Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа-да.
Императорът е на 438 години, само Йода - по-дрът.
Императорът научил да чака.
Скоро - катастрофически срив на БФБ - тогава ще се молите Императорът да ви купи Честните игрички на 0.198 кинта.
Императорът ще си помисли.
Благодарско, че ми бутнахте малко бройчичка.... ама по-натам няма да съм толкова щедър.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЩом и Императорът е станал мечка, вероятно е дошъл моментът за по-рискови покупки на БФБ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЩом и Императорът е станал мечка, вероятно е дошъл моментът за по-рискови покупки на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкоро - катастрофически срив на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеЩе чакат ,ще чакат и после и на 0.24;0.25;0.26....
Когато алчността надделее над страха тогава ще видим .Всеки търси някаква логика ,ама тя много често убягва на средностатистическия инвеститор-спекулант
Императорът е на 438 години, само Йода - по-дрът.
Императорът научил да чака.
Скоро - катастрофически срив на БФБ - тогава ще се молите Императорът да ви купи Честните игрички на 0.198 кинта.
Императорът ще си помисли.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, като чета тук как всички ще купуват на 20 ст., излиза че аз вчера съм се набутал на 0,216
Брех мамка му и борса, колко разбирач се навъди. Старите кучета в малкия си джоб ни слагат вече
Батя, продаде ли хапартамента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъщото дрънкахте и като бе 50 ст. След това като бе 40 ст. След това като стана 30 ст. И сега като е 20 ст. Колко ли ще е цената догодина?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа бе, на политика са го обърнали всички. Луда работа.
Аз за кой път казвам - на калпав.....политиците му пречат.
Приличат на нас, това си е.
И никой не предлага решения, само сочене с пръсти.
Напълно съм съгласен че на сегашните им липсва капацитет, само с пъчене и желание не става, ама май и желание вече няма. Уви.
Както и да е - аз съм категорично против някой внушения тука че Съсела и Доганчо били по-малкото зло. Напротив - е те тогава ще видите кон боб яде ли и как Софка ще целува 100.... Като сложи прогресивното облагане за "богатите" пак на 20 и 30-40% по подобие на френския си идол и тогава има да ривете до небесата...ма късно ще е.
Тони - не бързай бе, годинка цяла още . За всичко си има време.
Ма кат имаш на сърце - слагай на 22, не забравяй обаче и на 19-20
Не е ли странно че падат с 2хдивидента???
Ми аз да си чакам ЛАНД ако падне на 50-60 по добре там да си хапна
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение- НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото
Алтернатива винаги има. Особенно когато има възможност за съпоставка. Костов ,Царя ,Станишев......ами всеки от тях е по добър от Борисов като управленец и резултати от управлението .
Най некадърното правителство за последните 20 г и воюва за приза с Виденов..
Но за Виденов не можеше да се каже че е мутра и че е лично облагодетелстван ....
А за това че за теб е добро сигурно си има причини и то финансови но те са лични....А когато се плаща тока ,водата ,парното ,бензина ,цигарите нали занеш каво си мислят хората за Борисов....
А не не знаеш ти си мислиш той Костов е виновен......
Коментар
Коментар