Прав си. но ако беше толкова просто сега нямаше да е такава ситуацията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеИ аз така ги виждам нещата. Все пак 2012, 2013 са дали приличен дивидент!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеТука май някой скоро е купил, че все пише в темата и се мъчи да накара и другите да се набутат. За мен положението е много просто 1,5% дивидентна доходност при положение че е АДСИЦ => НЕ
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидент
Колега,
http://www.investor.bg/po-sveta/453/...e-niva,167952/
Аз също казвам, че сега дружеството няма потенциал да дава стабилни дивиденти. Много е просто - просто в последите години не строи (ли поне на мен така ми се струва) а само продава и е съвсем естествено разултатите да падат, понеже и наличния инвентар пада.
НО, какво става като пак почне да строи - виж новината по горе (мисля БГ беше в топ 20 на британциите като дестинация за втори имот). Инвестирани са 200 милиона, според сайта им проектите им са за 400 милиона. Аз лично чакам да почнат следващия си голям проект.. Ще им се наложи и да наберат капитал според мен. Много хора тогава ще научат какво значи номинал на една акция, и какво значи емисионна стойност.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеТука май някой скоро е купил, че все пише в темата и се мъчи да накара и другите да се набутат. За мен положението е много просто 1,5% дивидентна доходност при положение че е АДСИЦ => НЕ
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидент
Коментар
-
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидентНе е препоръка!
Коментар
-
Тука май някой скоро е купил, че все пише в темата и се мъчи да накара и другите да се набутат. За мен положението е много просто 1,5% дивидентна доходност при положение че е АДСИЦ => НЕ
Отделно, че не виждам кои знае какви перспективи пред дружеството, отделно че ни излъгаха веднъж тук че уж щяло да има по-висок дивидентLast edited by sa60o0; 01.03.2014, 19:22.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеКолко ти е средната тук?
Чета ЦСКА емитира акции с номинал лев, и емисионна ТРИ лева.
На много хора тепърва им предстои да разберат на БФБ и въобще какво означава номинал на акция!Last edited by MoreBangForTheBuck; 28.02.2014, 23:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеДа идват шведките Или по-добре да идват ЦСКАрите Колко ли кобуса ще отворят 100-1000. С 500 лв. средно да ги заредят за какво говорим
Сериозните инвеститори се циганят на тази акция, но си мисля, че дойдат ли прасетата тук всичко ще бъде изкълвано за нула време.
Искрено съжалявам, че тази акция стои така недооценена на целия фон на БФБ (вземете за пример едно Спиди със 100 милиона маркер кап, тук няма и 14 - докато при Спиди тези 100 ще им трябват не знам колко години да ги изкарат като печалба, тук всичко е отдавна изкарано и обезпечено в първокласни имоти - многократно награждавани! - за какво говорим )
Не е препоръка!
Коментар
Коментар