IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
    Не лоша е тук акцията.
    Нямам, но наблюдавам.
    Дано само кризата в Украйна не се отрази негативно тук..
    Успехи , иначе!
    В смисъл - имотите в Украйна да станат по-привлекателни от тези в БГ? Едва ли!
    По-скоро некои украинци ще си потърсят по-спокойно място. Това, което важи за туризма, не мисля, че важи еднакво и за НИ..
    Не е препоръка!!!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Не лоша е тук акцията.
      Нямам, но наблюдавам.
      Дано само кризата в Украйна не се отрази негативно тук..
      Успехи , иначе!

Коментар

• Преди повече от година излязох от тук... Тогава нямаше никакви изгледи за растеж, гледам познал съм... Сега може и да вляза пак по някое време
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Абе и аз имам няколко хилядарс.ки тук но за сега не виждам особени поводи за свръх оптимизъм....дано тръгне щото ми е една от малкото недобри позиции към момента.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако някой се интересува кога тук ще се достигне равновесна цена - гледайте за пакети. Докато се търгува на трохи - значи сме много, много евтини още. Като почнат да се менкат пакетчета - значи вече имаме нещо като временна равновесна цена. Като почнат да строят нов голям проект - вече чак тогава виждам достигането на някаква по-реална цена.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              а казваха че вече нямало всяко магаре да лети в торнадото
              Магаретата тръгнаха първи, качествените хартии хората почват да купуват като разкешат горещите пари от магератата.

Коментар

• а казваха че вече нямало всяко магаре да лети в торнадото

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Сериозен излезна, това се казва willing buyer
                  Аз предупредих!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Ебати сравнението! Отепа ме с правата лопата .!
                    И двете са хартии. Едните издадени от държавата с неясно бъдеще и приложение, другото от ФПП зад който стоят едни от най-стабилните в БГ фирми - ФПИ, Доверие и други. И двете са с номинал един лев, като КИ са си номинал от 1 лев откъдето и да го гледаш, докато ФПП и тука бие КИ с това, че има счетоводна над лев.

ФПП е една най-добрите хартии на БФБ във всяко едно отношение - нищо че последните години акциита не се котира добре. Многото награди за ФПП са нещо, което не лъже.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Човека толкова време пише по тази тема само, време е да изкара някой лев

Браво на ФП и тука катерим доволно Имам акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                        KZ, GKZ по 56-57 стотинки, които никога нито ще дадат дивидент, нито са давали, тук по 25 ст. Още една съпоставка за това колко е подценено. Не е препоръка!

Коментар

Накрая, то се е видяло, ще взема един потребителски и ще овършея всичко до 0.30. Да няма после сърдити

Не е препоръка!
                          Сериозен излезна, това се казва willing buyer

Коментар

Още една съпоставка за това колко е подценено.
                            Ами купувай тогава! Препоръка е!

Коментар

• KZ, GKZ по 56-57 стотинки, които никога нито ще дадат дивидент, нито са давали, тук по 25 ст. Още една съпоставка за това колко е подценено. Не е препоръка!

Коментар

Не знам дали забелязвате изтрелването при БРЕФ. Исторически цените им винаги са биле или равни, или дори ФПП е бил с по-голяма, с предимство за БРЕФ в последно време, но такава голяма ножица не е имало никога. Аз очаквам БРЕФа да гони номинал, а тук от кумова срама поне 0.50, не че и 1/2 към две е адекватна разлика, но сегашните 1/2.5 са си пазарен дефект откъдето и да го погледнем.

Не е препоръка!
                                има много истина в това,което казваш,но да видим

Коментар

Working...
                                X