IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Кой ли тоз умник с 116 бона заявка на 0.236

Най вероятно тарикат продавач решил да надига мизите отляво...
    Правят сечено на Императора

Коментар

Кой ли тоз умник с 116 бона заявка на 0.236

съмнява ме да е тарикат продавач едната от офертите е моя, и е реално търсене

без препоръки имам акции

Коментар

• Кой ли тоз умник с 116 бона заявка на 0.236

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ха-ха - ама аз няма да ти ги.
          A.. няма. Само малко, знаем те какъв спекулантин си се извъдил в последно време, не се скътавай !!!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Е щом ще си на 21, значи може да те причакам на 15 стинки, като раздадат следващия дивидент
            Ха-ха - ама аз няма да ти ги.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

В моментът няма какво да ме надцакват - оферта туканка нямам. Батя право каза за тъмната страна - и все още смятам, че аленият мой меч е насочен към анусът на Софиксът.

Зех си на 23, като слязат нивата туканка около 21-22 стинки (може и по-долу) пак ще си зема.
              Е щом ще си на 21, значи може да те причакам на 15 стинки, като раздадат следващия дивидент
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В моментът няма какво да ме надцакват - оферта туканка нямам. Батя право каза за тъмната страна - и все още смятам, че аленият мой меч е насочен към анусът на Софиксът.

Зех си на 23, като слязат нивата туканка около 21-22 стинки (може и по-долу) пак ще си зема.

Коментар

• Импе, дори и Батя може да ти каже, че колкото повече зор даваш във форума, толкова повече те надцакват с офертите
                  http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Сичкото гяволи, ама български.

Ако сичкото купувачи не дигаха цената над 21.8 стинки, продавачите щяха да се панират и да снесат `артиите.
                    Сега разбираш ли че не е много лесно да си от към тъмната страна!?

Коментар

• Сичкото гяволи, ама български.

Ако сичкото купувачи не дигаха цената над 21.8 стинки, продавачите щяха да се панират и да снесат `артиите.

Коментар

• Явно не само ти си Гявол ,та подпират цената...

Коментар

• К`ви са тия цени туканка бе - след дивидентът и при това мутрозапушване в имотаджийството ???? Я-а-а-а... обратно на 21 стинки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Импов, теб кой където те хване все ти го бута... И ти все си благодарен...
                            Драги Форексов,

тези, дето ми бутат бройчичка на тези цени, ми подсигуряват минимум 20% доходност в рамките на една година само от дивидент.

Колко процента годишна лихвичка ти дават бамчичките, които ти толкова обичаш?

Коментар

Импе, ти ли надигаше мизата с тия 600 бройки на 0.233 ?
                              Да - мъничко понакупих - далаверката да става.

По-натам - чакане на сривченце и пълнене на 19.8 стинки.

Коментар

Благодарско, че ми бутнахте малко бройчичка....
                                Импов, теб кой където те хване все ти го бута... И ти все си благодарен...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X