4ст от 0,21ст.Процентите сам ги изчисли.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеДай дефиниция за "розав бизнес"
В БГ няма розови бизнеси, всичко е трудно и там където ви показват "розави резултати" ви лъжат, с някаква цел.
Всичко е относително и така и трябва да се оценява на пазарите. Сторителсвто на ваканционни имоти погледнато дългосрочно е един от малкото бизнеси, в които БГ има конкурентни предимства. ФПП доказаха, мисля не може да се спори, че са най-добрите в БГ в тоя сегмент - дори Правителството ги награди сега през Февруари като Инвеститор на 2013. Отлично си изменажираха големите задължения, които имаха, преживяха мога да кажа и кризата, понеже си мисля че вече е минало кризата на имотния пазар (НО не във всички сегменти, ще имата такива, които може и да не излязат никога от криза)
И понеже всичко е относително колега, да те питам, на Елхим Искара по ли е розав бизнеса, че на БФБ е оценен на 28 Милиона Лева, а цялато ФПП, с толкова много имоти в портфейла си, и бъдещи проекти за едни мизерни 14 Милиона? Како му е розавото на Елхима, че е 2 пъти по скъп? Само един прост пример, мога да дам много други.
Накрая, то се е видяло, ще взема един потребителски и ще овършея всичко до 0.30. Да няма после сърдити
Не е препоръка!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/bylgariia/451...n-imot,168233/
За това говорим. Британците са умни хора, които си ценят парите и знаят къде да инвестират!
България се е придвижила с 5 места напред в класацията на онлайн портала TheMoveChannel.com, която отразява предпочитанията на британците към чужди дестинации за покупка на ваканционни имоти.
Страната ни заема 10-та позиция в подреждането за февруари, като е събрала 1,6 на сто от запитванията за имоти, зададени през портала. През януари страната ни заемаше 15-то място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мисля, че този бизнес - толкова розав - не че ръководството на Честната игричка не полага старания и усилия.....
В БГ няма розови бизнеси, всичко е трудно и там където ви показват "розави резултати" ви лъжат, с някаква цел.
Всичко е относително и така и трябва да се оценява на пазарите. Сторителсвто на ваканционни имоти погледнато дългосрочно е един от малкото бизнеси, в които БГ има конкурентни предимства. ФПП доказаха, мисля не може да се спори, че са най-добрите в БГ в тоя сегмент - дори Правителството ги награди сега през Февруари като Инвеститор на 2013. Отлично си изменажираха големите задължения, които имаха, преживяха мога да кажа и кризата, понеже си мисля че вече е минало кризата на имотния пазар (НО не във всички сегменти, ще имата такива, които може и да не излязат никога от криза)
И понеже всичко е относително колега, да те питам, на Елхим Искара по ли е розав бизнеса, че на БФБ е оценен на 28 Милиона Лева, а цялато ФПП, с толкова много имоти в портфейла си, и бъдещи проекти за едни мизерни 14 Милиона? Како му е розавото на Елхима, че е 2 пъти по скъп? Само един прост пример, мога да дам много други.
Накрая, то се е видяло, ще взема един потребителски и ще овършея всичко до 0.30. Да няма после сърдити
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениесамо да не стане: "колко много мъка има по този свят"
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеБФБ расте всеки изминал ден, от което тук тази позиция изглежда все по-евтина и избухаването е по-близо с всеки изминал ден. Нищо чудно това да е следващата "бяла лястовица" на БФБ. Не е препоръка!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Колега и без това избора тук на тези цени е само в една посока.
Не се притеснявай.
Но както виждаме по други позиции днес, когато влакът тръгне така или иначе става голяма навалица и ВИНАГИ има много, много ама много закъснели пътници.
Тогава ще е интетересно, и който ме е чел, ще си спомня с умиление тези миниатюрни ценички.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеБФБ расте всеки изминал ден, от което тук тази позиция изглежда все по-евтина и избухаването е по-близо с всеки изминал ден. Нищо чудно това да е следващата "бяла лястовица" на БФБ. Не е препоръка!rasovski
Коментар
-
http://www.investor.bg/analizi/85/a/...uristi,168034/
Сега е моментът България да привлича по-интензивно инвестиции от типа „втори дом“, смятат експерти
Каква добра статия само. Нещо, което и аз без да съм експерт се опитвам да ви кажа. Едно, че дружеството е образцово, но и сектора в който операра е много перспективен, и най-важното БГ има конкуренти предимства в тоя сектор (хем в ЕС, хем евтино, хем ниски данъци, хем любимо за Руснаци и т.н.)
Абе, тея акции на 0.25 ли са последния останал рубеж
Не е препоръка!Last edited by MoreBangForTheBuck; 05.03.2014, 13:47.
Коментар
Коментар