Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе така е ...ама 2012 си заминава....имах в предвид в по-дългосрочен период....
...Ама не ми се пише вече,че стана късно.Друг път
Та ние да щипнен по 5 ст. дивидент и да имаме зад гърба на акцията по 1,20 нетна стойност, пък все ще му намерим колая по-натам. Мажо е най-заинтересован вложения капитал да носи доходност. Все пак държи над 80% от акциите. Не е като при други АДСИЦ, дето управляващите държат има няма 20-тина % и интереса им е предимно да си лапат такса управление, а печалба ...ако даде бог
По принцип имам интерес да плашиш гаргите - колкото по-ниско падне, толкоз повечко ще си купя със същите париДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе така е ...ама 2012 си заминава....имах в предвид в по-дългосрочен период....
...Ама не ми се пише вече,че стана късно.Друг пътРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЕ, те на база сключени договори предвидиха около 5 ст. дивидент за 2012!
...Ама не ми се пише вече,че стана късно.Друг път
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа ама с този темп на преоценки и продаване на все по-ниски цени....не виждам как ще излязат на печалба за да има дивидент.....да не говорим за самият спад на самите продажби....Единствено засега ги спасяват старите дооговори по които им влизат пари....Така мисля....може и да греша...Но до колкото знам за тази година са построили самоо 4 сгради.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПешоКенин Разгледай мнениеБобане, преоценките на АДСИЦ не се отразяват върху раздаваният по закон > 90% от печалбата дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНакратко.....За първите 6мес на тази година са отписали 8млн от апартаментите при нито стотинка отписване на инвестиционни имоти......при приходи от наеми и експлотационна дейност на инв.имоти за 1.2млн лева........ИМАТ ПЕЧАЛБА ОТ 1.8МЛН лева........Нормално е цената на апартаментите да се намаля постоянно.,,конюнктурата го налага......Инв.имоти не са барнати обаче.....ако при тяхната стойност по отчет 44млн се актуализират и се отпише само 5% ....и излизат на загуба....Дивидент йок....
Другото ,което писах е само потвърждение за пазара на ваканционни имоти.....и за ликвидация(евентуална) на активите
Н е е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа
Бобане, преоценките на АДСИЦ не се отразяват върху раздаваният по закон > 90% от печалбата дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТрябва продажби, за да има резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТе писанията докато дойдат от БургасДалеко е ....Пиши пак
Другото ,което писах е само потвърждение за пазара на ваканционни имоти.....и за ликвидация(евентуална) на активите
Н е е препоръка за покупко-продажба нна ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИнвестора пак бъгясва....Първо не излезе....после се пробвах да го редактирам....и се изтри......
Абе поне щом ти си го прочел....какъв извод си направи де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе знам защо ми се изгубиха писанията....Май само на цитат ще се появят,както и да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВярно, тамън го прочетох и изчезна.
Абе поне щом ти си го прочел....какъв извод си направи де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе знам защо ми се изгубиха писанията....Май само на цитат ще се появят,както и да е
Коментар
Коментар