IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички позиции се готвят за ерекция,а тук какво корекция ли ще правим?

Коментар

• Виж внимателно! Стотинката цепят!

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ отчита 218 хил. лв. печалба за разпределяне, или 0,0039 лв. на акция (0,39 стотинки), показва неодитираният отчет на дружеството, публикуван чрез Бюлетин Investor.b
      Last edited by maximilian; 05.03.2014, 00:39.
      Не е препоръка!

Коментар

• то че тук ще се избухва е ясно-големия и съществен въпрос е-КОГА ще се случи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Това ми хареса при него ,че отказа да продаде хотела си на ниска цена.След
          6 месеца може и двойна цена да му вземе.
          Именно!
          Но какво да правиш, като БФБ е толкова късогледа - гледат само какво дивидентче може да се вземе след 6 месеца. Малко са хората с визия и дългосрочно инвестиране.

Коментар

• Това ми хареса при него ,че отказа да продаде хотела си на ниска цена.След
            6 месеца може и двойна цена да му вземе.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
              Това с модата и офисите, нещо не го разбрах.
              Критериите при офис имотите се менят на всеки 10 г., както и локациите. Имаше модерна локация Бизнес Центъра в Младост 4, кой знае след 10 г къде ще друга такава модерна.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Че те Брефа дадоха 0,21 лв дивидент за тия които сме отдавна на тоз влак и се котираше около 0,66 -,0,7лв ако се не лъжа
                Да дадоха но от ПРОДАЖБА на най-ценния си актив може би. Дивидента от наем е просто мизерия. Затова казвам, че целта трябва да е строителство и продажби, а не бичене на мизерни наеми. Не е препоръка!

Коментар

• Това с модата и офисите, нещо не го разбрах.

Коментар

• Че те Брефа дадоха 0,21 лв дивидент за тия които сме отдавна на тоз влак и се котираше около 0,66 -,0,7лв ако се не лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Имам и от двете, но тук нито има наеми и депозити като БРЕФ, нито дивидента е същия...С това прехвалване може и повече да му навредите..

Наемите - кое е по-изгодно последните поне 7 г. в БГ - да наемеш или да купиш. Много по изгодно е да наемеш, понеже наемите, рентите на имотите са нищожни спрямо базовата или покупната цена на актива - от това НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ, и примери са както АТЕРА, така и БРЕФ и всички останали (това от което се печели е от покупката, строителството и после продажба). Мисля всеки помни какви бяха дивидентите на АТЕРА преди да почне да продава, а дивидента на БРЕФ от наеми е просто мизерен.

Депозитите на БРЕФ - ами от депозит не може да се спечели, не може и да се загуби, но ФПП има имоти, от които може да спечели, ако видиме ръст на пазара на имоти. Балансовото число на ФПП е по-голямо, така че ако има възстановяване на пазара на ваканционни имоти ФПП е определено по-добре че няма спящи пари на депозит.

Разликата между БРЕФ и ФПП е 32 стотинки в цената на акцията. Поредната смешка на БФБ. БРЕФ със своите наеми ще му трябват не знам - 15 или колко години, за да изкара 32 стотинки.

Истината е в строителството, и пак строителство на качествени ваканционни имоти (там модата не се мени толкова лесно както при офисите), нещо което ФПП са доказали, че могат и съм сигурен, че с експертизата която имат в тази област ще започнат пак да строят в точния момент.

Но, това са се изтъкват доход от наеми или че имало БРЕФ депозит е смешно.

Не препоръка!

Коментар

• Зависи на каква цена ще прекара руснаците да му купят хотела и апартаментите
                        за 2014 г. дивидента може и 20ст да стане.

Коментар

• 0,4 ст.

Коментар

• Ърм.

Туканка печалбичката на акция 4 стинки ли е - или е 0.4 стинки, че в статията се твърдят и двете неща едновременно?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имам и от двете, но тук нито има наеми и депозити като БРЕФ, нито дивидента е същия...С това прехвалване може и повече да му навредите..

Коментар

• Фундаментът му е като на BREF,се търгува двоино по-ефтино.

Коментар

Working...
                                X