., излиза че аз вчера съм се набутал на 0,216
                        Брех мамка му и борса, колко разбирач се навъди. Старите кучета в малкия си джоб ни слагат вече

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Да бе, на политика са го обърнали всички. Луда работа.
                          Аз за кой път казвам - на калпав.....политиците му пречат.
                          Приличат на нас, това си е.
                          И никой не предлага решения, само сочене с пръсти.
                          Напълно съм съгласен че на сегашните им липсва капацитет, само с пъчене и желание не става, ама май и желание вече няма. Уви.
                          Както и да е - аз съм категорично против някой внушения тука че Съсела и Доганчо били по-малкото зло. Напротив - е те тогава ще видите кон боб яде ли и как Софка ще целува 100.... Като сложи прогресивното облагане за "богатите" пак на 20 и 30-40% по подобие на френския си идол и тогава има да ривете до небесата...ма късно ще е.

Тони - не бързай бе, годинка цяла още . За всичко си има време.
                          Ма кат имаш на сърце - слагай на 22, не забравяй обаче и на 19-20
                          Де да знам Пиб - за мен и 22 стинки си е супер евтино за тук - викаш да почакам?
                          Не е ли странно че падат с 2хдивидента???
                          Ми аз да си чакам ЛАНД ако падне на 50-60 по добре там да си хапна

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
                            Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото
                            защо ни занимаваш с Борисов.
                            Алтернатива винаги има. Особенно когато има възможност за съпоставка. Костов ,Царя ,Станишев......ами всеки от тях е по добър от Борисов като управленец и резултати от управлението .

Най некадърното правителство за последните 20 г и воюва за приза с Виденов..
                            Но за Виденов не можеше да се каже че е мутра и че е лично облагодетелстван ....
                            А за това че за теб е добро сигурно си има причини и то финансови но те са лични....А когато се плаща тока ,водата ,парното ,бензина ,цигарите нали занеш каво си мислят хората за Борисов....
                            А не не знаеш ти си мислиш той Костов е виновен......

Коментар

• Не ме интересува кои са ББ и Сие- народа ни става все по- беден и беден. Ти пишеш пак за политика

Коментар

• Вече не могат да се прогнозира стабилност на цени на акциите според мен- с Гърция и Испания е в ход сценария за доминото. Аз не се наемам в близката година да сложа долен стоп на СОФИКС. Разбира се няма да е 0 както много от троловете твърдяха, а вероятно и едва ли ще е под 200

Коментар

Working...
                                X