IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам дали забелязвате изтрелването при БРЕФ. Исторически цените им винаги са биле или равни, или дори ФПП е бил с по-голяма, с предимство за БРЕФ в последно време, но такава голяма ножица не е имало никога. Аз очаквам БРЕФа да гони номинал, а тук от кумова срама поне 0.50, не че и 1/2 към две е адекватна разлика, но сегашните 1/2.5 са си пазарен дефект откъдето и да го погледнем.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
      аз лично ше чакам - като направи годишен максимум - към 30 ст - тогава ще влизам..
      +1

Коментар

• Един продова друг купува какво значи някакъв си миноритар,но ако г-н Моравенов
        реши да отпусне юздите тук на тез които философсват тук свят ще им се завие
        от високото.Така ,че да видим кога ще му доде музата.

Коментар

• аз лично ше чакам - като направи годишен максимум - към 30 ст - тогава ще влизам..
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
            Значи колеги викате да сме чакали
            Вие, ако искате си чакайте. изборът е ваш.
            според мен не трябва да се бърза особено в конкретния случай

Коментар

• Значи колеги викате да сме чакали
              Вие, ако искате си чакайте. изборът е ваш.

Коментар

• Пичага , стига се надъхва с тая хартия. Аз също бях решил да добавям тук, но прочетох подробно отчетите за три години назад- е няма развитие тука.
                Засега е добре да се изчака. За 2014 първите 6 месеца едва ли ще има по-добро развитие в компанията. Девидента за 2013 е никакъв, същия ще е и за 2014г.
                Ако качи с 10 тина процента , ще е заради общия тренд и при първите карекции пак на 22 - 24 стотинки.
                Продължавам да е следя но без кой знае какъв оптимизъм.

Не е препоръка![/QUOTE]
                +1
                Не е препоръка!

Коментар

• [QUOTE=MoreBangForTheBuck;1059594946]Таймингът винаги е важен за всяка инвестиция, но тук по-важното е подценеността, и потенциала за ръст според мен.

Пичага , стига се надъхва с тая хартия. Аз също бях решил да добавям тук, но прочетох подробно отчетите за три години назад- е няма развитие тука.
                  Засега е добре да се изчака. За 2014 първите 6 месеца едва ли ще има по-добро развитие в компанията. Девидента за 2013 е никакъв, същия ще е и за 2014г.
                  Ако качи с 10 тина процента , ще е заради общия тренд и при първите карекции пак на 22 - 24 стотинки.
                  Продължавам да е следя но без кой знае какъв оптимизъм.

Не е препоръка!

Коментар

• Таймингът винаги е важен за всяка инвестиция, но тук по-важното е подценеността, и потенциала за ръст според мен.

Колеги, според вас да чакам ли до догодина за да си купя още на 0.25 че не останаха вече компании на БФБ с такава смешна меркет кап.

Не е препоръка!

Коментар

• ако не сега пък другата година....който бърза-греши май беше казано някъде...[/QUOTE]

Ами растем...сега! Другата година е далече...за мен, но всеки с хоризонта и стратегията си!
                      Last edited by maximilian; 09.03.2014, 01:05.
                      Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
                        Не купих... и благодаря на колегите, които коментираха дивидента...
                        ако не сега пък другата година....който бърза-греши май беше казано някъде...

Коментар

• Не купих... и благодаря на колегите, които коментираха дивидента...
                          Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            4 ст тук се равняват на 8ст при БРЕФ,защото там цената е двойно по-висока.
                            Сам можеш да си ги сметнеш.
                            Колега, извинявай... и аз допуснах същата грешка и се наредих да купувам...Дивидентът не е 4 ст.,а 10 пъти по- малко- под половин стотинка бруто...0.4ст. и лично аз прецених, че не си стува усилието!
                            Не е препоръка!

Коментар

• много надъхване тук...чак леко се изпотих..ама много леко...

Коментар

• Още малко и графиката ще нарисува много красив бичи флаг!

Коментар

Working...
                                X