Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКой ли тоз умник с 116 бона заявка на 0.236
Най вероятно тарикат продавач решил да надига мизите отляво...
без препоръки имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - ама аз няма да ти ги.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ щом ще си на 21, значи може да те причакам на 15 стинки, като раздадат следващия дивидентМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ моментът няма какво да ме надцакват - оферта туканка нямам. Батя право каза за тъмната страна - и все още смятам, че аленият мой меч е насочен към анусът на Софиксът.
Зех си на 23, като слязат нивата туканка около 21-22 стинки (може и по-долу) пак ще си зема.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
В моментът няма какво да ме надцакват - оферта туканка нямам. Батя право каза за тъмната страна - и все още смятам, че аленият мой меч е насочен към анусът на Софиксът.
Зех си на 23, като слязат нивата туканка около 21-22 стинки (може и по-долу) пак ще си зема.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСичкото гяволи, ама български.
Ако сичкото купувачи не дигаха цената над 21.8 стинки, продавачите щяха да се панират и да снесат `артиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИмпов, теб кой където те хване все ти го бута... И ти все си благодарен...
тези, дето ми бутат бройчичка на тези цени, ми подсигуряват минимум 20% доходност в рамките на една година само от дивидент.
Колко процента годишна лихвичка ти дават бамчичките, които ти толкова обичаш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, ти ли надигаше мизата с тия 600 бройки на 0.233 ?
По-натам - чакане на сривченце и пълнене на 19.8 стинки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодарско, че ми бутнахте малко бройчичка....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар