При тези цени акцията е атрактивна, дори и 3ст. да е дивидента. А в случея ще е повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеАми той човекОт отдавна си каза - Поне 50% по-висок дивидент през 2013-та. И продължаващо намаляване на задълженията.
Но това че някой решават да си харизват акциите на 1/5 от балансовата им стойност си е тяхно право...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Но това че някой решават да си харизват акциите на 1/5 от балансовата им стойност си е тяхно право...Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениег-н Моравеноооооов, какво стана тука бе?
май само вие и Енемоната не превеждате дивидента, а?
Лошо Седларов - айде искаме да харчим - за коледни подаръци ли ще ги пуснете чак?
Освен горепосочените и приливигированите на ХИМ също не са снесли дивидента....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениег-н Моравеноооооов, какво стана тука бе?
май само вие и Енемоната не превеждате дивидента, а?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеМисля че срокът за АДСИЦ е до края на календарната година...
Би трябвало да имат пари.....това тримесичее би трябвало да е най-силното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе трябва ли до 3мес след решение на ОСА за дивидент той да бъде изплатен.....
Решението тук май е от 30 май.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПо- скоро се използват допоследновъзможния срок ,в таз ликвидна криза и аз да бях и аз така бих направил ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар