IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb,168557/

Днес определено интересът беше концентриран при книжата на Еврохолд (+4,4%), Евроинс (+13%), Трейс Груп (+2,1%) и ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (+7%) При някой от тях говорим за чисто спекулативни покупки, докато при други бих заложил, че става дума за институционален интерес", заяви за Investor.bg Владимир Малчев*, инвестиционен консултант и управител на ИП Бул Тренд Брокеридж.

Един от добрите "коментатори" на БФБ, не знам как е с анализите, но с коментарите е добър, чета го от години,

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Ей голямо писане му хвърли
      За големи магарета - голямо писане.
      Трябва да им се обяснява, народът прост

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        явно имаш доста акции тук-протърка клавиатурата по тази тема...но пък в това което казваш има доста истина-просто таиминга е друг по тази позиция според мен...
        Еее, точно така
        Аз ви казах за тайминга. Да научите нещо и от мен. Много е важен, но не и толкова, когато се купува супер евтино.

Тайминга, не го знам - не знам кога ще се изтреля с едни 50% за месец примерно. Не съм инсайдър щото не си плащам за вътрешна инфо. Предпочитам да си давам парите за евтини акции, вместо за вътрешна инфо.

Моята преценка, е че когато започнат следващия си голям проект - наистина не знам кога ще е, тук ще е около номинал. Сега ценаа е .27.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
          Както ви казах преди седмица - ФПП рисува много красив бичи флаг. Абсолютно вярно.

Сега ви светна къде къде е ключа за бараката и защо тук 98% бъркат в оценките за това дружетво. Бъркат понеже не са нясно с естеството на бизнеса на ФПП. Това не е поточна линия. Сегашните финансови резултати са просто естетесвено отражение на това, че дружестовто доприклюват настоящи проекти, които са в крайна фаза, а се БАВИ СЪС ЗАПОЧВАНЕТО НА СЛЕДВАЩИ ПРОЕКТИ може би поради изчакване за по-сигурно. Не имссе рискува, и може би са прави, че изчакват - ФПИ и ФПП не са фирми еднодневки, планират и действат стратегически.

Но къде е ключът - какво става като почнат следващата "Санта Марина", следащият голям проект - която е нарицателно и пример за това какво може да направи едно публично дружесво наградено с Инвеститор на годината (другият ключов момент в оценката на тази акция).

Все по-красиво ще става! Съжалявам всеки за който 0.25 беше скъпо и не купаваше

Не е препоръка
          явно имаш доста акции тук-протърка клавиатурата по тази тема...но пък в това което казваш има доста истина-просто таиминга е друг по тази позиция според мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
            Както ви казах преди седмица - ФПП рисува много красив бичи флаг. Абсолютно вярно.

Сега ви светна къде къде е ключа за бараката и защо тук 98% бъркат в оценките за това дружетво. Бъркат понеже не са нясно с естеството на бизнеса на ФПП. Това не е поточна линия. Сегашните финансови резултати са просто естетесвено отражение на това, че дружестовто доприклюват настоящи проекти, които са в крайна фаза, а се БАВИ СЪС ЗАПОЧВАНЕТО НА СЛЕДВАЩИ ПРОЕКТИ може би поради изчакване за по-сигурно. Не имссе рискува, и може би са прави, че изчакват - ФПИ и ФПП не са фирми еднодневки, планират и действат стратегически.

Но къде е ключът - какво става като почнат следващата "Санта Марина", следащият голям проект - която е нарицателно и пример за това какво може да направи едно публично дружесво наградено с Инвеститор на годината (другият ключов момент в оценката на тази акция).

Не е препоръка

Ей голямо писане му хвърли

Коментар

• Както ви казах преди седмица - ФПП рисува много красив бичи флаг. Абсолютно вярно.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Tи ли си този,който от няколко дни кълве
                Свали я утре, повечко, за да знаем, че си ти, колко хора ще те обикнат тук, от пръв поглед
                кажи,колко искаш да я сваля,за да видиш ,че не той купува ,а аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ебати сравнението! Отепа ме с правата лопата .!
                  след такива удари цял ден ми е тересене и ходя леко замаян..съвсем леко...

Коментар

• Първоначално изпратено от jayt Разгледай мнение
                    Аз купувам. И накрая малко свалих цената
                    Не е препоръка, разбира се.
                    Tи ли си този,който от няколко дни кълве
                    Свали я утре, повечко, за да знаем, че си ти, колко хора ще те обикнат тук, от пръв поглед
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Аз купувам. И накрая малко свалих цената
                      Не е препоръка, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Не мислите ли, че когато Русия си прибере Крим - руснаците ще си строят ваканционни домове там?

Иначе Честната игричка ме радва напоследък.
                        Може, но ще е Украинско качество (вж. снимки) на Руски цени:
                        Цените в Крим се покачват

А, много руснаци купуват тук, именно защото е извън Русия!

Тук май някой купува , а накрая сваля леко цената, не се сетихме
                        Не е препоръка!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Да вземат опита на тимаджиите.Купиха едно летище зад Урал/Екатирининбург/

Цяло лято авиокомпаниите им летят и носят руснаци в техните курорти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Не мислите ли, че когато Русия си прибере Крим - руснаците ще си строят ваканционни домове там?
                            А питейна вода ще внасят от Украйна ли импе, или ще си я носят с кораби !?

Коментар

• Не мислите ли, че когато Русия си прибере Крим - руснаците ще си строят ваканционни домове там?

Иначе Честната игричка ме радва напоследък.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тя че не е лоша не е и трябва ясно да го покаже.Когато затвори на 0.50ст
                                ще можем да кажем,че е догонила пазара като цяло.

Коментар

Working...
                                X