If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека да видим как ще тръгне утре търговията,но в сравнение с очаквания голям
спад по някой позиции тук ще е сравнително спокойно.Даже може и ръст
да отчетем.
И аз така ги виждам нещата. Все пак 2012, 2013 са дали приличен дивидент!
И какво виждаш толкова, в енемона Нито са дали повече, а и ще дадат ли повече изобщо ? Да не би да не се изгавриха с хакционерите, а хартиите им са доста над номинал.
Тука май някой скоро е купил, че все пише в темата и се мъчи да накара и другите да се набутат. За мен положението е много просто 1,5% дивидентна доходност при положение че е АДСИЦ => НЕ
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидент
Аз също казвам, че сега дружеството няма потенциал да дава стабилни дивиденти. Много е просто - просто в последите години не строи (ли поне на мен така ми се струва) а само продава и е съвсем естествено разултатите да падат, понеже и наличния инвентар пада.
НО, какво става като пак почне да строи - виж новината по горе (мисля БГ беше в топ 20 на британциите като дестинация за втори имот). Инвестирани са 200 милиона, според сайта им проектите им са за 400 милиона. Аз лично чакам да почнат следващия си голям проект.. Ще им се наложи и да наберат капитал според мен. Много хора тогава ще научат какво значи номинал на една акция, и какво значи емисионна стойност.
Тука май някой скоро е купил, че все пише в темата и се мъчи да накара и другите да се набутат. За мен положението е много просто 1,5% дивидентна доходност при положение че е АДСИЦ => НЕ
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидент
И аз така ги виждам нещата. Все пак 2012, 2013 са дали приличен дивидент!
Коментар